fbpx

Onnellisen vanhuuden tekijät – Seuranan asiakastyytyväisyys

Onnistuimmeko vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin? Onko toimintamme vaikuttanut positiivisesti senioriden toimintakykyyn? Lue lisää artikkelista!

Toteutimme marraskuun lopussa jälleen asiakastyytyväisyyskyselyn, jossa kysyimme asiakkaiden kokemuksia Seuranan vanhusystäväpalvelusta. Toteutamme kyselyn neljästi vuodessa ja se toimii pohjana toimintamme kehittämiselle. Kiitämme lämpimästi asiakkaitamme aktiivisesta otteesta kyselyyn vastaamisessa, arvostamme palautteita suuresti!

Kaikki kysymykset kyselyssä arvioitiin asteikolla 1-5. Kyselymme perusteella saavutamme meille tärkeimmän tavoitteemme edelleen ja onnistuimme vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä onnellisen vanhuuden palveluumme. Lupauksemme on säännöllinen, tuttu ja luotettava Seuralainen sekä kuulumiset jokaisen tapaamisen jälkeen.

Seuranan arvot merkityksellisyys, onnellinen vanhus, sydämellisyys sekä aito ja kiireetön kohtaaminen on lupauksemme, jonka puolesta teemme töitä joka päivä sen lunastaaksemme asiakkaillemme. Olemme onnellisia, että pystymme kerta toisensa jälkeen toteamaan olevamme sillä polulla.

Ystäväpalvelulla on myönteisiä vaikutuksia yksinäisen vanhuksen elämään, jonka osalta vastaukset jälleen puhuvat puolestaan.

Keräsimme kyselyssä  jälleen avoimia palautteita, joita olemme ilolla päässeet lukemaan. Avoimet palautteet vahvistavat kykyämme panostaa niihin osa-alueisiin, jotka asiakkaamme kokevat erityisen tärkeäksi. 

‘’En tiedä miten tulisin toimeen ellen olisi ottanut yhteyttä Seuranaan.  Itselle on varmempi olo  että joku käy äitini luona viikottain ja se on aina sama henkilö, varsinkin kun itse asun ulkomailla. Äitini sanoi että osaanko olla edes ystävä jollekin mutta ensimmäisestä tapaamisesta he tulivat toimeen.Seuralainen on enkeli sekä äidilleni että minulle ja ihana saada  viestiä viikottain että mitä he ovat tehneet, joko hoitaneet arkiasioita tai käyvät taidenäyttelyssä tai istuvat puistossa ja kuuntelevat iskelmiä, ja puhuvat nuoruuden ajoista. ’’

‘’Äiti arvostaa juttuseuraa ja käsitöiden tekemistä yhdessä. Huomattu että äiti on paljon reippaampi nykyään ja mieli on kohentunut. Kahvihetket on tärkeitä.’’

‘’Seuralainen on läheisellemme henkireikä. Varsinkin pimeänä ja kylmänä vuodenaikana läheisemme mieliala laskee ja hän on usein kiukkuinen. Seuralaisen vierailut tuovat auringon takaisin.’’

Saavutimme myös  jälleen suuren suositteluasteen Seuranan palveluille 4,9 ja jokainen tulos puhuu puolestaan.

Arvostamme jokaista saatua palautetta, joten suuri kiitos vielä asiakkaillemme, että voimme olla mukana kotona tai hoivakodissa asuvien läheistenne arjessa. Teemme jatkossakin töitä onnellisen vanhuuden puolesta, vanhusten yksinäisyyttä vastaan.

ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI!

Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi meillä on aikaa tehdä asioita yhdessä – varaa nyt ilmainen tutustumiskäynti soittamalla numeroon 040 555 3235 tai lähettämällä viesti.

Soita 040 5553235 Lähetä viesti