fbpx

Meillä on aikaa! Annamme sitä sekä läheiselle vanhuksellesi ja sinulle itsellesi

Suurin osa asiakkaistamme ottaa ensikontaktilla varovasti yhteyden, ja kertoo, että oma aika ei millään riitä tapaamaan omaa äitiä, isää, anoppia, appea, tätiä, enoa, isovanhempaa niin usein kuin haluaisi. Pahoitellaan, kun kerrotaan tilanteesta. Sitä ei missään nimessä kannata pahoitella – nythän olet hakemassa tilanteeseen ratkaisua, ja ajattelet vain hyvää rakkaallesi!

Tästähän Seurana Oy sai alkunsa: etsin isoisälleni samaa palvelua, koska podin huonoa omaa tuntoa yksinäisistä viikoista hoivakodissa. Kun välimatka vuoksi ei pääse käymään, on hyvä etsiä apua. Meidän asiakkaistamme 100 % välittää upeasti omista vanhuksistaan haluten heille pelkkää hyvää, seuraa, virkistystä, merkityksellisyyttä silloin, kun eivät itse ole paikalla. He puolestaan antavat sitä kaikkea hyvää aina, kun heille mahdollista työn ja välimatkan puitteissa, ja voin sanoa että usein. Olen tosi ylpeä vanhusasiakkaideni omaisista – olette täyttä kultaa!

Kun sinulla omaisella on ne omat ruuhkavuodet elettävänä, tai asut kaukana läheisestäsi, delegoi ja hanki seuraa rakkaallesi. Kumpikin saa takuulla hyvän mielen – vanhus ja sinä.

1. Seurusteluun ja kuunteluun

Meidän kohtaamisemme ovat aina kiireettömiä! Kuten eräs vanhus viime viikolla totesi: ”Paras hetki, kun tietää että edessä on kiireetön tapaaminen, sinulla kun ei ole ikinä hoppu pois.” Me rakastamme tarinointia, kuuntelua, aitoa kohtaamista. Ja näistä kerromme mielellämme sinulle omaisellekin. Usein omaiset kuulevatkin meiltä aivan uusia muistoja ja kertomuksia, ei välttämättä ole tullut lapsellekaan kerrottua jotain tarinaa.

2. Ulkoiluun

Viemme mielellämme rakkaasi ulos. Viikoittainen tai useamman kerrankin viikossa tapahtuva ulkoilu piristää kummasti. Raikas ilma, laittautuminen ulos, tuttujen mahdollinen näkeminen pihassa, kahvittelu tutussa lempikahvilassa, vastaantulevien tervehtiminen, lasten ilakointia päiväkodin pihalla seuraaminen, oravien temmellyksen katsominen – vaikka mitä mukavaa voi tapahtua, ja punaiset posket tulee paitsi raikkaasta ilmasta, myös mukavista sattumuksista ja niiden läpikäynnistä.

3. Asiointiin ja harrastuksiin

Kun vanhempasi rakastaa museokäyntejä, ja itse et niihin ehdi, kun muutenkin hoidat asiointia ja muuta yhteistä tekemistä, delegoi tällaiset harrastukset meille. Viemme ilomielin rakkaasi harrastusten ja virkistyksen pariin tai vaikka pelaamme kotona hänen suosikkipeliään. Sinä saat sen ajan itsellesi, ja vanhus saa mukavia elämyksiä.

4. Kaupassa käyntiin

Mikäli et ehdi käydä viikottain kaupassa läheisellesi, ulkoista se meille! Käymme kaupassa toivelistan hankintojen merkeissä, viemme vanhukselle, juttelemme kiireettömästi tai teemme jotain muuta mukavaa, ja katsomme myös, että vanhus syö.

5. Ruokailun varmistamiseen

Moni asiakkaamme tykkää, kun lämmitämme ruuan, katamme sen kauniisti ja hän saa syödä rauhassa kanssamme ja jutella. Kuka nyt yksin nauttii ruokapöydän ääressä olosta? Seura on puoli ruokaa. Näin varmistat, että muistisairas muistaa myös ruokailla. Ota yhteyttä! Onneksi seuraa ja virkistystä on saatavilla, aina tutun ja luotettavan Seuralaisen merkeissä ja säännöllisesti. Kotitalousvähennys auttaa palvelun hankinnassa, ja lahjaideana tämä helpottaa sinua ja rakastasi – kummallekin aikaa ja hyvä mieli. Meillä on aikaa.  

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti