Missiona onnellinen vanhuus

Onnellisen vanhuuden lähteillä

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia. Olisi kiva tietää, miten hän voi viikolla, kun me omaiset olemme kaukana töissämme.

Silloin emme tätä palvelua saaneet, mutta idea Seurana Oy:stä sai alkunsa – tuottaa iloa, virkistystä, hyvinvointia ja seuraa sydämellä kaikkialle Suomeen.

Ohesta klikkaamalla näet Ylen Flinkkilä & Kellomäki 9.10.2021 klipin, missä Seuranan perustaja Mirka kertoo kokemuksestaan, miten ennakkoon ajatteli pappansa löytävän hoivakodista yhteisön ja virkistystä, mutta todellisuus olikin jotain ihan muuta.

Toisessa klipissä Mirka kertoo, kuinka yritti etsiä papalleen Seuranan kaltaista palvelua sitä löytämättä, ja päätti sitten itse perustaa palvelun.

Oma taustani

Olen suorittanut gerontologian tutkinnon ja kehitän palveluita Seurana Oy:n tarjottavaksi. Minulla on 20 vuoden kokemus asiakastyöskentelystä ja palveluiden kehittämisestä. Innostun uusista ideoista, vuorovaikutuksesta sekä palautteesta. Minulla on ollut ilo nauttia ihanista isovanhemmista sekä naapurin tädeistä ja papoista, jotka ovat hoitaneet ja tarjonneet elämänkokemustaan. Olen saanut senioreilta paljon, ja nyt haluan antaa vuorostani paljon heille.

Seuralaisemme ovat toimintamme ydin ja teemme rekrytointimme sydämellä kuunnellen. Palvelumme on läpinäkyvää: asiakas arvioi Seuralaisen käynnin jälkeen.

Missionamme on onnellinen vanhuus, sitä mitä me jokainen itsellemme toivomme. Suomessa on 300 000 yksinäisyyttä kokevaa vanhusta, ensitavoitteenamme on tästä 1%, 3000 onnellista vanhusta.

Arvonamme ovat merkityksellisyys, onnellinen vanhuus sekä aito ja kiireetön kohtaaminen – meillä on aikaa.

Tarjoamme sinulle ja läheisellesi hyvinvointia ja seuraa sydämellä.

Halauksin,
Mirka Saarinen

040 555 3235
mirka.saarinen@seurana.fi

Seuranan visio, missio ja arvot - onnellinen vanhuus

TIETOA SEURANASTA

Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille kaikkialla Suomessa.

TILAA UUTISKIRJE

Kuukausittain ajankohtaista asiaa onnellisesta vanhuudesta  SEURANA OY

  Yleiset yhteydenotot: 050 552 9449 (arkisin 9-16)
  Myynti: 050 366 1900
  Toimitusjohtaja: 040 555 3235

  Heikkiläntie 7 A, 3. krs, 00210 Helsinki
  Y-tunnus: 2797210-9

  SEURANA SOMESSA
  #onnellinenvanhuus

  Seuranan tietosuojaseloste >>

  This site is protected by reCAPTCHA and is subject to Google's  Privacy Policy  and  Terms of Service.