fbpx

Eläkeläinen työelämässä – loppuun ajettu mopo vai huippuunsa viritetty Formula 1 -auto?

Seurana SuomiAreenassa 11.-15.7.2022

Suomen ensimmäinen vanhusseurapalveluyritys Seurana Oy järjestää torstaina 14.7. klo 13:00 SuomiAreenassa paneelin, jossa keskustellaan, miten työssä käyminen eläkeläisenä luo hyvinvointia – niin hänelle itselleen kuin koko yhteiskunnallemme. Panelistimme pohtivat mm. miten eläkkeellä tehty työ edistää yhteisöllisyyttä ja minkälainen työ eläkeläisiin vetoaa.

”Eläkeläisissä on valtavasti kokemusta, intoa ja taitoa työelämän tarpeisiin. Näiden formula-autojen kilparata täytyy vain sovittaa eri vuosimalleille – ja kaikki voittavat”, korostaa Seuranan perustaja ja toimitusjohtaja Mirka Saarinen, ja kutsuu kaikki paikalle seuraamaan herättelevää ajankohtaista keskustelua.

Tervetuloa seuraamaan Seurana Oy:n järjestämää paneelikeskustelua SuomiAreenaan torstaina 14.7. klo 13:00 Rantalavalle Poriin!

  • Panelisteja vauhdittamassa on keskustelun vetäjä, juontaja Lorenz Backman.
  • Paneelikeskustelun starttaa Porista kotoisin oleva, äskettäin kulttuurineuvoksen tunnustuksen saanut legendaarinen Eino Grön, joka vielä 83-vuotiaana on tiukasti työelämässä kiinni ja konsertoi isoissa konserttisaleissa ympäri Suomen.
  • Mukana keskustelemassa Seuranan perustaja ja toimitusjohtaja Mirka Saarinen, viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner, eläkeläinen ja Seuralainen, Helsingin yliopiston entinen kehityspäällikkö Tuula Meres-Wuori sekä Ilmarisen eläkejohtaja Outi Pekkarinen.
  • Voit myös seurata livestriimiä mtv.fi-palvelussa.

Keskustelun järjestää valtakunnallisesti toimiva Suomen ensimmäinen vanhusseurapalveluyritys Seurana Oy, jonka missio on onnellinen vanhuus. Seurana luo hyvinvointia vanhuksille ja heidän omaisilleen tarjoamalla vanhuksille säännöllistä eläkeikäistä ystäväseuraa kotiin tai hoivakotiin. Yritys työllistää vanhusten ystäviksi yli 200 suuren sydämen eläkeikäistä Seuralaista ympäri Suomen.

”Odotamme innolla tätä Suomen suurinta yhteiskunnallista festivaalia, sillä luvassa on kohtaamisia ja yhteistä keskustelua tärkeistä teemoista. Tapahtuman slogan ”Jotta meillä olisi enemmän ratkaisuja ja vähemmän ongelmia” sopii meille erinomaisesti, sillä aiheitamme eläkeläisten työllistämisen lisäksi ovat onnellisen vanhuuden lisääminen ja vanhusten hyvinvointi, Suomen ensimmäinen kummivanhustoiminta ja vanhusläheisen seurapalvelu yritysten henkilöstöetuna sekä kuntien rooli vanhusyksinäisyyden ehkäisyssä. Lisäksi rekrytoimme viikon aikana sata satakuntalaista eläkeläistä Seuralaisen merkitykselliseen työhön”, Mirka Saarinen iloitsee.

Seuranalla on Porin sykkeessä Rantakadulla koko viikon myös oma tapahtumaosto, jossa voit tutustua toimintaamme ja tavata eläkeikäisiä Seuralaisiamme. Lämpimästi tervetuloa – nähdään SuomiAreenassa heinäkuussa!

Mukana onnellista vanhuutta tukemassa ovat yhteistyökumppanimme Ilmarinen, 4eze, Gigantti Pori, Masku Pori, Porin Tilausajo, Edenred/Delicard sekä Bearel.

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti