fbpx

Hyväntekeväisyyskonsertti Ukrainan vanhusten hyväksi to 3.3. – Seuranan konserttia tähdittää Eino Grön

Ukrainan vaikea sotatilanne vaikuttaa syvästi ukrainalaisten elämään ja etenkin Ukrainan vanhukset jäävät sodan jalkoihin, sillä useat heistä ovat liian heikkoja lähtemään pakolaisiksi.

Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu Seurana järjestää nyt torstaina 3.3. klo 18-19 hyväntekeväisyyskonsertin Eino Grönin kanssa. Konsertin varat ohjataan Ukrainan vanhuksille kansainvälisen vanhusten apujärjestö HelpAge Internationalin kautta.

– Olemme tehneet Onnellisen vanhuuden konsertteja suomalaisille vanhuksille koko korona-ajan. Vanhuksilla on nyt iso hätä Ukrainassa ja vanhat ihmiset ovat erityisen haavoittuvassa asemassa – haluamme nostaa esiin myös heidät. Pikainen idea konsertista ja halu auttaa lähti tästä liikkeelle, kertoo Seuranan perustaja Mirka Saarinen.

Eino Grön tähdittää Seuranan Onnellinen vanhuus Ukrainan hyväntekeväisyyskonserttia.

– Kevääni on kiireinen aktiivisten konserttien ja keikkailujen myötä, mutta tähän hyvään löytyy totta kai aikaa. Jos tämä on minun keinoni auttaa hätää kärsiviä, olen totta kai laulun voimalla mukana, toteaa legendaarinen Eino Grön.

 Kansainvälinen Vanhusten apujärjestö HelpAge International, jonka suomalainen jäsenjärjestö on Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto VALLI ry, on ollut aktiivisesti läsnä Ukrainassa koko kriisin ajan, kahdeksan vuotta. Maatoimiston kautta organisoidaan kolmisenkymmenen työntekijän ja runsaiden parinsadan vapaaehtoisen toimintaa. Apua ja tukea tarvitaan, sillä vanhusten tarpeita ei huomioida vaikeilla pakolaisvaelluksilla, lääkkeet ja apuvälineet unohtuvat tai jäävät matkalle. Monilla alueilla vedensaanti on keskeytynyt, eikä lämmitys ole pitkään aikaan ollut toiminnassa. Monet vanhat ihmiset ovat liittyneet jalkaisin vaeltaviin jonoihin maanteillä, kertoo Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto VALLI ry:n toiminnanjohtaja Virpi Dufva.

Seurana Oy:n järjestämä hyväntekeväisyyskonsertti Ukrainan vanhusten hyväksi järjestetään torstaina 3.3. klo 18:00-19:00 Lauttasaaren kirkon väistötilan kirkkosalissa osoitteessa: Heikkiläntie 7 A, 4. krs. Konsertissa solistina Eino Grön ja säestäjänä kanttori, laulaja Hannu Lehtikangas.

Lippujen hinta on 10 euroa, maksu Mobilepaylla: 040 555 3235. Seurana lahjoittaa konsertista saadun summan kokonaisuudessaan Kansainvälisen vanhusten apujärjestölle, HelpAge Internationalille.

Lisätietoja:

Mirka Saarinen, Seuranan perustaja ja toimitusjohtaja, mirka.saarinen@seurana.fi, p. 040 555 3235

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti