Tarjoa merkityksellinen työsuhde-etu työntekijöillesi

Sitouta osaajia, tue onnellista vanhuutta

Kiinnostaako yritystänne uusi tapa houkutella ja sitouttaa osaajia? Haluatteko parantaa työnantajakuvaanne, tukien samalla onnellista vanhuutta?

Suomessa on noin 700 000 työikäistä, jotka huolehtivat työpäivän aikana perheensä senioreista. Osa työikäisistä miettii jopa töistä irtisanoutumista tai virkansa osa-aikaistamista, jotta ehtisi päivisin hoitamaan esimerkiksi muistisairaan läheisen asioita.

Useat näistä työikäisistä toimivat etäomaishoitajina ruuhkavuosien keskellä, mistä johtuen sekä työelämä että palauttava yksityiselämä kärsivät. Kymmenillä tuhansilla työelämänsä huipulla tai sinne matkalla olevilla kynttilä palaa liian voimakkaasti molemmista päistä.

Läheisistä huolehtimisen aiheuttaman taakan keventämiseksi lanseerasimme vuonna 2019 palvelun, jossa pystytte työnantajana ojentamaan auttavan kätenne vanhusten omaisille.

Miksi työntekijöiden sitouttaminen vanhusseurapalvelun avulla kannattaa?

 1. Työnantajamielikuvanne parantuu
 2. Työntekijät sitoutuvat yritykseenne paremmin
 3. Tehdyn työn laatu ja tehokkuus nousevat
 4. Houkuttelevuutenne rekrytointitilanteissa kasvaa
Kysy lisää

Seuraa vanhukselle – kuten sairaan lapsen hoitopalvelu lapsiperheille

Vanhusten seurapalvelu yrityksille on Seurana Oy:n kehittämä palvelu työnantajille, jotka haluavat tarjota henkilöstölleen uusia tapoja työ- ja perhe-elämän yhteensovittamiseen. Tämä antaa työikäiselle, vanhemmastaan tai isovanhemmastaan huolehtivalle henkilölle mahdollisuuden hankkia seuraa ikääntyvälle läheiselleen ja täten käyttää työaikansa tehokkaammin. Palvelusta lisää mm. blogissamme

Tarjoamamme palvelu perustuu neljään Seuranan peruspilariin:

 1. Säännöllinen tapaamisaika vanhukselle, ilman erillistä sopimista
 2. Aina sama tuttu, eläkeikäinen Seuralainen
 3. Välitämme vanhuksen omaiselle kuulumiset joka tapaamisen jälkeen
 4. Keräämme aktiivisesti palautetta ja panostamme toimintamme läpinäkyvyyteen

Seurana Oy:n yrityksille tarjoaman vanhuspalvelun hankkiminen on tehty helpoksi niin yritykselle kuin omaiselle.

Suosituimmat pakettimme ovat tapaamiset kerran tai kahdesti viikossa. Käynnin minimipituus on 2 tuntia. Saman tutun Seuralais-ystävän kanssa vanhus ulkoilee, muistelee, kahvittelee, käy asioilla, katselee valokuvia, osallistuu hoivakodin/palvelutalon aktiviteetteihin, laulaa, käy kampaajalla – tekevät kiireettömästi kaikkea merkityksellistä, mikä tuo iloa vanhuksen arkeen.

Seuranassakin tämä on käytössä Seuralaisillamme etuisuutena. ”Itse arvostan todella paljon ruuhkavuosissani ja ostan palvelua meiltä. Äitini on muistisairas ja Seuralaisensa Sirkka tuo hänelle merkityksellisiä hetkiä arkeen. Minulle heidän yhdessä tekeminen antaa viikon parhaat ja tehokkaimmat työpäivät, kun tiedän että äidilläni on kaikki hyvin hoivakodissa, kivojen asioiden merkeissä.”  Mirka Saarinen, Seurana 

Ota yhteyttä

Lähetä viestiä oheisella lomakkeella, niin palaamme asiaan pikimmiten ja keskustellaan siitä, millainen paketti olisi paras teidän yrityksellenne. Voit myös soittaa Mirkalle suoraan numeroon 040 555 3235
  Seurana tekee yhteistyötä CapManin hankintaorganisaation CaPSin kanssa ja tarjoaa etuja CaPSin hallinnoimassa Henkilöstöetuohjelmassa. Yrityskohtaista Henkilöstöetuohjelmaa käyttää n. 75 000 työntekijää Suomessa. www.caps.fi

  TIETOA SEURANASTA

  Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille kaikkialla Suomessa.

  TILAA UUTISKIRJE

  Kuukausittain ajankohtaista asiaa onnellisesta vanhuudesta   SEURANA OY

   Yleiset yhteydenotot: 050 552 9449 (arkisin 9-16)
   Myynti: 050 366 1900
   Toimitusjohtaja: 040 555 3235

   Heikkiläntie 7 A, 2. krs, 00210 Helsinki
   Y-tunnus: 2797210-9

   SEURANA SOMESSA
   #onnellinenvanhuus

   Seuranan tietosuojaseloste >>