fbpx

Lahjaksi aikaa, kummivanhus yrityksellenne Helsingin Seudun Sotaveteraanipiiristä

”Voi kuinka minä olen iloinen, että Helsingin Seudun Sotaveteraanipiiri ja Seurana Oy valitsivat minut yhdeksi kummivanhuksekseen, ja saan nyt kerran viikossa itselleni aina saman, tutun Seuralaisen ulkoilemaan ja kahvittelemaan kanssani. Käymmepä kaupassakin ja suunnittelemme konserttiin menoa. Kiitos!” – Eeva-Maija, 93 vuotta

Seurana Oy on saanut Helsingin Seudun Sotaveteraanipiiristä 10 kummivanhusta, joille olemme luvanneet antaa aikaa ja seuraa. Tämän mahdollistavat yksityiset henkilöt ja yritykset, jotka haluavat ostaa aikaa ja seuraa näille ihanille vanhuksille. Näin nämä yli 90-vuotiaat veteraanit ja leskensä nauttivat seurasta niin kotona kuin hoivakodissa, saavat aina saman tutun Seuralaisen niin kaveriksi ulkoiluun, asiointiin, seurusteluun, muisteluun, teatteriin, ristikoiden täyttämiseen – täysin oman kuntonsa ja toiveen mukaan. Piristämme ja pidämme heidän toimintakykyään yllä.

Kummivanhuksemme asuvat pääkaupunkiseudulla ja kaikki he ovat Helsingin Seudun Sotaveteraanipiirin jäseniä. Kerromme heistä lisää, kun olet valinnut, kuka on teidän kummivanhuksenne: Eeva-Maija 93v, Liisa 95v, Kerttu 93v, Matti 95v, Lasse 93v, Tauno 94v, Mikko 93v.

Voit ostaa heille lahjaksi aikaa:

TukikuukaudetYht. euroa
13201 kk onnellista vanhuutta
26402 kk onnellista vanhuutta
39603 kk onnellista vanhuutta
61920Puoli vuotta onnellista vanhuutta
123840Vuosi onnellista vanhuutta

Tutustu ja tilaa: seurana.fi/kummivanhus

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti

Yksi ajatus aiheesta "Lahjaksi aikaa, kummivanhus yrityksellenne Helsingin Seudun Sotaveteraanipiiristä"

  1. Pingback: Eino Grön mukana Seuranan sotaveteraani- kummitoiminnassa | Seurana

Comments are closed.