Seuranan palvelut kunnille ja veteraaneille

Jaa tietoa

Kun kunnan vanhuspalvelut ja palveluvastaavat ovat tietoisia ainutlaatuisesta vanhusseurapalvelustamme, he osaavat kertoa meistä seuraa kaipaaville asiakkaille ja kaukana asuville omaisille.

Lataa esitteemme

Apua resurssipulaan

Kun kunta ostaa palvelumme valitsemilleen vanhuksille, se säästää varsinaisia kotihoidon resursseja enemmän tarvitseville.

Tutustu hoivakotien viriketoimintaamme

Auta sotaveteraaneja

Kunta tilaa merkityksellisen palvelumme sotaveteraaneilleen ja laskuttaa Valtiokonttoria. Ei kuluja kunnalle. Näin toimimme kymmenien kuntien kanssa.

Lue myös kummivanhustoiminnastamme

Samalla työllistät kuntasi eläkeläisiä

Kunta lisää palvelullamme kahden senioriryhmän hyvinvointia: vanhuksen ja merkityksellistä työtä tekevän eläkeikäisen Seuralaisen.

Lisää Seuralaisistamme

Aiheesta mediassa

Tiedote 27.9.2022

Lapin kunnat aktiivisena edelläkävijänä vanhusyksinäisyyden ehkäisyssä: nyt myös Sodankylä lisää onnellista vanhuutta pilottihankkeella, jonka tavoitteena hyvinvoinnin lisääminen kahdelle senioriryhmälle.

Lue tiedote Lue artikkeli

Uutisvuoksi 25.9.2022

”Helka Varis odottaa aina ikkunassa Maarit Lampisen ja Kamu-koiran vierailuja – Jättitestamentin varoilla on jo tuotu iloa vanhuksille Ruokolahdella”

Lue artikkeli

Tiedote 19.8.2022

Kittilä edistää edelläkävijänä onnellista vanhuutta ja osti säännöllistä, hyvinvointia lisäävää seuraa 10 sotaveteraanilleen.

Lue tiedote

Kysy lisää:

Mirka Saarinen

040 555 3235
etunimi.sukunimi@seurana.fi