fbpx

Suloisia muistoja

Miten minusta hyvinvointipalvelun yrittäjä?

Seurana Oy:n tarina sai alkunsa Sulo-papastani – kiitos siitä siis sinne taivaalla loistavalle tähdelle. Teen nyt sen palvelumuodon, mitä halusin sinulle pappa ostaa muutama vuosi sitten, siinä silloin onnistumatta, kun ei oikeaa tahoa löytynyt.

Mirka kertoo kokemuksestaan, miten ennakkoon ajatteli pappansa löytävän hoivakodista yhteisön ja virkistystä, mutta todellisuus olikin jotain ihan muuta.

Halusin ostaa papalle säännöllistä, tuttua ja turvallista seuraa päiviä piristämään palvelukotiinsa. Lisäksi halusin meille omaisille samaisen luottohenkilön, joka säännöllisesti kertoo papan kuulumiset, tarpeet ja tilanteen. Ja saada papan seuraksi henkilön, joka tuo laatua papan elämään saamalla hänet tuntemaan olonsa tärkeäksi silloinkin, kun me lähisuku emme pääse paikalle. Ja lähiomaiselle haluan antaa sen hyvän olon arjen kiireissä, kun tietää, että oma rakas ei kärsi yksinäisyydestä.

Videoklipillä Seuranan perustaja Mirka kertoo etsineensä vastaavaa palvelua muilta tahoilta, ja päätti lopulta perustaa itse sellaisen.

Nyt Seurana on valmis tekemään sinun pappasi, mummusi, äitisi, isäsi, anoppisi, appesi, kummitätisi ja -setäsi, läheisesi onnelliseksi – ei enää yksinäistä arkea. Monta vuotta olen tätä miettinyt. Pelissä on niin paljon. Mutta intohimoni tuottaa hyvinvointia niin vanhukselle, hänen omaishoitajalleen ja lähiomaisille, sekä halu kehittää ykkösluokan palvelu heille, ajaa tietäni nyt yrittäjäksi. Olenhan töitä tehnyt aina yrittäjähenkisesti.

Gerontologian opiskeluni, lukuisat keskusteluni eri sidosryhmien kanssa ovat vain vahvistaneet tunnettani – täältä tullaan Seurana Oy. Ensimmäisellä askeleella ollaan, ja sinnekin astuminen on tuntunut harppaukselta mm. ensimmäisten palvelumallien kehittämisineen, yrityksen perustamisineen, sosiaalialan lupa-asioineen, pankki- ja vakuutusasioineen jne – mutta tämä hyppy on samalla ollut palkitsevaa ja uutta. Ja pienikin onnistuminen tuntunut jo nyt hyvältä.

Seurana Oy rakentaa tarinansa vanhuksen kunnioittamisen ja omaiselle raportoinnin ohjaamana. Työ tehdään sydämellä ja yhteistyöllä, asiakasta kuunnellen. Jotta pääsemme seuraavalle askeleelle, toivon, että otat rohkeasti yhteyttä ja annat palautetta palvelustamme ja kyselet palvelupaketeista. Kerron niistä ilomielin, sekä kehittelen niitä juuri teille sopivaksi.

Tervetuloa Seurana Oy:n matkaan – olisi mukava tehdä sitä yhdessä, käsi kädessä.

Palveluterveisin, Mirka

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti

3 ajatusta aiheesta "Suloisia muistoja"

  1. Pingback: Miksi minä ostan seuraa äidilleni? | Seurana

  2. Pingback: Vuoden Pappa 2021 etsii seuraajaa – onko se sinun vanhusläheisesi?

  3. Pingback: Vuoden Mummu 2022 on porilainen omaishoitaja Aila Bärlund, 90

Comments are closed.