fbpx

Suomen parhaassa työpaikassa tehdään onnellista vanhuutta – yhdessä arvokkaiden kumppaneidemme kanssa

Tänä vuonna teimme historiaa, kun voitimme Suomen parhaan työpaikan tunnustuksen Great Place to Work -tutkimuksessa. Syksyllä meidät yllätettiin jälleen – olimme koko Euroopan paras suomalainen työpaikka. Tunnustus on todella merkittävä meille, sillä toimimme täysin uudenlaisella toimialalla ja upeiden työntekijöidemme keski-ikä on 67 vuotta.

Mikä sitten on tehnyt meistä eli Suomen ensimmäisestä vanhusseurapalvelusta Suomen parhaan työpaikan? Alusta alkaen yrityskulttuuriamme ja toimintaamme on rakennettu arvopohjaisesti ja vanhus keskiössä. Kaikkea tekemistämme ohjaa päivittäin yrityksen vahva missio, onnellinen vanhuus.

Olemme onnistuneet luomaan vahvan positiivisuuden kehän, joka tuottaa suurta arvoa vanhukselle, omaiselle ja eläkeikäiselle työntekijällemme eli Seuralaiselle. Yhteiskunnallinen vaikuttavuutemme on merkittävä. Mutta emme me tähän olisi yksin pystyneet. Yhteistyössä on voimaa ja olemme olleet onnekkaita, kun matkassamme on kumppaneita, jotka jakavat arvomme ja edistävät missiotamme.

Nyt joulun kynnyksellä esimerkiksi Docrates Syöpäsairaala on jo toista vuotta lämminhenkisesti tukemassa onnellista vanhuutta tärkeässä kummiyrityksen roolissaan. Näin juhlavuonna voimme myös iloita, että meillä on tällä hetkellä töissä jo lähes 150 upeaa eläkeikäistä Seuralaista, jotka elämänkokemuksellaan, osaamisellaan ja taidoillaan toimivat vanhusten vertaistuellisina ystävinä. Tässä merkittävässä tehtävässä Seuralaisiamme tukee luottokumppanimme 4eze works, joka auttaa ja palvelee Seuralaisiamme aina sydämellään.

Tärkeä jokapäiväinen työkaverimme on myös Nursebuddy, toiminnanohjausjärjestelmämme, jota ilman eivät Seuralaisemme ja hallinnon tiimi pärjäisi. On myös ilo tehdä yhteistyötä suomalaisen perheyrityksen Vermanin kanssa, jonka muistia tukevat Bethover-vitamiinit ovat monen vanhuksemme päivittäiset tärkeä hyvinvointia edistävä rutiini.

Inspiroiva toimistohotellimme VillageWorks puolestaan tarjoaa meille upeat tilat onnellisen vanhuuden tekemiselle – VillageWorksin kotoisassa kyläyhteisössä rakennamme onnellista vanhuutta joka päivä: pyöritämme Seuranan toimintaa, koulutamme Seuralaisia, juhlimme Great Place to Work -tunnustuksia ja nautimme hyvän kahvin kera upeasta tiimihengestämme. Ja mikä parasta, yhdessä Banzai Marketingin kanssa jatkamme hienoa markkinointiyhteistyötä ja voimme viestiä koko maailmalle, miten hienoa on edistää onnellista vanhuutta – yhdessä! Kiitos arvokkaat kumppanimme!

Klikkaa kuvaa ja katso Hesarin kansi-ilmoituksemme kokonaisuudessaan.

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti