Seurana yhteystiedot

Ota yhteyttä

Tilaa palvelumme lahjaksi seniorille tai varaa tunnin veloitukseton tutustumiskäynti meiltä, ja sinä ja vanhuksesi kuulette tapaamisen yhteydessä lisää Seuranan palveluista kiireettä ja tutustuen.

Soitamme sinulle ja sovimme tarkan ajan tutustumiselle ja saamme samalla puhelimessa hieman lisätietoa vanhuksesi tilanteesta, asumisesta ja toiveistanne.

Emme käsittele tämän lomakkeen kautta tulleita työhakemuksia – haethan Seuralaiseksi osoitteessa www.seuralaiseksi.fi.
   Usein kysytyt kysymykset

   Seurana toimii valtakunnallisesti kaikkialla Suomessa. Paikkakunnille, joissa meillä ei vielä ole Seuralaisia, rekrytoimme tarpeen syntyessä. Seuralaisia etsimme jo ennakkoon joka puolelta Suomea.

   Kyllä saa, Seuranan palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää täältä >

   Ohesta klikkaamalla voit katsoa videoklipin, kun Seuranan perustaja Mirka kertoo etsineensä vastaavaa palvelua muilta tahoilta, ja päätti lopulta perustaa itse sellaisen.

   Miksei ystäväpalvelua saa ilmaiseksi, eihän ystäväpalvelusta voi maksaa? Klipissä Mirka kertoo, miksi myös maksullista ystäväpalvelua tarvitaan.

   Tässä klipissä Mirka kertoo yksinäisyyden vaikutuksista vanhuksen terveyteen ja arkeen.

   Yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin palveluita tarvitaan vanhusten tueksi niin kotona asumisen tuessa kuin hoivakodissa. Seurana Oy toimii julkisen ja kolmannen sektorin palveluiden keskellä.

   Julkinen sektori tarjoaa ikäihmisille hoivaa nk. teknisessä muodossa, lääkkeiden ja hoidon merkeissä enimmäkseen. Väestö vanhenee ja samalla tavoitellaan mahdollisimman pitkälle jatkuvaa asumista omassa kodissa. Kaikille ei voida taata riittäviä palveluja ja usein kohtaamiset ovat nopeita, resurssien ja taloudellisen tilanteen sanelemana.

   Kolmas sektori järjestöineen tekee upeaa työtä vapaaehtoisten voimin. Vapaaehtoisia ei kuitenkaan riitä kaikille ja heiltä ei voi luonnollisestikaan vaatia säännöllisyyttä ja sitoutumista yksilöllisiin kriteereihin.

   Seurana Oy:n palvelut ovat ei-sairaanhoidollisia, seuraa ja hyvinvointia ikäihmisille. Palvelumme täydentävät sulavasti julkisen sektorin ja kolmannen sektorin tarjoamia palveluita mutta
   poikkeavat niistä siten, että meillä on aikaa, meillä on säännöllinen seuralainen ja sovitut tapaamiset. Lisäksi asiakas saa arvioida tapaamiset joka käynnin jälkeen. Me myös kerromme asiakkaan omaiselle kuulumiset, mikäli näin on haluttu toimittavan. Näin kaukanakin asuva omainen tietää, mitä rakkaalle kuuluu. Vähennämme yksinäisyyttä ja tuomme hyvinvointia vanhukselle.

   Moni meistä on tottunut ostamaan palveluita arjen kiireissä, niin siivousta, kuntoilua, ruokaostoksia jne. Seurana Oy tarjoaa sitä samaa: lisää aikaa ja mielenrauhaa omaisille arjen kiireissä. Näinhän me teemme lastenkin kanssa – päivisin useat heistä ovat kunnallisessa päivähoidossa, iltaisin saatetaan ostaa hoitopalveluita kotiin, kun vanhemmilla on työ- tai harrastusmenoja ja lähisukulaisia tai muuta turvaverkkoa ei ole saatavilla.

   Kun meiltä ostetaan palveluita, jää vapaaehtoisvoimia käytettäväksi enemmän niille, joille palveluiden ostaminen ei ole mahdollista.

   Ohesta klikkaamalla näet videoklipin, missä Seuranan perustaja Mirka kertoo odotuksistaan pappansa hoivakotiin siirtymisestä, ja miten palveluamme olisi tarvittu myös siellä.

   Onko palvelullemme tarvetta, jos vanhuksen luona vierailevat jo sukulaiset ja kotihoito käy päivittäin? Katso oheisesta videoklipistä.

   Palvelumme taklaa Suomen yksinäisyyden lisääntymistä. Yksinäisyys voi yllättää monessa tilanteessa – kurkkaa oheinen uutisklippi.

   Loppuasiakas on vanhus, joka kaipaa seuraa henkisen hyvinvoinnin merkeissä. Meiltä palveluja ostavat etenkin kiireiset tai muualla asuvat omaiset, jotka eivät ehdi tarpeeksi pitää seuraa rakkaalleen. Myös ikäihmiset itse ostavat palveluita, kuten myös omaishoitajansa.

   Yritykset ostavat palveluita monin tavoin: hoiva- ja palvelutalot viriketoimintansa järjestämiseen, muut yritykset joko henkilöstönsä hyvinvointiin tarjoamalla vanhusseurapalvelun kokonaan tai osittain työntekijälleen työsuhde-etuna tai lähtemällä kummiyritykseksi
    

   Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää palvelustamme!

   Etsimme aikuisia, sydämellisiä ja terveen maalaisjärjen omaavia Seuralaisia, joilla on jo kokemusta senioreista esimerkiksi omien lähisukulaisten tai työkokemuksen merkeissä. Voit olla osa-aikatyötä etsivä tai aktiivinen eläkeläinen, joka haluaa tehdä vielä työtä ja nauttia siitä.

   Voit siirtyä täyttämään hakemuksen klikkaamalla tästä linkistä

   Yleiset yhteydenotot / Asiakkuusjohtaja

   Kaisa Könönen

   050 552 9449
   etunimi.sukunimi@seurana.fi

   Kuluttajamyynti / Asiakasvastaava

   Karoliina Kalliokoski

   050 366 1900
   etunimi.sukunimi@seurana.fi

   Yritysmyynti / Asiakasvastaava

   Juulia Forcellese

   045 7837 2819
   etunimi.sukunimi@seurana.fi

   Rekrytointi / Team Leader

   Klara Mattsson

   050 551 1186
   etunimi.sukunimi@seurana.fi

   Toimistopäällikkö

   Irene Nyberg

   045 7839 4004
   etunimi.sukunimi@seurana.fi

   Toimitusjohtaja / Perustaja

   Mirka Saarinen

   040 555 3235
   etunimi.sukunimi@seurana.fi

   Laskutustiedot

   Suosimme sähköistä laskutusta: OVT 003 727 972 109, Maventa
   Mikäli sähköinen laskutus ei ole mahdollinen, lähetä lasku pdf-liitteenä: invoice-27972109@kollektor.fi

   TIETOA SEURANASTA

   Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille kaikkialla Suomessa.

   TILAA UUTISKIRJE

   Kuukausittain ajankohtaista asiaa onnellisesta vanhuudesta    SEURANA OY

    Yleiset yhteydenotot: 050 552 9449 (arkisin 9-16)
    Myynti: 050 366 1900
    Toimitusjohtaja: 040 555 3235

    Heikkiläntie 7 A, 3. krs, 00210 Helsinki
    Y-tunnus: 2797210-9

    SEURANA SOMESSA
    #onnellinenvanhuus

    Seuranan tietosuojaseloste >>

    This site is protected by reCAPTCHA and is subject to Google's  Privacy Policy  and  Terms of Service.