fbpx

8 vinkkiä Seuralaisiltamme jaksamiseen vuoden pimeimpänä aikana. ”Näillä jaksaa tehdä onnellista vanhuutta!”

Suuren sydämen Seuralaisemme ovat aktiivisia, upeita eläkeläisiä, jotka tekevät Suomen ensimmäistä vanhusseurapalvelutyötä sydämellään, vanhusasiakastaan kunnioittaen. Missiomme on Onnellinen vanhuus.

Eilen listasimme Seuralaistemme kanssa vinkit kaamoksen selättämiseen – mistä ja miten saamme energiaa onnellisen vanhuuden tekemiseen, jotta vanhusasiakkaamme saavat aina iloista ja mieltä kohottavaa seuraa arkensa iloksi. Kiitos tästä hyvän mielen aiheesta Raija-Seuralaisellemme, joka starttasi vinkkien keräämisen!

  1. Seija-Seuralaisemme listasi heti musiikin ja tanssin voiman! ”Tänä aamuna olin jo klo 9 rakkaan tanssiharrastuksen parissa. Meitä on joukko eläkeläisnaisia ja kokoonnumme monta kertaa viikossa tanssiharrastuksen pariin – milloin se on lattarimusiikin tahdissa tai perinteistä lavatanssia. Antaa energiaa!
  2. Toimistomme Fanni muistuttaa kirkasvalolampun energiasta. Toimistolla se loistaa meille kaikille, mutta kotiinkin saa nykyään käteviä, pieniä lamppuja, jotka antavat vaikkapa aamukahvipöydässä valoa ja energiaa.
  3. Raija-Seuralaisemme muistutti myös armollisuudesta itseä kohtaan – välillä on hyvä kääriytyä vilttiin ja istua sohvalla höyrävän glögilasin kanssa, kynttilän pehmeästä valosta nauttien.
  4. Seuranan Mirka kehottaa uusien asioiden kokeiluun. Mirka saa energiansa 1,5 vuotta sitten aloitetusta korona-ajan harrastuksesta, talviuinnista. Eipä olisi tämä kylmäkalle uskonut muutama vuosi sitten, että menee vapaaehtoisesti jäätävään veteen 🙂
  5. Kuusamosta Seuralaisemme Raija vinkkasi ulkoilusta ja raikkaan ulkoilman nauttimisesta. Muistuttipa Taina-Seuralainen samalla myös nasta- ja kitkakenkien tärkeydestä. Onneksi viime vuonna meillä muuten olikin pieni haaste, jossa moni Seuralaisemme voitti moiset ulkoiluturvakseen 🙂
  6. Christina-Seuralaisemme mainitsi valon tärkeyden – kauniilla ulko- ja sisävaloilla saa tunnelmaa. Raija samalla kertoi miten led-kynttilät tuovat iloa myös vanhuksillemme, turvallisesti.
  7. Myös lukemisen voimasta puhuttiin. Raija Kuusamosta muistutti äänikirjoista, joista saa nauttia veloituksetta ihan kirjaston käyttäjänäkin.
  8. Maija-Seuralainen pitää itsensä aktiivisena töiden merkeissä – vanhustensa seurasta nauttien. Lisäksi eri harrastukset ja ystävien ja perheen näkeminen piristävät.

Hyviä vinkkejä pimeään vuodenaikaan! Kiitokset Seuralaiset. Mitkä tuovat sinulle energiaa ja onnellista vanhuutta kaamokseen?

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti