fbpx

7 finalistia 109 ehdokkaan joukosta Vuoden Mummuksi tai Vuoden Papaksi!

Tiedote 6.2.2023

Koko Suomen Vuoden Mummu tai Vuoden Pappa 2023 julkistetaan perinteisesti Sulon päivänä 13.2.2023

Saimme suomalaisilta lapsilta, lapsenlapsilta ja miniöiltä huikeat 109 ehdokasta Vuoden Mummuksi ja Vuoden Papaksi. Voimme sydämestämme sanoa, että kaikkien heistä tulisi olla voittajia. Niin upeita tarinoita olemme heistä saaneet, kiitokset läheisilleen.

”Kilpailun tavoitteena on vanhusten arvostuksen ja onnellisen vanhuuden lisääminen ja tämä ehdokasmäärä osoittaa tarpeen tällaiselle tunnustukselle”, toteaa Vuoden Mummun tai Vuoden Papan tunnustuksen järjestäjä Mirka Saarinen Seuranasta. 

Ehdokkaita on Helsingistä Nilsiään ja Vantaalta Vehmaalle ja kaikkea siltä väliltä – koko Suomen Vuoden Mummun tai Vuoden Papan valinta siis kyseessä. 

Raatimme Maiju Hannolin, bloggaaja Pinkit Korkokengät, sekä legendaarinen Eino Grön ja Seuranan Mirka Saarinen valitsivat joukosta 7 finalistia ja olemme viestineet valinnan finalistien läheisille. Voittajan julkistus tapahtuu meille tärkeänä Sulon päivänä 13.2.2023.

Finalistit ovat:

  • Pirjo, 71 vuotta Vantaalta
  • Lea, 90 vuotta Sastamalasta
  • Anja, 89 vuotta Tampereelta
  • Aino, 85 vuotta Vantaalta 
  • Pirjo, 52 vuotta Vehmaalta
  • Pekka, 73 vuotta Leppävedeltä
  • Sisko, 83 vuotta Nilsiästä 

Mikäli lehtenne haluaisi tehdä artikkelin ehdokkaista, meiltä saa kuvan ja lisätietoja heistä.

Taustaa Vuoden Mummun ja Vuoden Papan tunnustuksesta

Seurana Oy järjestää vuosittain Vuoden Mummu tai Vuoden Pappa -tunnustuksen, tavoitteenaan nostaa vanhusten arvostusta ja positiivista vanhuustietoisuutta yhteiskunnassamme, sekä ilahduttaa voittajaa mukavilla virkistyskäynneillä ulkoilun, rupattelun, kahvittelun tai vaikkapa shakinpeluun tai leipomisen merkeissä. Yksi tapamme lisätä onnellista vanhuutta.

Valinta tapahtuu Seuranalle tärkeänä päivänä, 13.2. Se on Sulon nimipäivä ja Seurana on käynnistynyt perustajansa Mirka Saarisen omakohtaisesta tarpeesta löytää seuraa Sulo-papalleen hoivakodin arkea piristyttämään ja yksinäisyyden tunnetta vähentämään. Näin kunnioitetaan iki-ihanaa Sulo-pappaa myös.

”Missiomme onnellinen vanhuus haluaa nostaa esiin positiivisia vanhusuutisia ja nostaa vanhuuden mainetta ja arvostusta yhteiskunnassamme, jossa senioreiden määrä kasvaa voimakkaasti. Meitä kaikkia tarvitaan senioreista huolehtimisessa, ihan perhetasolta kolmanteen, yksityiseen ja julkiseen sektoriin asti. Haluamme osoittaa, että kaikki voivat tehdä onnellista vanhuutta, niin pienillä kuin isommillakin teoilla”, toteaa Saarinen.

Vuoden Mummu 2022 on Aila Bärlund Porista. Aila on upea koko perheen rakastama omaishoitaja, ja on ollut kunnia tutustua häneen. Ailan sydämellisyys ja lämpö leviää kaikkiin hänen lähellä oleviinsa. Tässä lisää Ailasta Iltalehden artikkelissa > ja MTV:n uutisissa >

Seurana Oy on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalveluyritys, missiona Onnellinen vanhuus. Yritys on perustettu, kun Mirka Saarinen etsi vastaavaa palvelua isoisälleen hoivakodin arkea piristyttämään, sitä löytämättä. Positiivinen kehämme sisältää tyytyväisen vanhuksen, tyytyväiset omaisensa sekä eläkeikäiset Seuralaisemme, jotka saavat tehdä merkityksellistä keikkatyötä ja varautua itse toiminnalliseen vanhuuteen. Autamme niin vanhuksia, mutta myös puolisoa ja omaisia, jotka usein tekevät kaikkensa vanhempiensa tai puolisonsa eteenpäin, työ- ja ruuhkavuosien kiireissä. Haluamme tasapainottaa työssä olevien työ- ja perhe-elämän arkea tekemällä hyvää arkea kiireettä vanhuksilleen. Toimimme valtakunnallisesti. Meillä on aikaa.  www.seurana.fi

Lisätietoja ja Vuoden Mummun tai Vuoden Papan haastattelupyynnöt:

Mirka Saarinen, toimitusjohtaja, perustaja, Seurana Oy
040 555 3235, mirka.saarinen@seurana.fi

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti