Missiona onnellinen vanhuus

Onnellisen vanhuuden lähteillä

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia. Olisi kiva tietää, miten hän voi viikolla, kun me omaiset olemme kaukana töissämme.

Silloin emme tätä palvelua saaneet, mutta idea Seurana Oy:stä sai alkunsa – tuottaa iloa, virkistystä, hyvinvointia ja seuraa sydämellä kaikkialle Suomeen.

Oma taustani

Olen suorittanut gerontologian tutkinnon ja kehitän palveluita Seurana Oy:n tarjottavaksi. Minulla on 20 vuoden kokemus asiakastyöskentelystä ja palveluiden kehittämisestä. Innostun uusista ideoista, vuorovaikutuksesta sekä palautteesta. Minulla on ollut ilo nauttia ihanista isovanhemmista sekä naapurin tädeistä ja papoista, jotka ovat hoitaneet ja tarjonneet elämänkokemustaan. Olen saanut senioreilta paljon, ja nyt haluan antaa vuorostani paljon heille.

Seuralaisemme ovat toimintamme ydin ja teemme rekrytointimme sydämellä kuunnellen. Palvelumme on läpinäkyvää: asiakas arvioi Seuralaisen käynnin jälkeen.

Missionamme on onnellinen vanhuus, sitä mitä me jokainen itsellemme toivomme. Suomessa on 300 000 yksinäisyyttä kokevaa vanhusta, ensitavoitteenamme on tästä 1%, 3000 onnellista vanhusta.

Arvonamme ovat merkityksellisyys, onnellinen vanhuus sekä aito ja kiireetön kohtaaminen – meillä on aikaa.

Tarjoamme sinulle ja läheisellesi hyvinvointia ja seuraa sydämellä.

Halauksin,
Mirka Saarinen

040 555 3235
mirka.saarinen@seurana.fi

Seuranan visio, missio ja arvot - onnellinen vanhuus

Toimistomme väkeä

Suuren sydämen Seuralaistemme lisäksi onnellisen vanhuuden parissa työskentelee toimistollamme asiakkuusjohtaja Fanni, asiakasvastaavat Pipsa, Kaisa ja Karoliina, sekä hallinnon Milla. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@seurana.fi.

TIETOA SEURANASTA

Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille kaikkialla Suomessa.

TILAA UUTISKIRJE

Kuukausittain ajankohtaista asiaa onnellisesta vanhuudesta  SEURANA OY

  Yleiset yhteydenotot: 050 552 9449 (arkisin 9-16)
  Kuluttajamyynti: 050 366 1900
  Yritysmyynti: 040 562 1234
  Toimitusjohtaja: 040 555 3235, mirka.saarinen@seurana.fi

  Heikkiläntie 7 A, 00210 Helsinki
  Y-tunnus: 2797210-9

  SEURANA SOMESSA
  #onnellinenvanhuus

  Seuranan tietosuojaseloste >>