fbpx

Musiikkia ja Muistelua -viriketoimintamme saa aikaan onnellisia hetkiä järvenpääläisessä hoivakoti Elna-Mariassa

Terveiset Järvenpäästä, Elna-Mariasta! Kyseessä on lämminhenkinen, yksityinen, perheomisteinen hoivakoti. Yksi omistajasisaruksista, Niina otti yhteyttä ja tilasi meiltä vanhustensa iloksi lisävirikettä. Kyseinen hoivakoti onkin ihana esimerkki sydämellä tehdystä toiminnasta, lämpimistä arvoista ja halusta tehdä asioita hyvin, ja jos ei resurssit anna myöten, hankitaan palvelua ulkopuolelta.  

23.1.2020 uutisoitiin Esperin tutkimus (linkki https://www.kauppalehti.fi/uutiset/esperi-raportti-paljastaa-karun-arjen-jota-ei-tyontekijoiden-maaran-lisays-ratkaise-puuttumattomuutta-ja-lapsellista-puuhastelua/508ff048-2f6d-4add-a611-3f9af77f67b9) , miten hoivakodissa kaivataan mm. ”yhteislaulua, muisteluksia.” Sehän on Seuranan Musiikkia ja Muistelua -konsepti eli ryhmäviriketoiminta hoivakoteihin. Teimme konseptin, kun erään toisen hoivakodin johtaja, Esperistä, tilasi sen meiltä, kun näki kiireettömän, arvostavan ja osallistavan kohtaamisemme yksilökäynneillä erään asiakkaan luona käydessämme. Halusi koko ryhmälle osallistavaa, merkityksellistä toimintaa. Sitä me teemme siis myös. Elna-Mariassa käymme viikoittain 2 tuntia, kiitos Seuralaisemme Tainan. 

Jos olet töissä hoivakodissa, palvelutalossa tai päivätoiminnassa tai vanhuksesi on asukkaana ja haluaisitte toimintaan ohjattua Musiikkia&Muistelua, otahan yhteyttä tai pyydä hoivakotia ottamaan mirka.saarinen@seurana.fi tai 0405553235, niin jutellaan lisää . 

Onnellisen vanhuuden tekeminen yhdessä ison ryhmän kera viriketoiminnassa on palkitsevaa. Jokainen saa mahdollisuuden muistella ja laulua piisaa – ihana tunnelma.

Kuvassa Elna-Marian ihanat omistajasisarukset sekä Seuranan Mirka.

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti