fbpx

Kummivanhus – Docrates mahdollistaa henkilöstön joululahjaksi pitkäkestoisen hyvän tekemisen

Docrates Syöpäsairaala on jo kolmatta kertaa mahdollistamassa merkityksellisiä, viikoittaisia yhteisiä hetkiä kummivanhukselleen ja Seuralaiselle. Kiitos!

”Kuukausittaiset kuulumiset ja tieto kummivanhuksemme virkistyksestä tekevät kaikille hyvän mielen”, totesi Ilpo Tolonen, Docrates Syöpäsairaalan toimitusjohtaja jo kaksi vuotta sitten. Silloin he ideoivat, että henkilöstön joululahjaksi voi tarjota myös hyvän tekemisen ja Seuranan kummivanhustoiminta valikoitui lahjaksi.

Lahjalla on tuotettu satoja yhteisiä hyviä ja merkityksellisiä tunteja niin kummivanhukselle Anna-Maijalle kuin Seuralaiselleen Tuulalle, eläkeläiselle, joka saa näin tehdä merkityksellistä työtä Seuralaisena. Nämä kaksi ihanaista ovat ulkoilleet joka tapaamisessa, laulaneet, kahvitelleet, tutustuneet Helsinkiin ja vaikkapa jumpanneet.

Tänä vuonna olemme miettineet Docrates Syöpäsairaalle uuden kummivanhuksen, eläköityneen muistisairaan sairaanhoitajan, joka takuuvarmasti nauttii siitä, että saa lahjaksi kiireettömät, läsnäolevat tapaamiset hänelle varta vasten valitulta suuren sydämen Seuralaiselta.

Seuranan Kummivanhus on se aito ja alkuperäinen Suomen ensimmäinen kummivanhustoiminta, joka vuonna 2017 käynnistyi sotaveteraanien hyväksi ja on nyt laajentunut myös yksinäisten muistisairaiden vanhusten pariin. Yritys mahdollistaa kauttamme yksinäiselle vanhukselle viikoittaiset, merkitykselliset ja kiireettömät hetket mm. ulkoilun, rupattelun, kahvittelun, leipomisen, kauppa-asioimisen, laulamisen tai vaikkapa valokuvien katsomisen merkeissä. Palvelu kohottaa tutkitusti mielialaa ja toimintakykyä.

Seuranan kummiyritykset nauttivat, kun saavat kuukausittain tuttuun tapaan kummivanhuksen kuulumiset sekä tiedon, että tämä lahja menee 100 %:sesti perille, tuottaa hyvää niin antajalle kuin saajalle sekä eläkeläiselle, merkityksellistä työtä tekevälle Seuralaiselle.

Iso kiitos Docrates Syöpäsairaalan upea henkilöstö, kun mahdollistatte joululahjallanne aidon hyvän yksinäiselle kummivanhukselle.

Lisää kummivanhustoiminnasta: seurana.fi/kummivanhus

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti