”Voi kuinka minä olen iloinen, että Helsingin Seudun Sotaveteraanipiiri ja Seurana Oy valitsivat minut yhdeksi kummivanhuksekseen, ja saan nyt kerran viikossa itselleni aina saman, tutun Seuralaisen ulkoilemaan ja kahvittelemaan kanssani. Käymmepä kaupassakin ja suunnittelemme konserttiin menoa. Kiitos!”

– Eeva-Maija, 93 vuotta

”Oli kiva olla mukana yrityskummina sotaveteraanille ja päästä seuraamaan miten hienosti hoidatte yhteydenpidon ja tiedottamisen meille haasteessa mukana olleille. Hienoa kuulla kummivanhuksemme kuulumisia ja nähdä miten saadaan iloa aikaan.”.

–  Marjo Wilska, Mediamaps

”Isäni ongelma on yksinäisyys. Hän on aina ollut kovin sosiaalinen ja nauttinut seurasta. Nyt tilanne on muuttunut, kun vaimo ja ystävät ovat jo poissa, ja päivät ovat yksinäisiä. Olen todella iloinen, että tällainen Seuranan kummivanhustoiminta on ja että isäni on valittu mukaan. Tuo iloa arkeensa.”

– Sotaveteraanin poika

Yhteistyössä Helsingin Seudun Sotaveteraanipiirin kanssa

Seurana Oy on saanut Helsingin Seudun Sotaveteraanipiiristä 8 kummivanhusta, joille olemme luvanneet antaa aikaa ja seuraa. Tämän mahdollistavat yksityiset henkilöt ja yritykset, jotka haluavat ostaa aikaa ja seuraa näille ihanille vanhuksille. Näin nämä yli 90-vuotiaat veteraanit ja leskensä nauttivat seurasta niin kotona kuin hoivakodissa, saavat aina saman tutun Seuralaisen niin kaveriksi ulkoiluun, asiointiin, seurusteluun, muisteluun, teatteriin, ristikoiden täyttämiseen – täysin oman kuntonsa ja toiveen mukaan. Piristämme ja pidämme heidän toimintakykyään yllä.

Kummivanhuksemme asuvat pääkaupunkiseudulla ja kaikki he ovat Helsingin Seudun Sotaveteraanipiirin jäseniä.

Voit ostaa heille lahjaksi aikaa (yksityiset ostajat alv 0 %, yrityksille lisätään alv):

Tukikuukaudet Yht. euroa
1 kk onnellista vanhuutta 320 + alv
2 kk onnellista vanhuutta 640 + alv
3 kk onnellista vanhuutta 960 + alv
Puoli vuotta onnellista vanhuutta 1920 + alv
Vuosi onnellista vanhuutta 3840 + alv

Mukana jo mm. seuraavat yritykset:

 Eezy              eezy-logo-300x138

Mediamaps  Mediamaps-logo

Sulento        5715b0bd-b2bf-4034-893d-5e96aa8e43b5

Vere Oy          VERE

Tee tilaus täyttämällä seuraavat kentät ja painamalla lopuksi “Lähetä”-painiketta.

Brita, 94 vuottaEeva-Maija, 93 vuottaJaakko, 93 vuottaJaakko, 94 vuottaMaria, 90 vuottaOlli, 95 vuottaRaimo, 94 vuottaRauha, 92 vuottaVoitte valita puolestani

1 kk onnellista vanhuutta - 320 euroa + alv*2 kk onnellista vanhuutta - 640 euroa + alv*3 kk onnellista vanhuutta - 960 euroa + alv*Puoli vuotta onnellista vanhuutta - 1920 euroa + alv*Vuosi onnellista vanhuutta - 3840 euroa + alv*