fbpx

Eläkeläisten työllistäminen Seuranan toiminnan keskiössä: ”Työpaikka, jossa kokeneiden työntekijöiden elämänkokemusta arvostetaan”

Näin totesi 86-vuotias Irja, joka työskentelee Seuralaisena Suomen ensimmäisessä vanhusseurapalveluyrityksessä. Irja on yksi niistä yli sadasta eläkeikäisestä, jotka tekevät merkityksellistä ja tärkeää työtä missiomme, onnellisen vanhuuden eteen. Heitä yhdistää paitsi suuri sydän, myös laaja elämänkokemus, osaaminen ja taito kohdata vanhusasiakas vertaistuellisena ystävänä – kiireettä ja lämmöllä.

Yhteiskunnassamme on viime aikoina keskusteltu paljon siitä, miten eläkeikäisiä pitäisi patistaa takaisin töihin ja toisaalta taas siitä, miten yli 50-vuotiaiden työpaikkahakemukset lentävät miltei automaattisesti roskakoriin. Ristiriitaista.

Meillä Seuranassa asiat tehtiin alusta alkaen toisin. Suomen ensimmäisestä vanhusseurapalvelusta haluttiin rakentaa upea työpaikka nimenomaan aikuisille ja eläkeläisille. Halusimme vaikuttaa myös yhteiskunnallisesti ja näyttää esimerkkiä työllistämällä ikäihmisiä, jotka haluavat vielä pysyä työelämässä, tehdä merkityksellistä työtä, oppia uutta ja pysyä virkeänä.

Halusimme myös luoda työpaikan, jossa kokeneiden työntekijöiden taitoihin luotetaan ja jossa heidän elämänkokemustaan arvostetaan. Kannustamme ja kiitämme jatkuvasti Seuralaistemme yhteisöä. Viestimme aktiivisesti ja olemme vuorovaikutuksessa erilaisten tapahtumien, koulutusten ja tapaamisten merkeissä, livenä ja etänä. Seuralaistemme digitaidot ovat muuten huippuluokkaa – ei hassummin todettu työntekijöistä, joiden keski-ikä on upeat 67 vuotta.

Ennen kaikkea halusimme laittaa keskiöön vanhuksen ja onnellisen vanhuuden. Positiivisesta kehästämme hyötyvät vanhus, omainen ja eläkeikäinen Seuralainen – koko yhteiskuntamme siis. Tästä syntyy yrityskulttuuri, joka toimii vahvana kivajalkana onnelliselle vanhuudelle. Ja joka upeasti sai Suomen parhaan työpaikan -tunnustuksen.

Kesällä osallistumme muuten Suomen suurimpaan yhteiskunnalliseen festivaaliin, SuomiAreenaan. Paneelikeskustelumme 14.7.2022 käsittelee tärkeää aihetta, eläkeläisten työllistämistä, ja lisäksi olemme mukana koko viikon omalla osastollamme Porin sykkeessä. Rekrytoimme myös viikon aikana sata satakuntalaista eläkeläistä Seuralaisen merkitykselliseen työhön!

Kiitos eläkeikäiset Seuralaisemme – jatketaan yhdessä onnellisen vanhuuden tekemistä!

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti