Töihin Seuranalle

Hae Seuralaiseksi tästä

Käsittelemme vain yllä olevan painikkeen takaa hakeneet Seuralais-hakijat, Seuralaisen töihin emme vastaanota sähköpostihakemuksia.

Seurana etsii korkeakouluharjoittelijaa myynnillisiin tehtäviin

Opiskeletko korkeakoulussa ja haluaisit päästä soveltamaan tietotaitoasi käytännössä? Tässä on uransa alussa olevalle myynnin osaajalle erinomainen tilaisuus kehittyä monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä Suomen ensimmäisessä onnellisen vanhuuden yrityksessä, voimakkaassa kasvussa olevassa alansa uudistajassa.

Etsimme toimistollemme Lauttasaareen korkeakouluharjoittelijaa 4–6 kuukauden mittaiselle ajanjaksolle myynnin pariin. Harjoittelun aikana pääset tekemään B2B- ja B2C-myyntiä. Haluamme että harjoittelusi aikana pääset aidosti kehittymään ja hankkimaan hyödyllistä työkokemusta.

Tarjoamme sinulle mukavan ja tiiviin työyhteisön sekä vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä Suomen parhaaksi työpaikaksi valitussa yrityksessä – meillä yksikään päivä ei ole samanlainen! Harjoittelu on palkallinen ja sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen harjoittelujaksosi päätyttyä. Harjoittelu on mahdollista suorittaa osin myös etänä.

Etsimme henkilöä, joka on oma-aloitteinen ja valmis työskentelemään myös itseohjautuvasti. Olet tärkeä osa reipasta ja ahkeraa tiimiämme ja oma panoksesi näkyy vahvasti koko yrityksemme tuloksissa.

Meille on tärkeää, että töissä on kivaa. Siksi odotamme sinultakin valoisaa luonnetta, hyviä yhteistyötaitoja ja että olet kaikin puolin huipputyyppi. Arvostamme myös idearikasta otetta työntekoon sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tehtävä soveltuu erityisesti kaupallisen, valtiotieteellisen tai sosiaali- ja terveysalan opiskelijalle, jolla on halua kehittyä myynnissä ja kokea asiakkaan ykkösenä.

Mikäli koet olevasi yritykseemme sopiva henkilö, jätä hakemuksesi ja kerro meille osaamisestasi jo tänään. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemuksesi ja ansioluettelosi voit jättää 31.5.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mirka.saarinen@seurana.fi. Mahdollisiin tiedusteluihin ja lisäkysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Mirka Saarinen, 040 555 3235.

Lähetä avoin hakemus toimistolle

Voit lähettää avoimen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen mirka.saarinen@seurana.fi. Ilmoitathan hakemuksessasi, millaisiin toimiston tehtäviin olet hakemassa.

Seurana valittiin vuoden 2021 voittajaksi Great Place to Work® -kilpailussa pienten yritysten sarjassa

Seurana arvostaa ja kannustaa yhteisöään, eläkeikäisiä Seuralaisiaan, mikä näkyy Suomen paras työpaikka -tittelillä ja Great Place to Work® -sertifioinnilla.

Trust Index ©-tutkimuksella on selvitetty organisaation työntekijöiden keskuudessa vallitsevaa uskottavuutta, kunnioitusta, oikeudenmukaisuutta, ylpeyttä ja yhteishenkeä. Tutustu Seuranan huikeisiin tuloksiin täällä >

Blogauksemme aiheesta

Missiona onnellinen vanhuus

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia.

Koska tällaista palvelua ei kovasta etsimisestä huolimatta löytynyt, päätin perustaa Seuranan, Suomen ensimmäisen vanhusseurapalvelun.

Lue lisää

Missiona onnellinen vanhuus

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia.

Koska tällaista palvelua ei kovasta etsimisestä huolimatta löytynyt, päätin perustaa Seuranan, Suomen ensimmäisen vanhusseurapalvelun.

Lue lisää

TIETOA SEURANASTA

Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille.

TILAA UUTISKIRJE

Kuukausittain ajankohtaista asiaa onnellisesta vanhuudestaSEURANA OY

Myynti: 050 546 1230 (arkisin 9-16)

040 555 3235
mirka.saarinen@seurana.fi
Heikkiläntie 7 A, 00210 Helsinki
Y-tunnus: 2797210-9

SEURANA SOMESSA
#onnellinenvanhuus

Seuranan tietosuojaseloste >>