fbpx

Vuoden Pappa 2021, ihana Aimo etsii nyt itselleen seuraajaa – onko sinun vanhusläheisesi Vuoden Pappa tai Vuoden Mummu 2022?

Mikä on Vuoden Papan tai Vuoden Mummun tunnustus ja mitä kuuluu Aimolle?

Osoitamme vuosittain tunnustuksen vanhukselle, jonka omat läheisensä ovat laittaneet ehdokkaaksi Vuoden Mummuksi tai Vuoden Papaksi.

Vuoden Mummun tai Vuoden Papan julkistus tapahtuu vuosittain 13.2., Sulon päivänä, Sulo Saarisen kunniaksi. Hän on se pappa, jonka merkeissä Seurana perustettiin.

Vuoden Mummun tai Papan nimityksellä halutaan lisätä vanhusten arvostusta, onnellista vanhuutta, ja tuoda esiin positiivisia vanhusuutisia. Vuoden Mummu tai Vuoden Pappa saa Seuranalta mm. kuukaudeksi veloituksettomat virkistystapaamiset, diplomin, kukkakimpun ja medianäkyvyyttä.

Miten Vuoden Mummu tai Pappa valitaan?

Vuosittain 3.2. mennessä sinä ja muut Seuranan ystävät saatte esittää oman ehdokkaanne Vuoden Mummuksi tai Vuoden Papaksi.

Tämän jälkeen raatimme valitsee voittajan, ja hänelle ja läheisilleen ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Raatiin kuuluvat:

  • Eino Grön, legendaarinen laulaja
  • Maiju Kauppila, bloggaaja Pinkit Korkokengät
  • Mirka Saarinen, perustaja, Seurana Oy

Mitä kuuluu Aimolle, Vuoden Papalle 2021?

Hän on niin hurmaava – todellakin nimityksensä ansainnut. Lisää Aimon valinnasta löydät täältä >

Aimo on nyt helmikuusta lähtien nauttinut mukavista tapaamisista Seuralaisensa Sirpan kanssa. Tapaamisiin on kuulunut aina ulkoilua (”Hoivakodin ruuat kun tuppasivat olemaan niin hyviä, että liikuntaa oli lisättävä”, totesi urheilullinen Aimo), teen juomista kauniissa kotitalossa ja Sirpa on tehnyt ruokaa Aimon toiveiden mukaan. Jutustelua ja musiikin kuuntelua. Tapasimme Aimon Seuranan Onnellisen vanhuuden joulukonsertissa 30.11. ja olipa ihana nähdä tunnelmallisen illan merkeissä.

Kuka on sinun Vuoden Mummu tai Vuoden Pappa -ehdokkaasi? Ilmoita hänet mukaan 20.1.2022 mennessä: seurana.fi/vuoden-mummu-tai-pappa

Olemme yhteyksissä finalisteihin 20.1. jälkeen.

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti