fbpx

Growth hacker – tule meille töihin!

Haluatko olla mukana rakentamassa ainutlaatuista onnellisen vanhuuden palveluyritystä? Seurana Oy keskittyy oleelliseen, tuoden seuraa sekä hyvinvointia vanhuksille niin omaan kuin hoivakotiin. Yrityksen idea syntyi, kun sen perustaja Mirka Saarinen etsi palvelua isoisälleen hoivakotiin sitä löytämättä. Mirka haluaa tuottaa merkityksellisyyden mahdollisimman monelle vanhukselle seuranpidon merkeissä, säännöllisesti, luotettavasti sekä myös omaiselle iloa tuoden. Meillä on aikaa.

Seuralaisemme, eli säännöllistä seuraa tarjoavat työntekijämme ovat eläkeläisiä. Myös heidän hyvinvointinsa kasvaa, kun saavat tehdä hyviä asioita vanhuksille, ja ennaltaehkäistä siten omaa yksinäisyyden tunnetta.

Haemme mukaan Growth Hackeria vastaamaan Seuranan kasvusta. Ideaalilla hakijalla on halu tehdä merkityksellisiä työtehtäviä uudenlaisessa vanhusten hyvinvointipalvelussa. Saat paljon vastuuta ja näet konkreettisesti työsi tulokset ensimmäisestä päivästä alkaen. Arvostamme myynnillistä ja itsenäistä otetta työhön sekä raikkaita ideoita.

Tavoitteet ja edellytykset työtehtävään:

 • Kehittää Seuranan myyntiä digitaalisissa kanavissa hyödyntäen mm. markkinoinnin automaatiota ja hakukoneoptimointia
 • Markkinoinnin tuottavuuden ymmärtäminen ja myynnin kasvattaminen markkinointitoimenpiteiden avulla
 • Asiakaskokemuksen kehittäminen saadun palautteen perusteella
 • Analytiikka, tuloksien seuranta, raportointi ja toiminnan kehittäminen niiden pohjalta

Ominaisuudet työtehtävään:

 • Tavoitteellinen
 • Analyyttinen
 • Idearikas
 • Startup –henki, halu voittaa haasteet ja kehittää ja oppia uutta
 • Digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden ymmärtäminen ja optimointitaidot
 • Inbound-markkinoinnin ymmärtäminen
 • Takana 1-3 vuotta työelämää – edessä huikeasti intoa, halua tehdä uutta ja nauttia työn tuloksista

Tarjoamme sinulle pienen ja pippurisen yrityksen, jonka missiona on onnellinen vanhuus. Jotta sen saavutamme, kasvatamme yhdessä kanssasi yritystä kohti valtakunnallista vanhushyvinvoinnin edelläkävijätoimijan asemaa. Työtehtävässä sinulla on todellakin mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme, kasvuun ja olla mukana luomassa upea sydämellinen yrityskulttuuri. Tarjoamme avainroolia kasvumme takaamiseen ja mahdollisuuden olla mukana Seuranan tarinassa alkuaskelista asti. Palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä yrityksen osakeohjelmasta.

Laitathan hakemuksen viimeistään 5.6.2018: mirka.saarinen@seurana.fi

Työtehtävä täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä.

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti