Vanhuksen Seurana

Vietätkö ruuhkavuosia ja asut kaukana vanhemmastasi?

Valtakunnallisen Seurana Oy:n avulla äitisi tai isäsi luona käy aina sama säännöllinen ja tuttu eläkeikäinen ystävä – kotona tai hoivakodissa. Vanhusystäviemme eli Seuralaisten keski-ikä on 68 vuotta, mikä madaltaa merkittävästi kynnystä vertaistuellisiin kohtaamisiin.

Sinä säästät aikaa ja rahaa – ja ennen kaikkea autat rakasta vanhempaasi! Tämä toimii myös merkityksellisenä joululahjana.

Tietoa Seurana Oy:sta:

 • Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu
 • Palvelustamme saa 60 % kotitalousvähennyksen.
 • Asiakastyytyväisyytemme on 100 %.
 • Asiakkaamme asuvat kotona tai hoivakodissa.
 • Missionamme on onnellinen vanhuus.
 • Meidät on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi 2021.

Iäkäs äitisi tai isäsi saa:

1. Aina sama tuttu, turvallinen ja vertaistuellinen eläkeikäinen Seuralainen
2. Aina sama säännöllinen ja kiireetön tapaamisaika
3. Aina kuulumiset omaiselle tapaamisen jälkeen

Palautteita:

”Asun yli 200 kilometrin päässä äidistäni, ja hoidin aiemmin viikoittaiset kauppa-asiat hänelle. Tietysti halusin nähdä, miten hän voi ja myös seurustella hänen kanssaan, kun ystävät eivät enää käyneet. Onneksi löysin Seuranan! Nyt äidilläni käy ihana Tuula-Seuralainen kerran viikossa kiireettä kaksi tuntia kerrallaan. He käyvät yhdessä kaupassa, eli äidin tulee myös käveltyä ja ulkoiltua. Lisäksi he kahvittelevat ja jutustelevat. Itse arvostan joka käynnin jälkeen tulevia kuulumisia kuvien kera. Hienoa nähdä äidin iloiset kasvot.

Käyn toki itsekin äidin luona, mutta nyt se on laatuaikaa, ei kauppa-asiointia. Kiitos ystävyydestä ja omasta ajansäästöstä! Ai niin ja erikoiskiitos säännöllisestä tapaamisajasta, ei tarvitse muistaa erikseen tilata.”

– Asiakkaan tytär

”Näin talvella äiti kokee palvelutalossaan yksinäisyyttä. Ulos ei uskalla mennä yksin lumen ja liukkauden vuoksi, eikä kylässä käy kukaan. Itse käyn aina kuin mahdollista, mutta 300 kilometrin matka estää viikoittaiset käynnit.

Äitini on virkistynyt paljon, kun Leena-Seuralainen on alkanut käydä hänen luonaan viikoittain. He ulkoilevat, laittavat parveketetta, leipovat ja laulavatkin yhdessä. Äidin mieliala ja kävelykyky ovat nousseet, ja oma mielialani myös, kun tiedän, että äidillä on kaikki hyvin. Ja Leenasta on tullut apu minullekin, sillä hän antaa hyviä vinkkejä äitini hyvinvointiin.”

– Asiakkaan poika

Lue lisää Suomen Parhaasta Työpaikasta (Great Place to Work 2021) >

Kysy lisää:

Mirka Saarinen
toimitusjohtaja, perustaja
Seurana Oy
040 555 3235
mirka.saarinen@seurana.fi

Missiona onnellinen vanhuus

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia.

Koska tällaista palvelua ei kovasta etsimisestä huolimatta löytynyt, päätin perustaa Seuranan, Suomen ensimmäisen vanhusseurapalvelun.

Lue lisää

Missiona onnellinen vanhuus

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia.

Koska tällaista palvelua ei kovasta etsimisestä huolimatta löytynyt, päätin perustaa Seuranan, Suomen ensimmäisen vanhusseurapalvelun.

Lue lisää

TIETOA SEURANASTA

Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille kaikkialla Suomessa.

TILAA UUTISKIRJE

Kuukausittain ajankohtaista asiaa onnellisesta vanhuudesta  SEURANA OY

  Yleiset yhteydenotot: 050 552 9449 (arkisin 9-16)
  Myynti: 050 366 1900
  Toimitusjohtaja: 040 555 3235

  Heikkiläntie 7 A, 3. krs, 00210 Helsinki
  Y-tunnus: 2797210-9

  SEURANA SOMESSA
  #onnellinenvanhuus

  Seuranan tietosuojaseloste >>

  This site is protected by reCAPTCHA and is subject to Google's  Privacy Policy  and  Terms of Service.