fbpx

Lahja vanhukselle – mitä kaikkea keksittiinkään Theron Cateringin lahjoittaman joululahjarahan merkeissä?

Mitä virkistystä asiakkailleen Seurana Oy:n Mirka keksi Theron Cateringin antaman joulutervehdyksen merkeissä jouluviikolla 2017? Tietysti seuraa, merkityksellisyyttä ja virkistystä vanhuksille!

Joulukuussa Theron Cateringin myyntijohtaja Katri Kärkkäinen otti yhteyttä ja halusi lahjoittaa heidän tämän vuoden joululahjarahat Seurana Oy:n asiakkaiden hyväksi. Voi miten kaunis ja lämmin idea se olikaan!

Kiireesti mietintämyssy päähän, miten saisimme vielä mukavampaa virkistystä vanhukselle tapaamistemme yhteydessä. Halusin jokaiselle vanhuksellemme omanlaisen virkistyslahjan, ja se suunnittelu vasta mukavaa olikin!

Ideoin ihanan Seuralaisemme Leenan kanssa, ja tuloksena tuli mm. hiustenleikkaus eräälle herttaiselle rouvallemme, herkkusuu-herrashenkilömme sai lemppariherkkujaan: Coca-Colaa, leipäjuustoa, suklaata ja jugurttijuomaa – täytyyhän sitä jouluna saada nauttia lempiherkuistaan! Palelevalle sänkypotilasrouvallemme uusi huivi, kun syksyllä yksi lämmin huivi on onnistunut katoamaan pyykkimatkalla. Kirjoja paljon lukevalle ja kaskuja rakastavalle rouvalle.

Parasta tässä on, että tällä viikolla aiemmin saivat meiltä jo oman tervehdyksen, ja nyt kun olen uudestaan ovella lahjapaketin kanssa – hämmästys uudesta paketista on kuvaamisen arvoinen :). Tämä on ollut ikimuostoinen lahjaprojekti – tuonut hyvän mielen monelle, eikä vähiten itselle ja Theron Cateringille. Kiitokset vielä upeasta ideasta!

Seuraa vanhukselle sydämellä, Mirka

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti