fbpx

Seuranan 5-vuotisjuhlaa!

Seurana Oy 5v! 💜💜💜💜💜

Seurana nautti 5-vuotisjuhlakakkua Seuralaisten kanssa Porissa, SuomiAreenan osastollamme!

Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu aloitti toimintansa kesällä 2017 – olemme siis jo pian eskari-iässä. Ja paljon olemme vuosien aikana kokeneet!

Juhlanaiheitamme vuosien varrella ovat olleet mm.:

1. Vuonna 2017 mullistimme vanhuspalvelualan luomalla omaan tarpeeseen vanhusseurapalvelun, ystäväpalvelun, jota ei ollut. Saimme aikaan Onnellisen vanhuuden kehän vanhukselle, omaiselleen ja Seuralaiselle.

2. Lanseerasimme 2018 Suomen ensimmäisen kummivanhustoiminnan sotaveteraanien ja muistisairaiden hyväksi. Tätä hyvää teemme yhdessä yrityskummien kanssa, he ostavat lahjaksi aikaa.

3. Vuonna 2020 aloitimme ainutlaatuisen Onnellisen vanhuuden yhteistyön kuntasektorin kanssa, ehkäisten yksinäisyyttä, mielialan ja toimintakyvyn laskua ja sairastumisia. Pello lähti kanssamme ensimmäisenä yhteistyöhön.

4. Vuonna 2021 meidät valittiin Suomen Parhaaksi Työpaikaksi (Great Place to Work) ja Euroopan parhaaksi suomalaiseksi työpaikaksi – kiitos eläkeikäisten Seuralaistemme.

5. Vuonna 2019 Seuranan Mirka Saarinen valittiin Vuoden Asiakaspalvelujohtajaksi.

6. Vuonna 2021 Seurana valittiin Lounais-Helsingin Vuoden Yritykseksi.

7. Vuonna 2022 olemme Suomen suurin eläkeläisten työllistäjä ja toimintamme kasvaa hurjaa vauhtia.

8. Vuosina 2017-2022 Asiakastyytyväisyytemme on ollut 100% – kiitos seniorimme ja omaisensa.

9. Vuonna 2019 aloitimme Onnellisen vanhuuden -konsertit hoiva- ja yksityiskodeissa Eino Grönin kanssa – ja hän on äänellään tuottanut iloa tuhansille vanhuksille.

10. 2019 teimme Seuralaisten kanssa halaamisen Suomen ennätyksen onnellisen vanhuuden merkeissä.

11. 2020 lanseerasimme Vuoden Mummun tai Vuoden Papan julkistuksen lisätäksemme onnellisen vanhuuden uutisia.

12. 2021 lanseerasimme Vuoden Omahoitaja -tunnustuksen positiviisten vanhushoivakokemusten lisäämiseksi.

13. Vuonna 2020 lanseerasimme Iäkkään vanhemman seurapalvelun henkilöstöetuna yrityksille, kuten sairaan lapsen hoitoetu toimii.

Nämä vuodet ovat olleet täynnä viestin viemistä palvelustamme. Kun ei vastaavaa palvelua ole ollut, ladun raivaaminen on tehty tunteja laskematta. Missiota Onnellinen vanhuus ja alkuperäistä ajatusta ”teemme tämän kuin Mirka olisi papalleen toivonut” unohtamatta. Palaute ja tyytyväisyys kertovat, että missio on meidän jokaisen Seuralaisen sydämessä 💜 Kiitos.

Mirka sekä koko yli 200 hengen Seuralaisten tiimi toimistollamme ja vanhusten ystävänä kaikkialla Suomessa.

Meillä on aikaa. 💜

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti