fbpx

Anna lahjaksi Paulille, Elinalle, Seijalle, Riitalle tai Kaukolle ulkoilu!

Kiitos Seuranan ystävät Tuula ja Mia, teidän hyvä idea on nyt tässä konkreettisena tuotteena vanhusten hyväksi 💜

Toimi SeuranaKummina ja osta lahjaksi turvallinen ulkoilu vanhukselle MobilePaylla tai tilisiirrolla, vain 20 eurolla.

Tiesitkö, että Suomessa on yli 300 000 yksinäisyyttä kokevaa vanhusta? Ja heistä useat eivät pääse ulos. Fyysinen kunto tai mieliala ei salli ulkoilua yksin – läheisiä ei ole.

20 eurolla mahdollistat yksinäiselle vanhukselle yhden ulkoilukerran turvallisen, luotettavan eläkeikäisen Seuralaisemme kanssa.

Tavoitteenamme on mahdollistaa 1000 turvallista ulkoilua vanhuksille syksyn 2022 aikana. Ole mukana tekemässä tämä hyvä työ. Näin lisäät vanhuksen hyvinvointia, merkityksellisyyden tunnetta ja samalla mahdollistat eläkeikäiselle Seuralaisellemme tärkeän ulkoiluhetken antamisen vanhukselle. Teet siis hyvää kahdelle senioriryhmälle, vain 20 eurolla.

Ulkoilulahja on valtakunnallinen ja maksat sen helposti MobilePaylla tai tilisiirtona.

Saat itsellesi valokuvan, minkä voit jakaa ystävillesi tai sosiaalisessa mediassa ja haastaa kaikki mukaan tähän merkitykselliseen hyvän tekemiseen, hashtagilla #seuranakummi.

Seurana on tehnyt hyvää vanhuksille jo vuodesta 2017. Olemme mahdollistaneet kymmenille kummivanhuksille viikoittaiset merkitykselliset tapaamiset, kiitos yritysten. Nyt sinun on mahdollisuus toimia ulkoilukummina, vain 20 eurolla.

Ensimmäiset 10 vanhusta ovat jo Vanhustenviikon kunniaksi saaneet ulkoilun, saammeko toiset kymmenen lisättyä listalle tänään? Päätä sinä.

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti