fbpx

Onnellinen vanhuus palkittiin: Seurana ja Mirka Saarinen voittivat Suomen paras myyntipuhe 2022 -kilpailun!

Yrittäjien parhaat myyntipuheet on palkittu valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Tampereella

Tuomariston valitsema voittaja, Suomen paras myyntipuhe esittelee vanhusten ystäväpalvelun.

Tuomariston perusteluina lueteltiin mm. ”Selkeä ja uskottava. Faktaa mutta vetosi myös tunteisiin. Yrityksen missio on kirkas ja se tuotiin myyntipuheessa hyvin esille. Hyvin mietitty ja esitetty myyntipuhe, joka koskettaa.

Suomen Yrittäjät ja Sanoma Media Finland järjestivät tänä syksynä myyntipuhekilpailun. Yrittäjät osallistuivat kilpailuun esittämällä oman hissipuheensa minuutin videolla.

Kilpailun avulla innostimme yrittäjiä kiteyttämään oman myyntipuheensa”, sanoo Suomen Yrittäjien markkinointipäällikkö Eija Sinisalo.

Neljä finaaliin edennyttä kutsuttiin kuvauksiin Helsinkiin Sanomatalon hissiin, jossa myyntipuhe pidettiin autenttisessa ympäristössä. ”Olikin yllättävän kuumottava tilanne mennä hissimatkalle tuomariston ja kameramiesten kanssa, normaalisti kun hississä puhe lähtee liikkeelle luonnostaan ja nyt olikin tosi kyseessä”, naurahtaa Mirka Saarinen Seuranasta. ”Kiitän Suomen yrittäjiä ja Sanoma Media Finlandia mielenkiintoisesta, ja tarpeellisestakin kilpailusta”, jatkaa Saarinen.

Mirka Saarisen myyntipuheen voi katsoa tästä >

Yleisöäänestyksen suosikki oli oululainen ChocoSomnia Oy. Palkinnon otti vastaan toimitusjohtaja Riikka Ojanen.

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti