Missiona onnellinen vanhuus

Onnellisen vanhuuden lähteillä

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia. Olisi kiva tietää, miten hän voi viikolla, kun me omaiset olemme kaukana töissämme.

Silloin emme tätä palvelua saaneet, mutta idea Seurana Oy:stä sai alkunsa – tuottaa iloa, virkistystä, hyvinvointia ja seuraa sydämellä kaikkialle Suomeen.

Oma taustani

Olen suorittanut gerontologian tutkinnon ja kehitän palveluita Seurana Oy:n tarjottavaksi. Minulla on 20 vuoden kokemus asiakastyöskentelystä ja palveluiden kehittämisestä. Innostun uusista ideoista, vuorovaikutuksesta sekä palautteesta. Minulla on ollut ilo nauttia ihanista isovanhemmista sekä naapurin tädeistä ja papoista, jotka ovat hoitaneet ja tarjonneet elämänkokemustaan. Olen saanut senioreilta paljon, ja nyt haluan antaa vuorostani paljon heille.

Seuralaisemme ovat toimintamme ydin ja teemme rekrytointimme sydämellä kuunnellen. Palvelumme on läpinäkyvää: asiakas arvioi Seuralaisen käynnin jälkeen.

Missionamme on onnellinen vanhuus, sitä mitä me jokainen itsellemme toivomme. Suomessa on 300 000 yksinäisyyttä kokevaa vanhusta, ensitavoitteenamme on tästä 1%, 3000 onnellista vanhusta.

Arvonamme ovat merkityksellisyys, onnellinen vanhuus sekä aito ja kiireetön kohtaaminen – meillä on aikaa.

Tarjoamme sinulle ja läheisellesi hyvinvointia ja seuraa sydämellä.

Halauksin,
Mirka Saarinen

040 555 3235
mirka.saarinen@seurana.fi

Seuranan visio, missio ja arvot - onnellinen vanhuus

Toimistomme väkeä

Suuren sydämen Seuralaistemme lisäksi onnellisen vanhuuden parissa työskentelee toimistollamme asiakkuusjohtaja Fanni, asiakasvastaavat Kaisa, Karoliina ja Laura, rekrytoinnin Miika ja Amanda sekä hallinnon Milla. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@seurana.fi.

Fanni Helin

Asiakkuusjohtaja, osakas

”Olen suurella ilolla alusta alkaen seurannut Seuranan upeaa edelläkävijätarinaa ja sitä valtavaa merkityksellisyyttä, jota Seurana tarjoaa – niin Seuralaisille kuin heidän rakkaille vanhusasiakkailleen ja tämä positiivinen kehä ylettyy tietysti vanhusten omaisiin saakka. Mikä voisi olla upeampi missio kuin onnellinen vanhuus, jota saan sydämeni asiana yhdessä Seuranan lämminhenkisen tiimin kanssa edistää. Tämä ei ole vain työ, tämä on jotain paljon suurempaa.

Vastaan Seuranan yrityksille tarjottavista palveluista eli kummivanhustoíminnasta ja Seuranan vanhusseurapalvelusta osana yrityksen henkilöstön palkitsemista.”

Kaisa Könönen

Asiakasvastaava, kuntayhteistyö

”Opintojeni ollessa loppusuoralla etsin omia arvojani vastaavaa työtä, jonka parissa minun olisi mahdollista tehdä muille hyvää osana mukavaa ja kannustavaa työyhteisöä. Löydettyäni Seuranan, kaikki työlle asettamani toiveet täyttyivät ja pääsinkin aloittamaan Seuranalla juuri, kun se oli valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Seuranalla tehtäviini kuuluu seuraa kaipaavien ikääntyneiden tarpeenkartoitus ja juuri heille sopivien suuren sydämen Seuralaisten etsiminen. Palvelun alkaessa olen matkassa mukana yhdessä ikäihmisen, omaisensa ja Seuralaisemme kanssa. Lisäksi toimin teamleaderinä asiakasvastaavien tiimillemme.”

Laura Löytömäki

Asiakasvastaava, myynti

”Ikääntyneiden onnellisuuden lisääminen on lähellä sydäntäni, ja erityisesti sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen kiinnostaa minua. Gerontologian opintoni ovat loppusuoralla, mikä sai miettimään tulevaisuuden työuraa. Haluan omalla työpanoksellani tuoda maailmaan lisää naurua ja hyvää mieltä, ja siksi työ Seuranalla tuntui omalta.

Olen osa asiakasvastaava-tiimiä, ja työssäni nautin eniten asiakaskohtaamisista sekä asiakkaiden kuulumisten lukemisesta. Työtehtäviini kuuluu palvelun sujuvuuden takaaminen sekä omaisten kanssa viestiminen. On ihanaa olla mahdollistamassa virkistäviä kohtaamisia ikäihmisille!”

Sofia Kristola

Asiakasvastaava

”Seurana on innovatiivinen edelläkävijä, joka tekee tärkeää yhteiskunnallista työtä ikääntyneiden parissa, tavoitteenaan lisätä sosiaalista hyvinvointia ja ehkäistä yksinäisyyttä. Kiinnostuin välittömästi Seuranan työn merkityksellisyydestä, joka on Suomen ensimmäinen vanhusystäväpalvelu.

Opiskelen ensimmäistä vuotta maisteriopintoja valtiotieteellisessä tiedekunnassa ja olen kiinnostunut yhteiskunnallisesti merkityksellisestä työstä sekä hyvinvoinnin edistämisestä. Haluan omalla työpanoksellani edistää ikääntyneiden hyvinvointia asiakasvastaavana Seuranalla. Työtäni ohjaa ensisijaisesti asiakaslähtöisyys ja palvelupolun sujuvuus. Minulle on tärkeää, että ikääntyneille pidetään seuraa suurella sydämellä ja ikäihmisten yksinäisyys saataisiin vähenemään!”

Amanda Söderblom

Myynti

”Hain Seuranalle, koska olen innostunut ajatuksesta olla mukana innovatiivisessa toiminnassa ratkaisemassa yksinäisyyttä yhteiskunnallisena ongelmana. Valtio-opin opintojeni kautta olen saanut erinomaisia työkaluja tarkastella yhteiskunnallisia ongelmia eri näkökulmista. Tämän työn puolesta pääsenkin taitavan, hauskan ja monipuolisen tiimin kanssa luomaan uusia ideoita ja ratkaisuja.

Työpäiviini kuuluu kuntien kontaktoiminen ja kuntayhteistyön edistäminen. Lisäksi teen yritysmyyntiä ja vastaan ruotsinkielisistä asiakkaista ja Seuralaisista.”

Taru Laakso

Rekrytointi ja HR

”Viimeistelen kasvatustieteen opintojani ja hain Seuranalle, koska on innostavaa päästä työskentelemään niin henkilöstön pariin, kuin myös edistämään onnellista vanhuutta. Toimistotiimimme iloisuus ja tuki tekevät työskentelystä kannustavaa sekä naurun täyteistä.

Työpäiväni koostuvat muun muassa uusien Seuralaisten haastatteluista ja heidän perehdyttämisestään. Kontaktoin myös eri järjestöjä ja tuen Seuralaisia esimerkiksi laskutukseen liittyvissä haasteissa. Mikäli haet Seuralaiseksi, tulemme todennäköisesti jutustelemaan lisää puhelimitse!”

Milla Järvinen

Operatiivinen johtaja, hallinto

”Haaveilin pitkään merkityksellisestä työstä. Että voisin tehdä sitä missä olen hyvä, sellaisen asian puolesta mikä kasvattaa onnellisuutta. Seurana oli vastaus kaikkiin toiveisiini. En ole koskaan ennen saanut tekemäni työn tuloksista kylmiä väreitä – nyt saan niitä joka päivä, kun kuulen vanhusystävien ja Seuralaisten yhteisistä hetkistä.

Autan toimistolla liiketoiminnan joka haarassa, esimerkiksi taloushallinnossa, kollegoiden ja Seuralaisten tukemisessa, prosessien kehittämisessä, alihankkijayhteistyössä ja materiaalien tuotannossa.”

TIETOA SEURANASTA

Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille kaikkialla Suomessa.

TILAA UUTISKIRJE

Kuukausittain ajankohtaista asiaa onnellisesta vanhuudesta  SEURANA OY

  Yleiset yhteydenotot: 050 552 9449 (arkisin 9-16)
  Kuluttajamyynti: 050 366 1900
  Yritysmyynti: 040 562 1234
  Toimitusjohtaja: 040 555 3235, mirka.saarinen@seurana.fi

  Heikkiläntie 7 A, 2. krs, 00210 Helsinki
  Y-tunnus: 2797210-9

  SEURANA SOMESSA
  #onnellinenvanhuus

  Seuranan tietosuojaseloste >>

  Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 - Saamme Euroopan aluekehitysrahastosta tukea rekrytointiprosessimme digitalisointihankkeeseen sekä kansainvälistymisen ensiaskeleihin. Kiitämme rahastoa ja Hämeen ELY-keskusta hyvästä yhteistyöstä.