fbpx

Katsaus kevääseen – asiakaspalautetta numeroina ja kirjallisesti

Ihailen vanhuksiamme sekä heidän perheenjäseniään. Rohkeasti pyytävät apua ja haluavat virkistystä arkeen. Ja sehän tarkoittaa, että he päästävät meidät koteihinsa ja hoivakotiensa omiin henkilökohtaisiin tiloihin, ottavat meidät elämäänsä ja luovat aktiivisesti ystävyyssuhdetta kanssamme.

Luottamus syntyy hyvinkin nopeasti kiireettömissä kohtaamisissa, aina saman tutun Seuralaisen ja kuuntelun myötä. Se näkyy myös saamassamme palautteessa. Työllämme on merkitys, ja siitä kuuluu kiitos hurmaaville asiakkaillemme. Sekä vanhuksemme että heidän läheisensä lisäksi antavat meille palautetta ja toiveitaan tapaamisille aktiivisesti – ja tämähän se on hienoa! Tehtävänämme on tuoda iloa ja onnea vanhuuteen, ja toiveilla saamme sen tuotettua.

Kysyimme kesäkuussa palautteen kaikilta asiakkailtamme. Näin meidät arvioitiin vanhustemme perheenjäsenten toimesta:

Seurana-palaute-800px

Saimme keskiarvoksi huimat 4,96 asteikolla, jossa 5 on paras. Iso kiitos näistä hienoista numeroista sekä upeista avoimista palautteista!

Palaute saa meidät todella iloiseksi ja antaa varmuuden siitä, että olemme oikealla tiellä tämän ainutlaatuisen vanhusten seurapalvelun kanssa. Samaan aikaan se motivoi meitä tekemään asiat entistäkin paremmin tulevaisuudessa asiakasmäärien ja Seuralaistemme määrän kasvaessa. Koulutukselle ja laadunvarmistukselle tulee varmistaa paljon aikaa ja resursseja.

Tämä kevät on ollut kaikilla tavoin merkityksellinen myös Seuranan tiimille. Vuosi 2018 on tuonut tullessaan uusia asiakkaita, uusia Seuralaisia, harjoittelijan viestinnän tehtäviin, uusia yhteistyökumppaneita sekä tuttavuuksia toiminnan kehittämiseen ja vanhustemme iloksi. Iloiseksi meidät tekee myös spontaanit palautteet Seuranaan mediassa ”törmänneiltä” ihmisiltä: ”Tämä konsepti on mahtava, hienoa että vihdoinkin tällaista on!”

Syksyn uutiskirjeissä lisää, miten hyödynnämme tätä kaikkea palautetta ja kehitämme toimintaa kohti vuotta 2019. Lisäksi haastamme teitä blogin lukijoita ja matkaamme seuranneita kertomaan meille lisää toiveistanne vanhustyöllemme. Tästä lisää syksyllä.

Nyt toivotan oikein kaunista ja rennon mukavaa heinäkuuta! Ladataan akkuja, nautitaan lämmöstä ja kesäkukkien tuoksusta.

Aurinkoisin terveisin, Mirka ja Seuralaiset      

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti