Seurana yhteystiedot

Usein kysytyt kysymykset

Mihin Seurana Oy:n palveluita tarvitaan?

Yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin palveluita tarvitaan vanhusten tueksi niin kotona asumisen tuessa kuin hoivakodissa. Seurana Oy toimii julkisen ja kolmannen sektorin palveluiden keskellä.

Julkinen sektori tarjoaa ikäihmisille hoivaa nk. teknisessä muodossa, lääkkeiden ja hoidon merkeissä enimmäkseen. Väestö vanhenee ja samalla tavoitellaan mahdollisimman pitkälle jatkuvaa asumista omassa kodissa. Kaikille ei voida taata riittäviä palveluja ja usein kohtaamiset ovat nopeita, resurssien ja taloudellisen tilanteen sanelemana.

Kolmas sektori järjestöineen tekee upeaa työtä vapaaehtoisten voimin. Vapaaehtoisia ei kuitenkaan riitä kaikille ja heiltä ei voi luonnollisestikaan vaatia säännöllisyyttä ja sitoutumista yksilöllisiin kriteereihin.

Seurana Oy:n palvelut ovat ei-sairaanhoidollisia, seuraa ja hyvinvointia ikäihmisille. Palvelumme täydentävät sulavasti julkisen sektorin ja kolmannen sektorin tarjoamia palveluita mutta
poikkeavat niistä siten, että meillä on aikaa, meillä on säännöllinen seuralainen ja sovitut tapaamiset. Lisäksi asiakas saa arvioida tapaamiset joka käynnin jälkeen. Me myös kerromme asiakkaan omaiselle kuulumiset, mikäli näin on haluttu toimittavan. Näin kaukanakin asuva omainen tietää, mitä rakkaalle kuuluu. Vähennämme yksinäisyyttä ja tuomme hyvinvointia vanhukselle.

Moni meistä on tottunut ostamaan palveluita arjen kiireissä, niin siivousta, kuntoilua, ruokaostoksia jne. Seurana Oy tarjoaa sitä samaa: lisää aikaa ja mielenrauhaa omaisille arjen kiireissä. Näinhän me teemme lastenkin kanssa – päivisin useat heistä ovat kunnallisessa päivähoidossa, iltaisin saatetaan ostaa hoitopalveluita kotiin, kun vanhemmilla on työ- tai harrastusmenoja ja lähisukulaisia tai muuta turvaverkkoa ei ole saatavilla.

Kun meiltä ostetaan palveluita, jää vapaaehtoisvoimia käytettäväksi enemmän niille, joille palveluiden ostaminen ei ole mahdollista.

Kenelle palvelumme ovat?

Loppuasiakas on vanhus, joka kaipaa seuraa henkisen hyvinvoinnin merkeissä. Meiltä palveluja ostavat etenkin kiireiset tai muualla asuvat omaiset, jotka eivät ehdi tarpeeksi pitää seuraa rakkaalleen. Myös ikäihmiset itse ostavat palveluita, kuten myös omaishoitajansa.

Yritykset ostavat palveluita monin tavoin: hoiva- ja palvelutalot viriketoimintansa järjestämiseen, muut yritykset joko henkilöstönsä hyvinvointiin tarjoamalla vanhusseurapalvelun kokonaan tai osittain työntekijälleen työsuhde-etuna tai lähtemällä kummiyritykseksi
 

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää palvelustamme!

Kuinka voin hakea Seuralaiseksi?

Etsimme aikuisia, sydämellisiä ja terveen maalaisjärjen omaavia Seuralaisia, joilla on jo kokemusta senioreista esimerkiksi omien lähisukulaisten tai työkokemuksen merkeissä. Voit olla osa-aikatyötä etsivä tai aktiivinen eläkeläinen, joka haluaa tehdä vielä työtä ja nauttia siitä.

Voit siirtyä täyttämään hakemuksen klikkaamalla tästä linkistä.

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä meihin alla olevan lomakkeen kautta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian. Emme käsittele tämän lomakkeen kautta tulleita työhakemuksia, laita hakemus klikkaamalla tästä linkistä.


   Myynti

   050 546 1230
   pipsa.pakarinen@seurana.fi

   Laskutustiedot

   Suosimme sähköistä laskutusta: OVT 003 727 972 109, Maventa
   Mikäli sähköinen laskutus ei ole mahdollinen: info@seurana.fi

   TIETOA SEURANASTA

   Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille.

   TILAA UUTISKIRJE

   Kuukausittain ajankohtaista asiaa onnellisesta vanhuudesta    SEURANA OY

    Myynti: 050 546 1230 (arkisin 9-16)

    040 555 3235
    mirka.saarinen@seurana.fi
    Heikkiläntie 7 A, 00210 Helsinki
    Y-tunnus: 2797210-9

    SEURANA SOMESSA
    #onnellinenvanhuus