fbpx

Seuralainen esittäytyy: Hilkka Turusta

Olen Hilkka Turusta ja 64-vuotias, viittä vaille eläkkeellä. Teen vielä ”keikkatöitä” päihde/mielenterveyskuntoutujien parissa.

Työtaustaltani olen ollut mainosmediamaailmassa 30 vuotta, samalla työnantajalla. Kun toimeni siellä loppuivat, kouluttauduin vielä päihdetyöntekijäksi vähän ennen kuin täytin 60 vuotta.

Minulla on kaksi aikuista lasta ja kolme lastenlasta, aviomies ja koiranpentu vajaa 5 kk. ????

Tällä hetkellä teen vapaaehtoistyötä tukihenkilönä rikosuhripäivystyksessä ja olen pitänyt tästä kovasti. Mukana olen ollut kohta kolme vuotta.

Seuralaistoiminta kiinnosti minua, kun näin netissä ilmoituksen tästä ja olin silloin lopettanut kummitätini hoidon omaishoitajan sijaisena. Hän joutui valitettavasti hoitokotiin ja minua ei enää tarvittu apuna. Hakeuduin Seuranan toimintaan ja vihdoin sain myös oman ihanan Pirkon, jota käyn kaksi kertaa viikossa ulkoiluttamassa.

Saan Seuranan työstä erittäin paljon hyvää mieltä ja eniten iloitsen siitä, että voin tuoda Pirkolle hyvää mieltä ja meillä on kivoja keskusteluja kävelyn yhteydessä.

Voit tutustua Seuralaisiimme myös näissä blogeissa:

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti