fbpx

Edenred ja Seurana järjestävät yhdessä vanhuksille juhannusjuhlat

Edenred Suomi ja Seurana Oy järjestävät vanhuksille ikimuistoisen päivän Helsingissä ja Vantaalla 21.6. klo 13–16. Juhannusjuhlassa konsertoi Eino Grön, sidotaan kukkaseppeleitä hoivakodin asukkaiden kanssa, muistellaan mieleenpainuvia juhannuksia yhdessä ja seurustellaan nauttien yhdessä olosta – tilanteen huomioiden koronaturvallisesti maskien kera. Sosiaalista eristäytymistä vaatineiden koronavuosien jälkeen Edenred Finland halusi Idealday-yritysvastuupäivänään ilahduttaa vanhuksia. Juhannusjuhla syntyi yhteistyössä Seurana Oy:n kanssa.

Joka vuosi työsuhde-etuja tarjoavan Edenredin työntekijät jalkautuvat paikallisesti johonkin hyväntekeväisyyskohteeseen konsernin kaikissa 45 maassa. He lahjoittavat päivän työpanoksensa solidaarisuuden eleenä. Ele voi olla esimerkiksi puiden istutus, veren luovutus, jonkin sosiaaliryhmän auttaminen maalaustalkoilla tai ihan vain läsnäololla ja kuuntelulla. Tämän vuoden Edenred Finlandin Idealday-kohteena on kaksi vanhusten hoivakotia: Mainiokoti Hermanni Helsingissä ja Attendo Vantaan Helmi Vantaalla.

Halusimme covid-vuosien jälkeen tehdä jotain ihmisläheistä ja ilahduttaa erityisesti väestöryhmää, jolle eristäytymisen aika on ollut raskasta. Hyvin pian syntyi ajatus vanhusten huomioimisesta. Halusimme lahjoittaa aikamme heille – ja samalla tuoda iloa myös hoivakodissa vaativaa ja yhteiskunnallisestikin arvokasta työtä tekeville hoitajille ja muulle henkilökunnalle, Edenred Suomen vastuullisuusjohtaja Laura Kuusela kertoo. 

Kumppaniksi löytyi vanhusseurapalvelu Seurana Oy 

Yhteistyökumppaniksi tapahtumaan löytyi Seurana Oy, joka tarjoaa vanhuksille ystävätoimintaa. Seuranan missiona on onnellinen vanhuus ja yksinäisyyden vähentäminen. Seurana Oy:n toiminta perustuu säännöllisyyteen, aktiiviseen yhteydenpitoon sekä vanhuksien luona vierailevaan tuttuun seuralaiseen. Seuranan seuralaiset ovat itsekin eläkeläisiä, jotka haluavat pysyä aktiivisina ja tehdä merkityksellistä osa-aikaista työtä. Seuranan ammattitaito ja missio osuivat täydellisesti yhteen Edenred Suomen tavoitteen kanssa. 

Juhannusjuhlan tähtenä Eino Grön 

Idealday-päivä järjestetään hoivakodin asukkaiden ehdoilla. Vanhukset voivat osallistua juhannusteemaiseen ohjelmaan oman jaksamisensa mukaan, tärkeintä on yhdessä vietetty aika. 

Lähestyvä juhannus antoi oivan teeman. Konsertoimaan molempiin hoivakoteihin saimme upean Eino Grönin, ja syntyi juhannusjuhla. Lisäksi hoivakodin asukkaat pääsevät sitomaan kukkaseppeleitä ja kukkakimppuja edenrediläisten sekä Seuranan työntekijöiden kanssa. Seurustelemme, nautimme kakkukahvit ja muistelemme mieleenpainuvimpia juhannuksia elämän varrelta, Kuusela kertoo. 

Kukat ja ohjauksen kukkatyöpajaan toimittaa FlowerRescue-hyväntekeväisyysorganisaatio. FlowerRescue pelastaa kukkia päätymästä hävikkiin ja lahjoittaa niitä eteenpäin vanhainkoteihihn ja hyväntekeväisyyteen.

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti