Asiakaskokemuksia

Omaisten palautteita

Voi kun olisin vain tilannut tämän aiemmin äidilleni! Jo nyt kävelykyky parantunut niin paljon, mielialan kohoamisesta puhumattakaan. Seuralaisesta on tullut ystävänsä!

Muistisairas äitini muistaa Seuralaisensa, mutta saattaa unohtaa, että ovat tavanneet juuri. Tärkeintä on kuitenkin se hetken ilo ja onnellinen hymy aina tapaamisen aikana. Saamissani valokuvissa äiti on kuin nuori tyttönen iloisena.

Apusi tulee olemaan meille kullanarvoista. Miehelläni ja minulla vaihtelee kiireet, mutta me ruuhkavuosia elävinä emme pysty äidin kaveriksi niin usein kun tarve olisi, ja siksi ihanaa että sinä pääset kävelyttäjäksi. Minulla on kolme lasta (6-13v.) ja juuri nyt kasoittain projekteja joista koitan selvitä.

Isämme on jo ihan vuodepotilas, eikä pääse enää tekemään yhteisiä aktiviteetteja Seuralaisen kanssa. Niinpä Seuralainen on hänelle läsnä, juttelee, kuuntelee isää ja silittää kättä. Se on meille lapsille nyt tärkeintä, että isän ei tarvitse olla yksin.

Vanhusystävämme sanomaa

Enää en tunne itseäni yksinäiseksi.

Minulla menee hyvin! Kakarat muistavat minua, ja Raija käy luonani. Olen onnellinen.

Vanhan ihmisen elämässä pahinta on yksinäisyys.

Ei ole vanhuus helppoa. Täällä sitä yksin on. Onneksi sinä käyt piristämässä.

Kerro sinä sitten lapsillesi näitä tarinoita, mitä minä nyt sinulle muistelen.

En tiennyt, että enkeleitä on olemassa. Nyt tiedän, kiitos tätimme Seuralaisen.

Tätimme on niin heikossa kunnossa, että sänky on hänen ainoa paikkansa. Onneksi Seuralainen tuo hänelle jutustelun, lehden ääneen lukemisen ja musiikin arkeensa. Ja juomisapu on tärkeää myös.

Tämä on hieno palvelu, kannattaa tutustua ja tehdä palvelus itselleen ja lähiomaiselle. Minun äidilläni käy säännöllisesti ”ystäväpalvelu” kuten sitä kutsun. Äiti pitää palvelusta ja saa arkeensa haluttua mielekästä tekemistä. Seurana tekee työtään isolla sydämellä, sitä arvostan ❤ Kiitos!

Kiitos vielä kaikista jo nyt tapahtuneista tapaamisista. Anneli on ollut AIVAN uskomaton ja äiti nauttii ulkoilusta.

Kiitos ihanalle Tiinalle äidin ja isän piristämisestä! Tiina on niin hyväntuulinen, pirteä ja ihana, että äiti aina ilahtuu ikihyväksi Tiinan nähdessään. Ja myös isä tykkää seurasta kovasti. Plussaa myös musiikkihuollosta eli kiva, että kuuntelevat äidin kanssa kappaleita yhdessä. Tiina on ihan paras!

Selvästi kyllä huomaa miten piristävä vaikutus Irja käynnilläsi on. Muista asukkaista ei ole juttuseuraa, joten sosiaalisena ihmisenä äidille seurasi on korvaamattoman tärkeätä.

Armi on aivan ihana ja ihan korvaamaton! Äiti oli kovin onneton hoivakotiin muutettuaan ja vihainenkin, mutta Armin viikoittaiset käynnit ovat piristäneet äitiä kovin paljon. Armi on myös auttanut käytännön asioiden hoidossa, mm. tarkistaa joka kerta että puhelin on latauksessa.

Ulla-Seuralainen on kyllä löytö! Hän vie äidin esimerkiksi tarvittaessa haavahoitoon terveysasemalle, pitää seuraa, lukee ja laulattaa äitiä. Kaikki tärkeitä asioita!

Riitta selvästi pitää Raili-Seuralaisestaan ja tapaamiset saavat hymyn huulille, vaikka huonon lähimuistin vuoksi ei häntä tunnista.

Parasta on se, että hän on saanut äidin houkuteltua ulos kävelylle nauttimaan ulkoilmasta!

On ollut upeaa saada kuulumisia tänne ulkomaille, kun hän ei enää sähköposteja itse lähettele.

Min mamma var lite skeptisk i början men har fult aksepterat besöken. Jag är själv nöjd med att vi ordnade det. Tack.

Missiona onnellinen vanhuus

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia.

Koska tällaista palvelua ei kovasta etsimisestä huolimatta löytynyt, päätin perustaa Seuranan, Suomen ensimmäisen vanhusseurapalvelun.

Lue lisää

Missiona onnellinen vanhuus

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia.

Koska tällaista palvelua ei kovasta etsimisestä huolimatta löytynyt, päätin perustaa Seuranan, Suomen ensimmäisen vanhusseurapalvelun.

Lue lisää

TIETOA SEURANASTA

Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille kaikkialla Suomessa.

TILAA UUTISKIRJE

Kuukausittain ajankohtaista asiaa onnellisesta vanhuudesta  SEURANA OY

  Yleiset yhteydenotot: 050 552 9449 (arkisin 9-16)
  Myynti: 050 366 1900
  Toimitusjohtaja: 040 555 3235

  Heikkiläntie 7 A, 3. krs, 00210 Helsinki
  Y-tunnus: 2797210-9

  SEURANA SOMESSA
  #onnellinenvanhuus

  Seuranan tietosuojaseloste >>

  This site is protected by reCAPTCHA and is subject to Google's  Privacy Policy  and  Terms of Service.