Töihin Seuranalle

Seurana kasvaa vauhdilla ja jatkuvasti, joten varaudumme tulevaan myös rekrytoinneilla; hakumme on kokoajan auki avoimien hakemuksien kautta ja nappaamme loistohakijoita tiimiimme aina kun sopiva löytyy!

Seurana valittiin Suomen Parhaaksi Työpaikaksi™ ja Euroopan parhaaksi suomalaiseksi työpaikaksi vuonna 2021!

Lue lisää blogistamme

Avoimet työpaikat

Asiakasvastaava

Tarjolla merkityksellinen, vaikuttava ja lämminhenkinen onnellisen vanhuuden työ Suomen ensimmäisessä vanhusseurapalvelussa Seuranassa.

Etsimme uutta osaajaa asiakasvastaavatiimiimme. Mikäli haluat olla tärkeä yhdistävä osa niin vanhuksille, omaisilleen kuin Seuralaisellemme, ja rakastat tuloksellisia päiviä, uusien ja vanhojen asiakkaiden kontaktointia, tyytyväisiä asiakkaita ja uusien asiakkaiden hurmaamista, hae tätä paikkaa.

 

Tässäpä erinomainen tilaisuus kehittyä monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä Suomen ensimmäisessä vanhusystäväpalvelussa, voimakkaassa kasvussa olevassa alansa uudistajassa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja tiiviin työyhteisön sekä vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä merkityksellisen työn parissa. Meillä yksikään päivä ei ole samanlainen, mutta naurua riittää jokaiseen päivään! Positio on kokoaikainen ja se suoritetaan pääosin toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa.

Kaikkialla Suomessa toimiva Seurana yhdistää seuraa ja apua kaipaavat vanhukset , omaisensa sekä merkityksellisyyttä ja sosiaalisuutta kaipaavat eläkeikäiset Seuralaiset.

Olet tärkeä osa reipasta ja ahkeraa tiimiämme ja oma myynnillinen panoksesi näkyy vahvasti koko yrityksemme tuloksissa. Meille on tärkeää, että töissä on kivaa ja että asiakkaat ja Seuralaiset antavat meille viiden tähden palautetta. Siksi odotamme sinultakin:

 • Olet sydämellinen huipputyyppi, jolla hyvät yhteistyötaidot.
 • Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja hyvät tietotekniset valmiudet.
 • Olet oma-aloitteinen ja valmis työskentelemään myös itseohjautuvasti, idearikas ote työntekoon.
 • Myynnillisyys ja into tarttua puhelimeen, haluat kehittyä ja kokea asiakkaan ykkösenä.
 • Tehokkuus ja kova draivi tehdä merkityksellistä työtä sydämellä ja lämmöllä. Kannat vastuun työstäsi ja tuot kasvuyritykseemme menoa ja meininkiä.
 • Olet järjestelmällinen ihminen, jota motivoi ja inspiroi työskentely tulossuuntautuneessa tiimissä.
 • Aiempi kokemus toimistotyöstä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi.
 • Haluat olla kasvuhenkisessä yrityksessä näyttämässä omat taitosi ja panoksesi kasvun eteen.

Asiakaskokemuksen taitaja asiakasvastaavaksi

Asiakasvastaavana nautit, kun saat ylläpitää 100 % asiakastyytyväisyyttämme ja edistää onnellista vanhuutta. Rakennat pitkiä asiakassuhteita ja huolehdit vanhuksen palvelusta yhdessä omaisten ja Seuralaisen kanssa. Puhelin on tärkein työkalusi. Näin pidät huolen, että asiakkaasi ja Seuralaisesi ovat tyytyväisiä.

Teet aktiivista yhteistyötä muun asiakasvastaava- ja rekrytiimin kanssa, ja avustat myös itse rekrytoinnissa ja myynnissä. Saat vastuuta ja vapautta tehdä ja kehittää työtäsi sekä koko hallinnon tiimin toimintaa.

Nautit työssäsi ihmisläheisestä työstä, monipuolisuudesta, kehittymismahdollisuuksista, haastavuudesta ja tekemisen meiningistä!

 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja rekrytoimme sopivan henkilön heti hänen löydyttyä. Hakemuksesi ja ansioluettelosi voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen mirka.saarinen@seurana.fi.

Seuranan asiakasvastaavatiimi

Lähetä avoin hakemus toimistolle

Voit lähettää avoimen hakemuksesi ja ansioluettelosi toimitusjohtajalle sähköpostitse osoitteeseen mirka.saarinen@seurana.fi. Ilmoitathan hakemuksessasi, millaisiin toimiston tehtäviin olet hakemassa.

Seurana valittiin vuoden 2021 voittajaksi Great Place to Work® -kilpailussa pienten yritysten sarjassa

Seurana arvostaa ja kannustaa yhteisöään, eläkeikäisiä Seuralaisiaan, mikä näkyy Suomen paras työpaikka -tittelillä ja Great Place to Work® -sertifioinnilla.

Trust Index ©-tutkimuksella on selvitetty organisaation työntekijöiden keskuudessa vallitsevaa uskottavuutta, kunnioitusta, oikeudenmukaisuutta, ylpeyttä ja yhteishenkeä.

Lue, miten voitto saavutettiin ja mitä siitä seurasi >

Blogauksemme aiheesta

Missiona onnellinen vanhuus

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia.

Koska tällaista palvelua ei kovasta etsimisestä huolimatta löytynyt, päätin perustaa Seuranan, Suomen ensimmäisen vanhusseurapalvelun.

Lue lisää

Missiona onnellinen vanhuus

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia.

Koska tällaista palvelua ei kovasta etsimisestä huolimatta löytynyt, päätin perustaa Seuranan, Suomen ensimmäisen vanhusseurapalvelun.

Lue lisää

TIETOA SEURANASTA

Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille kaikkialla Suomessa.

TILAA UUTISKIRJE

Kuukausittain ajankohtaista asiaa onnellisesta vanhuudesta  SEURANA OY

  Yleiset yhteydenotot: 050 552 9449 (arkisin 9-16)
  Myynti: 050 366 1900
  Toimitusjohtaja: 040 555 3235

  Heikkiläntie 7 A, 3. krs, 00210 Helsinki
  Y-tunnus: 2797210-9

  SEURANA SOMESSA
  #onnellinenvanhuus

  Seuranan tietosuojaseloste >>

  This site is protected by reCAPTCHA and is subject to Google's  Privacy Policy  and  Terms of Service.