fbpx

Kutsu SuomiAreenaan: Seurana edistää onnellista vanhuutta SuomiAreenassa 11.-15.7.2022 – poimi tästä viikon parhaat tärpit!

Tervetuloa seuraamaan Suomen ensimmäisen vanhusseurapalveluyritys Seurana Oy:n keskustelutilaisuutta SuomiAreenan Rantalavalle torstaina 14.7. klo 13.00 sekä visiitille tapahtumaosastollemme Etelärantaan Poriin, jossa tuomme esille onnellisen vanhuuden teemoja – niin vanhusten, omaisten, eläkeikäisten Seuralaisten kuin yritysten, kuntasektorin ja koko yhteiskuntamme näkökulmasta.

Maanantai 11.7. klo 10–17

Rekrytempaus! Suomen merkittävin eläkäläisten työllistäjä Seurana kouluttaa SuomiAreenan aikana 100 satakuntalaista eläkeikäistä merkityksellisen työn pariin!

– Seuralaisena työskentely tuo hyvinvointia ja merkityksellisyyttä eläkeikäisen elämään – kerromme vaikuttavuuskyselymme tuloksista. Tule tapaamaan osastollemme suuren sydämen Seuralaisiamme, jotka kertovat merkityksellisestä työstään.

– Mukana yhteistyökumppanimme Vivago Oy, joka kehittää älykkäitä turva- ja hyvinvointiratkaisuja ennakoivaan hoivaan. Vivago on mukana Suomen ensimmäisessä kummivanhustoiminnassa ja tukee onnellista vanhuutta tarjoamalla omalle kummivanhukselle säännöllistä vertaistuellista seuraa vuoden ajan.

– Arvomme yhteistyökumppanimme Synlabin lahjakortin – voittajalla on mahdollisuus käyttää kortille ladattu summa mihin tahansa SYNLABin palveluun. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi laboratoriopaketit, jotka antavat tärkeää tietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Tiistai 12.7. klo 10–17

– Seurana haastaa kaikki SuomiAreenan kävijät, niin yritykset kuin kuluttajat, mukaan talkoisiin vähentämään vanhusyksinäisyyttä ja edistämään onnellista vanhuutta Suomen ensimmäisen kummivanhustoiminnan kautta. Osallistu 20 eurolla ja lahjoita kummivanhukselle säännöllistä vertaistuellista ystäväseuraa.

Jatkamme 100 satakuntalaisen eläkeläisen rekrytempausta sekä kerromme yrityksille tarjottavista palveluistamme – Suomen ensimmäisestä kummivanhustoiminnasta sekä vanhusseurapalvelusta yritysten merkityksellisenä henkilöstöetuna.

– Tule tapaamaan osastollemme suuren sydämen Seuralaisiamme, jotka kertovat merkityksellisestä työstään.

– Iltapäivällä mukana on kumppanimme Gigantti kertomassa sen tarjoamista tuki- ja asennuspalveluista ikäihmisille sekä tietoturvan tarpeesta nykypäivänä. Arvomme kuulokkeet kaikkien kävijöiden kesken.

Keskiviikko 13.7. klo 10–17

– Jatkamme 100 satakuntalaisen eläkeläisen rekrytempausta sekä kerromme yrityksille tarjottavista palveluistamme.

– Tule tapaamaan osastollemme suuren sydämen Seuralaisiamme, jotka kertovat merkityksellisestä työstään.

– Mukana myös Ilmarisen eläkeasiantuntija kirkastamassa eläketietämystäsi. 

– Arvomme yhteistyökumppanimme Bearelin kosmetiikkapaketin, joka sopii erityisesti ikäihmisten ihonhoitoon.

Torstai 14.7. klo 10–17

– Aamupäivä sujuu juhlahumussa, sillä vietämme Seuranan 5-vuotissynttäreitä!

– Seuranan oma keskustelutilaisuus: Eläkeläinen työelämässä – loppuun ajettu mopo vai huippuunsa viritetty Formula 1 -auto?
Seurana Oy järjestää torstaina klo 13:00 Rantalavalla paneelin, jossa pohditaan mm. miten eläkkeellä tehty työ edistää yhteisöllisyyttä ja minkälainen työ eläkeläisiin vetoaa. Mukana keskustelemassa Seuranan perustaja ja toimitusjohtaja Mirka Saarinen, artisti Eino Grön, toimitusjohtaja Mikael Jungner, eläkeläinen ja Seuralainen Tuula Meres-Wuori sekä Ilmarisen eläkejohtaja Outi Pekkarinen. Voit myös seurata livestriimiä MTV Katsomossa. Keskustelun juontaa Lorenz Backman.

– Jatkamme 100 satakuntalaisen eläkeläisen rekrytempausta sekä kerromme yrityksille tarjottavista palveluistamme – Suomen ensimmäisestä kummivanhustoiminnasta sekä vanhusseurapalvelusta yritysten merkityksellisenä henkistöetuna.

– Mukana myös Ilmarisen eläkeasiantuntija kirkastamassa eläketietämystäsi 13.–15.7.

Perjantai 15.7. klo 10–14

– Mukana Ilmarisen eläkeasiantuntija kirkastamassa eläketietämystäsi.

– Tule tapaamaan osastollemme suuren sydämen Seuralaisiamme, jotka kertovat merkityksellisestä työstään.

– Paikalla myös legendaarinen Eino Grön, joka on upea esimerkki aktiivisesta hyvinvoivasta eläkeläisestä.

– Arvomme yhteistyökumppanimme Edenredin Delicardeja osastollamme.

SuomiAreenan slogan, ”jotta meillä olisi enemmän ratkaisuja ja vähemmän ongelmia”, sopii meille erinomaisesti, sillä aiheitamme eläkeläisten työllistämisen lisäksi ovat onnellisen vanhuuden lisääminen ja vanhusten hyvinvointi, Suomen ensimmäinen kummivanhustoiminta ja vanhusläheisen seurapalvelu yritysten henkilöstöetuna sekä kuntien rooli vanhusyksinäisyyden ehkäisyssä. Lisäksi rekrytoimme viikon aikana sata satakuntalaista eläkeläistä Seuralaisen merkitykselliseen työhön. Odotamme innolla tätä Suomen suurinta yhteiskunnallista festivaalia, sillä luvassa on kohtaamisia ja yhteistä keskustelua tärkeistä teemoista.

Seuranan perustaja ja toimitusjohtaja Mirka Saarinen

Seurana on valtakunnallisesti toimiva Suomen ensimmäinen vanhusseurapalveluyritys, joka luo hyvinvointia vanhuksille ja heidän omaisilleen tarjoamalla vanhuksille säännöllistä eläkeikäistä ystäväseuraa kotiin tai hoivakotiin. Yritys työllistää vanhusten ystäviksi yli 200 suuren sydämen eläkeikäistä Seuralaista ympäri Suomen. Mukana onnellista vanhuutta tukemassa ovat yhteistyökumppanimme Ilmarinen, 4Works, Gigantti Pori, Masku Pori, Porin Tilausajo, Edenred/Delicard, Bearel, Vivago ja Synlab.

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti