Suomen ensimmäinen kummivanhustoiminta

Tervetuloa kummiksi yksinäisyyttä kokevalle sotaveteraanille tai muistisairaalle

”Isäni ongelma on yksinäisyys. Hän on aina ollut kovin sosiaalinen ja nauttinut seurasta. Nyt tilanne on muuttunut, kun vaimo ja ystävät ovat jo poissa, ja päivät ovat yksinäisiä. Olen todella iloinen, että tällainen Seuranan kummivanhustoiminta on ja että isäni on valittu mukaan. Tuo iloa arkeensa.”

– Sotaveteraanin poika

”Voi kuinka minä olen iloinen, että Helsingin Seudun Sotaveteraanipiiri ja Seurana Oy valitsivat minut yhdeksi kummivanhuksekseen, ja saan nyt kerran viikossa itselleni aina saman, tutun Seuralaisen ulkoilemaan ja kahvittelemaan kanssani. Käymmepä kaupassakin ja suunnittelemme konserttiin menoa. Kiitos!”

– Eeva-Maija, 93 vuotta

Seurana yhteistyössä Helsingin Seudun Sotaveteraanipiirin, hämeenlinnalaisen sotaveteraanin sekä Helsingin Muistiyhdistyksen kanssa

 Helsingin Seudun Sotaveteraanipiiri ja Helsingin Muistiyhdistys ovat nimenneet Seuranalle yksinäisiä kummivanhuksia, joille olemme luvanneet antaa aikaa ja seuraa. Lisäksi Hämeenlinnasta kummiyrityksemme nimesi itse oman kummivanhuksensa, sotaveteraani hänkin. 

Tämän mahdollistavat yksityiset henkilöt ja yritykset, jotka haluavat ostaa aikaa ja seuraa näille ihanille vanhuksille. Näin nämä yli 90-vuotiaat veteraanit ja leskensä sekä muistisairaat nuorehkot seniorit nauttivat seurasta niin kotona kuin hoivakodissa, saavat aina saman tutun Seuralaisen niin kaveriksi ulkoiluun, asiointiin, seurusteluun, muisteluun, teatteriin, ristikoiden täyttämiseen – täysin oman kuntonsa ja toiveen mukaan. Piristämme ja pidämme heidän toimintakykyään yllä.

Kummina saatte mm. kummitodistuksen, kuukausittaiset kummikuulumiset, logonne materiaaleihimme, mainokset eri kanavissamme sekä todella hyvän mielen!

Lisätiedot Pipsalta 050 546 1230 tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. 

Soita 050 546 1230 Lähetä viesti
Valitse kummivanhus tästä

Sotaveteraaneja ja muistisairaita tukevat seuraavat yritykset

”Oli kiva olla mukana yrityskummina sotaveteraanille ja päästä seuraamaan miten hienosti hoidatte yhteydenpidon ja tiedottamisen meille haasteessa mukana olleille. Hienoa kuulla kummivanhuksemme kuulumisia ja nähdä miten saadaan iloa aikaan.”

–  Marjo Wilska, Mediamaps

 

Lue täältä miten Eezy päätyi aloittamaan kummiyrittäjyyden (Kansanterveys)

Lue täältä hyvän mielen juttu Tori-Apteekin kummivanhuksesta Matista ja hänen Seuralaisestaan Mervistä (Hämeen Sanomat)

Tee tilaus täyttämällä seuraavat kentät ja painamalla lopuksi “Lähetä”-painiketta.

Tee tilaus täyttämällä seuraavat kentät ja painamalla lopuksi “Lähetä”-painiketta.


  Hannu, 81 vuottaLea, 95 vuottaSirkka, 77 vuottaSinikka, 78 vuottaLasse, 91 vuottaMatti, 96 vuottaVoitte valita puolestani


  3 kk onnellista vanhuutta - 960 euroa + alv*Puoli vuotta onnellista vanhuutta - 1920 euroa + alv*Vuosi onnellista vanhuutta - 3840 euroa + alv*  TIETOA SEURANASTA

  Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille.

  TILAA UUTISKIRJE

  Kuukausittain ajankohtaista asiaa onnellisesta vanhuudesta   SEURANA OY

   Myynti: 050 546 1230 (arkisin 9-16)

   040 555 3235
   mirka.saarinen@seurana.fi
   Heikkiläntie 7 A, 00210 Helsinki
   Y-tunnus: 2797210-9

   SEURANA SOMESSA
   #onnellinenvanhuus