fbpx

Laulajalegenda Eino Grönin ja Seuranan pihakonsertit toivat onnellista vanhuutta kuulijoilleen

”En olisi ikinä uskonut, että kun pihalleni saavun, siellä on odottamassa idolini Eino Grön ja valmiina laulamaan minulle! Kiitos lapset tästä ainutlaatuisesta yllätyksestä”

Toukokuinen, kesän ensimmäinen lämmin viikonloppu oli täynnä tunnetta, kun Eino Grön vieraili parilla kymmenellä pihalla tuomassa iloisen laulutervehdyksen kuulijalleen ja läheisilleen. Idea tästä yksityisestä, turvavälit huomioivasta pihakonsertista lähti, kun halusimme tehdä mielialaa kohottavia ja elämyksellisiä kokemuksia pitkän kevään jälkeen. Onnellinen vanhuus, missiomme tässäkin vahvasti siis läsnä

Vastaanotto oli hyvä, tunnelma ja ilo aistittavissa. Pääsimme Einon kanssa niin kotien pihoille yksityisesti äidille ja isälle laulamaan, naapuruston iloksi tai hoivakodin ja seniorikeskuksen asukkaiden piristykseksi. Yleisin laulun tilaaja oli tytär, ja joukossa myös kotitalouksia omaksi ja läheisten iloksi sekä Lauttasaaren senioritalo (linkki tähän https://www.lauttasaarensenioritalo.fi), joka halusi lahjan asukkaidensa iloksi sekä K-Supermarket Lasihytti (linkki tähän https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-lasihytti), joka puolestaan tarjosi tämän elämyksen Kauklahden Elä ja asu Seniorikeskukselle.

Palautteita kuulijoilta ja tilaajilta

”Meinaan pakahtua onnen tunteesta!”

”Kiitos! Tämä hetki, nämä kuvat ja videot pysyvät aina muistoissa. Voitko välittää Mirka Einolle vielä kerran kiitokset? Hän on hieno herrasmies.”

”Mahtava idea Mirka sinulta ja upeaa, miten Eino Grön heittäytyy mukaan ja ilahduttaa.”

”Muistisairas äitini soitti heti seuraavana aamuna ja sanoi, että ”ajattele, Eino Grön lauloi minulle!”. Näin merkitykselliset asiat jäävät muistisairaan mieleen. Kiitos teille!”

”Voi apua, minä tulin juuri saunasta ja Eino Grön on yhtäkkiä takapihallani! Ensi kerralla tytär saa varoittaa ajoissa.” J

”Kiitos K-supermarket Lasihytti, tämä oli hieno ele!”

”Tämän muistan aina, kiitos kauniista lempilaulustani Eino! Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa!”

Media kirjoitti ja kuvasi tunnelmiamme näin:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vanhainkodin-asukkaille-jymy-yllatys-laulajalegenda-eino-gronin-pihakonsertit-ilahduttivat-senioreja-ja-myos-artistia-itseaan-kylla-siella-mummut-nayttivat-iloisilta/7828942#gs.6ov10k

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/47060dc1-4209-4e95-b813-6e053569a481

https://www.lansivayla.fi/paikalliset/1809993

Tunnelmaterveisin,

Mirka

Laulaja Einö Grön ja Seurana Oy:n perustaja Mirka Saarinen

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti

Yksi ajatus aiheesta "Laulajalegenda Eino Grönin ja Seuranan pihakonsertit toivat onnellista vanhuutta kuulijoilleen"

  1. Pingback: Suomen Paras Työpaikka - Miten voitto tuli ja mitä siitä seurasi? | Seurana

Comments are closed.