fbpx

”Miten minä voitinkaan näin hienon tunnustuksen?” kysyy Vuoden Pappa 2021, Aimo Koski Vantaalta

Seuranan järjestämä perinteinen Vuoden Mummun tai Vuoden Papan julkistus tapahtui tuttuun tapaan Sulon päivänä 13.2. Se olikin jännä päivä jokaiselle 12 finalistille, mutta erityisesti meidän voittajalle, Vuoden Papalle Aimo Koskelle. Hän kun oli salamavalojen räiskeessä mm. Iltalehteen, Vantaan Sanomiin, MTV:n uutisiin sekä ihan jo hoivakotinsa hoitajien ja Seuranan kameroihin. Onnea Aimo!

Vuoden Mummu tai Vuoden Pappa -tunnustus jaetaan tavoitteenaan nostaa vanhusten arvostusta ja positiivista vanhuustietoisuutta yhteiskunnassamme, sekä ilahduttaa voittajaa mukavilla virkistyskäynneillä ulkoilun, rupattelun, kahvittelun tai vaikkapa shakinpeluun tai leipomisen merkeissä. ”Minä toivon kyllä eniten sitä, että pääsen käymään kotona kävellen ja pihaamme ihastelemassa, turvallisen Seuralaisen kanssa”, totesi Aimo.

Valinta tapahtuu Seuranalle tärkeänä päivänä, 13.2. Se on Sulon nimipäivä. Seurana on käynnistynyt perustajansa Mirka Saarisen omakohtaisesta tarpeesta löytää seuraa Sulo-papalleen hoivakodin arkea piristyttämään ja yksinäisyyden tunnetta vähentämään. Näin kunnioitetaan iki-ihanaa Sulo-pappaa myös. 

”Missiomme onnellinen vanhuus haluaa nostaa esiin positiivisia vanhusuutisia ja parantaa vanhuuden mainetta ja arvostusta yhteiskunnassamme, jossa senioreiden määrä kasvaa voimakkaasti. Meitä kaikkia tarvitaan senioreista huolehtimisessa, ihan perhetasolta kolmanteen, yksityiseen ja julkiseen sektoriin asti. Haluamme osoittaa, että kaikki voivat tehdä onnellista vanhuutta, niin pienillä kuin isommillakin teoilla”, toteaa Saarinen.

Saimme 131 upeaa ehdokasta – kiitokset lapsilleen, lapsenlapsilleen, miniöilleen, vävyilleen, hoivakotinsa hoitajilleen. Kiitos! Valinta oli todella vaikea, kun kaikki 131 saamaamme ehdokasta olisi ansainnut voittajan tittelin. Suuren sydämen tarinoita omilta perheenjäseniltä ja hoitajilta, täynnä tunteita ja arvostusta läheisiään kohtaan. 

Raatimme Eino Grön, Maiju Kauppila ja Mirka Saarinen oli aivan ihastunut, kun luki ehdokkaiden tekstejä. Raatimme valitsi 12 finalistia ja heistä kaksi, Anni Keminmaalta ja Eeva Lahdesta saivat lisäksi raatimme kunniamaininnat.

Finalistit ovat:

 • Anni, 91, Keminmaa
 • Sirkka, 80, Oulu
 • Sirkka, 94, Hyvinkää
 • Yrjö, 92, Kaarina
 • Eeva, 94 Lahti
 • Anneli, 72, Vantaa
 • Eeva, 94, Lahti
 • Aimo, 85, Vantaa
 • Jouko, 87, Klaukkala
 • Mirjam, 82, Nurmijärvi
 • Sirkka, 88, Vantaa
 • Pirkko, 72, Iisalmi 

Vuoden Pappa Aimo on nyt saanut arjesta poikkeavan mukavia seurahetkiä niin MTV:n studiolla kuin tutustuessa uuteen Seuralaiseensa Sirpaan. Tästä alkaa heidän mukava yhteinen kevät ulkoilujen ja kotivierailujen merkeissä. Ihana Aimo!

Tätä on Seuranan missio: onnellinen vanhuus.

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti