fbpx

Lisää onnellista vanhuutta: Vuoden Mummu tai Vuoden Pappa 2021 julkistetaan 13.2.2021

Seurana Oy jakaa vuosittain Vuoden Mummu tai Vuoden Pappa -tunnustuksen tavoitteenaan edistää missiotaan onnellinen vanhuus, nostaa vanhusten arvostusta ja positiivista vanhuustietoisuutta yhteiskunnassamme, sekä ilahduttaa voittajaa mukavilla virkistyskäynneillä ulkoilun, rupattelun, kahvittelun tai vaikkapa shakinpeluun tai leipomisen merkeissä.

Valinta tapahtuu Seuranalle tärkeänä päivänä, 13.2. Se on Sulon nimipäivä. Seurana on käynnistynyt perustajansa Mirka Saarisen omakohtaisesta tarpeesta löytää seuraa Sulo-papalleen hoivakodin arkea piristyttämään ja yksinäisyyden tunnetta vähentämään. Näin kunnioitetaan iki-ihanaa Sulo-pappaa myös.

”Missiomme, onnellinen vanhuus, haluaa nostaa esiin positiivisia vanhusuutisia ja nostaa vanhuuden mainetta ja arvostusta yhteiskunnassamme, jossa senioreiden määrä kasvaa voimakkaasti. Meitä kaikkia tarvitaan senioreista huolehtimisessa, ihan perhetasolta kolmanteen, yksityiseen ja julkiseen sektoriin asti. Haluamme osoittaa, että kaikki voivat tehdä onnellista vanhuutta, niin pienillä kuin isommillakin teoilla”, toteaa Saarinen.

Helmikuun 13. päivänä vuonna 2020 valittiin kaikkien aikojen ensimmäinen Vuoden Mummu. Voittajaksi valittiin ihastuttava Mirjami. Vuoden Mummu 2020 Mirjami Hannolin on muistisairas helsinkiläinen, herttainen ja rakastettu isoäiti, joka on asunut pari vuotta hoivakodissa. Hän tykkää mm. perheensä käynneistä, kukista, lakatuista kynsistä ja kaikesta kauniista. Kuullessaan Vuoden Mummu -voitostaan perheeltään, hän liikuttui onnenkyyneliin. Mirjamia ehdotti Vuoden Mummuksi tyttären tytär Kati, jonka kauniit sanat kuvasivat heti, että kyseessä on todellinen ihanuus.

Seurana julkistaa vuosittain tunnustuksen vanhukselle, jonka omat läheisensä ovat laittaneet ehdokkaaksi Vuoden Mummuksi tai Vuoden Papaksi

15.1.-3.2. keräämme suomalaisilta omat ehdokkaansa Vuoden Mummuksi tai Vuoden Papaksi verkkosivujemme kautta. Olemme saaneet kymmeniä ehdokkaita ja määrä kasvaa. Kaikki osallistujat perustelevat hienosti, miksi juuri heidän vanhusläheisensä kuuluisi olla Vuoden Mummu tai Vuoden Pappa.

Tämän jälkeen raatimme

  • Eino Grön, legendaarinen laulaja
  • Maiju Kauppila, bloggaaja Pinkit Korkokengät
  • Mirka Saarinen, perustaja, Seurana Oy

valitsee ehdokkaista voittajan, ja hänelle ja läheisilleen ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Vuoden Mummusta tai Vuoden Papasta saa ehdottomasti hyvän mielen uutisen, ja vieläpä ystävänpäivän merkeissä. Jokainen vanhus tarvitsee ystäviä 🙂

Ilmoita ehdokkaasi Vuoden Mummuksi tai Papaksi tästä >


Seurana Oy on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalveluyritys, missiona Onnellinen vanhuus. Yritys on perustettu, kun Mirka Saarinen etsi vastaavaa palvelua isoisälleen hoivakodin arkea piristyttämään, sitä löytämättä. Positiivinen kehämme sisältää tyytyväisen vanhuksen, tyytyväiset omaisensa sekä eläkeikäiset Seuralaisemme, jotka saavat tehdä merkityksellistä keikkatyötä ja varautua itse toiminnalliseen vanhuuteen.

Autamme niin vanhuksia, kuin myös puolisoa ja omaisia, jotka usein tekevät kaikkensa vanhempiensa tai puolisonsa eteen, työ- ja ruuhkavuosien kiireissä. Haluamme tasapainottaa työssä olevien työ- ja perhe-elämän arkea tekemällä hyvää arkea kiireettä vanhuksilleen. Toimimme valtakunnallisesti. Meillä on aikaa.  www.seurana.fi

Lisätietoja ja Vuoden Mummun tai Vuoden Papan haastattelupyynnöt:

Mirka Saarinen, toimitusjohtaja, perustaja, Seurana Oy
040 555 3235, mirka.saarinen@seurana.fi-r.seravo.com

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti