Missiona onnellinen vanhuus

Onnellisen vanhuuden lähteillä

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia. Olisi kiva tietää, miten hän voi viikolla, kun me omaiset olemme kaukana töissämme.

Silloin emme tätä palvelua saaneet, mutta idea Seurana Oy:stä sai alkunsa – tuottaa iloa, virkistystä, hyvinvointia ja seuraa sydämellä kaikkialle Suomeen.

Oma taustani

Olen suorittanut gerontologian tutkinnon ja kehitän palveluita Seurana Oy:n tarjottavaksi. Minulla on 20 vuoden kokemus asiakastyöskentelystä ja palveluiden kehittämisestä. Innostun uusista ideoista, vuorovaikutuksesta sekä palautteesta. Minulla on ollut ilo nauttia ihanista isovanhemmista sekä naapurin tädeistä ja papoista, jotka ovat hoitaneet ja tarjonneet elämänkokemustaan. Olen saanut senioreilta paljon, ja nyt haluan antaa vuorostani paljon heille.

Seuralaisemme ovat toimintamme ydin ja teemme rekrytointimme sydämellä kuunnellen. Palvelumme on läpinäkyvää: asiakas arvioi Seuralaisen käynnin jälkeen.

Missionamme on onnellinen vanhuus, sitä mitä me jokainen itsellemme toivomme. Suomessa on 300 000 yksinäisyyttä kokevaa vanhusta, ensitavoitteenamme on tästä 1%, 3000 onnellista vanhusta.

Arvonamme ovat merkityksellisyys, onnellinen vanhuus sekä aito ja kiireetön kohtaaminen – meillä on aikaa.

Tarjoamme sinulle ja läheisellesi hyvinvointia ja seuraa sydämellä.

Halauksin,
Mirka Saarinen

040 555 3235
mirka.saarinen@seurana.fi

Seuranan visio, missio ja arvot - onnellinen vanhuus

Toimistomme väkeä

Suuren sydämen Seuralaistemme lisäksi onnellisen vanhuuden parissa työskentelee toimistollamme asiakasvastaavat Pipsa ja Kaisa sekä hallinnon Milla. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@seurana.fi.

Pipsa Pakarinen

Asiakasvastaava/Myynti

”Olen niin sanottu tyypillinen milleniaali, joka haluaa tehdä oman arvomaailman mukaista työtä. Vanhusyksinäisyyden lievittäminen on jo pitkään ollut itselleni sydämen asia – Seuranan onnellisen vanhuuden missio tuntui siis oikealta hakeutuessani tänne töihin.

Tehtäviäni Seuranalla on pitää huolta palvelun sujuvuudesta sekä kasvattaa onnellisten mummujen ja pappojen määrää. Tässä tehtävässä minua auttavat lämminhenkinen työympäristö sekä mahtavat kollegat ja Seuralaiset.”

Kaisa Könönen

Asiakasvastaava

”Opintojeni ollessa loppusuoralla etsin omia arvojani vastaavaa työtä, jonka parissa minun olisi mahdollista tehdä muille hyvää osana mukavaa ja kannustavaa työyhteisöä. Löydettyäni Seuranan, kaikki työlle asettamani toiveet täyttyivät ja pääsinkin aloittamaan Suomen parhaassa työpaikassa.

Seuranalla tehtäviini kuuluu seuraa kaipaavien ikääntyneiden tavoittaminen ja juuri heille sopivien Seuralaisten etsiminen. Lisäksi vastaan yhteistyöstä kanssamme onnellista vanhuutta tekemään lähtevien uusien kuntien kanssa.”

Milla Järvinen

Hallinto

”Haaveilin pitkään merkityksellisestä työstä. Että voisin tehdä sitä missä olen hyvä, sellaisen asian puolesta mikä kasvattaa onnellisuutta. Seurana oli vastaus kaikkiin toiveisiini. En ole koskaan ennen saanut tekemäni työn tuloksista kylmiä väreitä – nyt saan niitä joka päivä, kun kuulen vanhusystävien ja Seuralaisten yhteisistä hetkistä.

Autan Mirkaa yritystoiminnan joka haarassa, esimerkiksi taloushallinnossa, Seuralaisten tukemisessa, prosessien kehittämisessä, materiaalien tuotannossa, verkkosivujen päivityksissä ja uutiskirjeiden koostamisessa.”

TIETOA SEURANASTA

Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille kaikkialla Suomessa.

TILAA UUTISKIRJE

Kuukausittain ajankohtaista asiaa onnellisesta vanhuudestaSEURANA OY

Yleiset yhteydenotot: 050 552 9449 (arkisin 9-16)
Myynti: 050 546 1230
Toimitusjohtaja: 040 555 3235, mirka.saarinen@seurana.fi

Heikkiläntie 7 A, 00210 Helsinki
Y-tunnus: 2797210-9

SEURANA SOMESSA
#onnellinenvanhuus

Seuranan tietosuojaseloste >>