fbpx

Vuoden parhaat rekrytointialan teot ja tekijät palkittiin torstaina 2. marraskuuta järjestetyssä Rekrygaalassa

Vuoden rekrytoija Klara Mattsson työllistää satoja eläkeläisiä.

Rekrygaalan tuomaristo valitsi Vuoden rekrytoijaksi Suomen ensimmäisen vanhusseurapalvelun, Seurana Oy:n rekrytoinnin ammattilaisen Klara Mattssonin, 33. Klara Mattssonia kuvaillaan vanhusseurapalvelu Seuranan rekrytointitiimin sydämeksi. Mattssonilla on takanaan huima kasvutarina: hän aloitti rekrytointiuransa vain vuosi sitten harjoittelijana, mutta osoitti taitonsa ja potentiaalinsa nopeasti ja vetää nyt omaa rekrytointitiimiä.

Mattsson on vienyt eteenpäin työnantajansa rekrytoinnin prosesseja sekä mahdollistanut Seuranan vaikuttavan kasvun rekrytoimalla ison määrän Seuralaisia. Mattsson saa kiitosta taidostaan rakentaa luottamuksellinen ilmapiiri haastattelutilanteisiin ja tunnistaa ehdokkaissa ne taidot ja ominaisuudet, jotka sopivat Seuranan vanhusasiakkaille.

Vuodessa Mattsson on onnistunut etsimään, haastattelemaan ja perehdyttämään Seuralaisia yli 100 uuteen kuntaan. Mattsson on rekrytoinut kaikkiaan 299 uutta Seuralaista yksinäisyyttä kokevien vanhusten iloksi.

Mattssonia kiitetään rekrytointien upeasta laadusta sekä innovatiivisesta, luovasta ja kohderyhmän huomioivasta tekemisestä. Seurana toimii markkinassa, jossa perinteiset rekrytoinnin keinot ja kanavat eivät välttämättä riitä. Mattsson onkin kääntänyt kaikki kivet löytääkseen oikeat eläkeläiset työskentelemään Seuranalla ympäri Suomen. Hänen rekrytoinnin työkalupakkiinsa on kuulunut muun muassa Facebook-markkinointia, paikallislehtien, -yhdistysten ja -järjestöjen kontaktoimista sekä rekrytoimista siellä, missä kohderyhmä viettää aikaansa – kuten eläkeläisten harrastuksissa.

Mattsson tekee yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä ja vähentää yksinäisyyttä yhdistämällä työtä tekevät eläkeläiset sekä asiakasvanhukset. Mattsson on työllään mahdollistanut 81 yksinäiselle vanhukselle luotettavan eläkeikäisen seuralaisen ja yhteensä 7 584 tuntia onnellista vanhuutta, hyvinvointia ja elämää.

”Saan työssäni haastatella mahtavia eläkeläisiä, joilla sydän ja maalaisjärki kohtaa. Lisäksi läsnäolon taito ja halu tehdä hyvää vanhukselle sykähdyttävät aina. Työni konkretisoituu, kun kuulen asiakkaalta ja omaiselta, että Seuralainen on juuri oikea match ja kahden seniorin ystävyys on syntynyt”, Mattsson kertoo.

Mattsson haluaa rikkoa eläkeläisten työllistämisen myyttejä:

”Oman kokemukseni perusteella suosittelen jokaista yritystä rekrytoimaan eläkeläisiä ja mahdollistamaan heille upeita työkokemuksia ja työyhteisön mahdollisuuksia ja itsensä haastamista vielä eläkeiässä. He, jos jotkut hakevat merkityksellisyyttä työltään ja osaavat olla läsnä.”

Lisätiedot:
Klara Mattsson
050 551 1186

Mirka Saarinen
040 555 3235
perustaja, toimitusjohtaja
Seurana Oy

Seurana Oy on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, valtakunnallinen säännöllistä seuraa vanhuksille kotiin ja hoivakotiin tarjoava yritys. Seuralaistemme keski-ikä on 67 vuotta, ja he tekivät meistä vuonna 2021 Suomen parhaan työpaikan.

www.seurana.fi

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti