Töihin Seuranalle

Hae Seuralaiseksi tästä

Käsittelemme vain yllä olevan painikkeen takaa hakeneet Seuralais-hakijat, Seuralaisen töihin emme vastaanota sähköpostihakemuksia.

Etsimme jatkuvasti vakituisiksi asiakasvastaaviksi koulutettavia harjoittelijoita!

Jo neljä seuranalaista on työllistynyt meillä harjoittelunsa jälkeen kiinnostuksensa mukaisiin tehtäviin, ja etsimme kasvavaan yritykseemme jatkuvasti uusia tulevaisuuden osaajia koulutettaviksi. Tässä on uransa alussa oleville henkilöille erinomainen tilaisuus kehittyä monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä Suomen ensimmäisessä onnellisen vanhuuden yrityksessä, voimakkaassa kasvussa olevassa alansa uudistajassa.

Kaikkialla Suomessa toimiva Seurana yhdistää seuraa ja apua kaipaavat vanhukset sekä merkityksellisyyttä ja sosiaalisuutta kaipaavat eläkeläiset. Palvelun tilaajana on yleensä vanhuksen läheinen, eli asiakasvastaavana huolehdit vanhuksen palvelusta olemalla yhteydessä vanhuksen läheiseen ja valittuun eläkeikäiseen Seuralaiseen.

Harjoittelun kesto on 4-6 kuukautta ja suoritetaan pääosin toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa, mutta päivän pari viikossa työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Asiakaspalvelun lisäksi pääset osallistumaan myyntiin ja Seuralaisten tukemiseen työnsä suorittamisessa. Harjoittelijoiden työtehtävät ovat monipuolisia ja mahdollista muokata myös harjoittelijan koulutusalan, osaamisen ja kiinnostuksen ympärille – haluamme että harjoittelusi aikana pääset aidosti kehittymään ja hankkimaan hyödyllistä työkokemusta.

Tarjoamme sinulle mukavan ja tiiviin työyhteisön sekä vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä – meillä yksikään päivä ei ole samanlainen! Harjoittelu on palkallinen ja sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen harjoittelujaksosi päätyttyä.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme henkilöä, joka on oma-aloitteinen ja valmis työskentelemään myös itseohjautuvasti. Olet tärkeä osa reipasta ja ahkeraa tiimiämme ja oma panoksesi näkyy vahvasti koko yrityksemme tuloksissa. Meille on tärkeää, että töissä on kivaa ja että asiakkaat antavat meille viiden tähden palautetta. Siksi odotamme sinultakin valoisaa luonnetta, hyviä yhteistyötaitoja ja että olet kaikin puolin huipputyyppi. Arvostamme myös idearikasta otetta työntekoon sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Tehtävä soveltuu erityisesti kaupallisen, valtiotieteellisen tai sosiaali- ja terveysalan opiskelijalle, jolla on halua kehittyä ja kokea asiakkaan ykkösenä.

Mikäli koet olevasi yritykseemme sopiva henkilö, jätä hakemuksesi ja kerro meille toiveistasi ja osaamisestasi jo tänään. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja rekrytoimme aina sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemuksesi ja ansioluettelosi voit jättää sähköpostitse osoitteeseen mirka.saarinen@seurana.fi. Mahdollisiin tiedusteluihin ja lisäkysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Mirka Saarinen 040 555 3235.

Lähetä avoin hakemus toimistolle

Voit lähettää avoimen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen mirka.saarinen@seurana.fi. Ilmoitathan hakemuksessasi, millaisiin toimiston tehtäviin olet hakemassa.

Seurana valittiin vuoden 2021 voittajaksi Great Place to Work® -kilpailussa pienten yritysten sarjassa

Seurana arvostaa ja kannustaa yhteisöään, eläkeikäisiä Seuralaisiaan, mikä näkyy Suomen paras työpaikka -tittelillä ja Great Place to Work® -sertifioinnilla.

Trust Index ©-tutkimuksella on selvitetty organisaation työntekijöiden keskuudessa vallitsevaa uskottavuutta, kunnioitusta, oikeudenmukaisuutta, ylpeyttä ja yhteishenkeä.

Lue, miten voitto saavutettiin ja mitä siitä seurasi >

Blogauksemme aiheesta

Missiona onnellinen vanhuus

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia.

Koska tällaista palvelua ei kovasta etsimisestä huolimatta löytynyt, päätin perustaa Seuranan, Suomen ensimmäisen vanhusseurapalvelun.

Lue lisää

Missiona onnellinen vanhuus

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia.

Koska tällaista palvelua ei kovasta etsimisestä huolimatta löytynyt, päätin perustaa Seuranan, Suomen ensimmäisen vanhusseurapalvelun.

Lue lisää

TIETOA SEURANASTA

Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille kaikkialla Suomessa.

TILAA UUTISKIRJE

Kuukausittain ajankohtaista asiaa onnellisesta vanhuudesta  SEURANA OY

  Yleiset yhteydenotot: 050 552 9449 (arkisin 9-16)
  Kuluttajamyynti: 050 366 1900
  Yritysmyynti: 040 562 1234
  Toimitusjohtaja: 040 555 3235, mirka.saarinen@seurana.fi

  Heikkiläntie 7 A, 2. krs, 00210 Helsinki
  Y-tunnus: 2797210-9

  SEURANA SOMESSA
  #onnellinenvanhuus

  Seuranan tietosuojaseloste >>

  Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 - Saamme Euroopan aluekehitysrahastosta tukea rekrytointiprosessimme digitalisointihankkeeseen sekä kansainvälistymisen ensiaskeleihin. Kiitämme rahastoa ja Hämeen ELY-keskusta hyvästä yhteistyöstä.