fbpx

Lahjaksi seuraa ja aikaa?

Viime sunnuntaina ruoka valmistui uunissa – tarkoitti sitä, että keittiöstä pääsi ”karkaamaan” 🙂 Päätin, että tämän hetken annan lapselleni, joka on viime aikoina nähnyt äitiään valitettavan paljon tietokoneen ääressä iltaisin. Eli nyt tunti luvassa laatuaikaa Kimblen merkeissä – Sulon toiveen mukaan.

Mietin siinä pelatessani, että mihin käyttäisin säännöllisen extra-ajan, mikäli tällaista voisi saada. Toki omaan hyvinvointiin, mutta ennen kaikkea sukulaisten ja ystävien kanssa olemiseen. Jos vain välimatka olisi lyhyempi kuin kolme tuntia, suuntaisimme takuulla poikani kanssa isomummun luo. Nauttimaan seurasta, vanhojen muisteluista ja maailman parhaasta pullasta. Tähän ei vain tunti riitä. Ja kuinka useasti arjen kiireissä se yksi tuntikin on pahemman kerran hukassa. Ja sitten bonuksena päälle se huono omatunto, kun taaskaan ei ehtinyt tänään soittaa mummulle ja kysyä kuulumisia.

Pitäisi kääntyä oman yrityksen puoleen siis 🙂 Ostaa läheiselle seuraa ja kuulla itse samalla Seuralaiselta, että miten rakas vanhukseni voi. Tämän ostoksen käärisin kauniiseen lahjapakettiin satiinirusetein ja antaisin lahjaksi mummulleni; kaksi kertaa viikossa tuttu ja turvallinen Seuralainen tulisi luoksesi, nauttisi seurastasi, rupattelisi, lukisi ja opettelisi sinulta maailman parhaan pullan valmistusta. Tämä olisi paras lahja myös itselleni kun tietäisin, että sinulla on mukavaa.

Lahjaterveisin, Mirka

PS. Tutustu Seurana Oy:n palvelupaketteihin www.seurana.fi ja hyödynnä veloitukseton tutustumiskäynti!

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti