Onnellisen vanhuuden lähteillä

Seurana Oy käynnistyi halustani saada rakkaalle papalleni seuraa ja juttukumppania hoivakotiin. Vakituisen ja säännöllisen, sydämellään seurustelevan henkilön lisäksi kaipasimme papan arjen kuulumisia. Olisi kiva tietää, miten hän voi viikolla, kun me omaiset olemme kaukana töissämme.

Silloin emme tätä palvelua saaneet, mutta idea Seurana Oy:stä sai alkunsa – tuottaa iloa, virkistystä, hyvinvointia ja seuraa sydämellä.

Olen suorittanut gerontologian tutkinnon ja kehitän palveluita Seurana Oy:n tarjottavaksi. Minulla on 20 vuoden kokemus asiakastyöskentelystä ja palveluiden kehittämisestä. Innostun uusista ideoista, vuorovaikutuksesta sekä palautteesta. Minulla on ollut ilo nauttia ihanista isovanhemmista sekä naapurin tädeistä ja papoista, jotka ovat hoitaneet ja tarjonneet elämänkokemustaan. Olen saanut senioreilta paljon, ja nyt haluan antaa vuorostani paljon heille.

Henkilökuntamme on toimintamme ydin – teemme rekrytointimme sydämellä kuunnellen. Palvelumme on läpinäkyvää – asiakas arvioi käynnin jälkeen Seuralaisen.

Missionamme on onnellinen vanhuus – sitä mitä me jokainen itsellemme toivomme. Arvonamme ovat asiakkaan ainutlaatuisuus ja aito kohtaaminen.

Tarjoamme sinulle ja läheisellesi hyvinvointia ja seuraa sydämellä.

highres-c-0601m

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Seurana Oy
Mirka Saarinen
Perustaja
mirka.saarinen@seurana.fi
040 555 3235

Näin Seurana Oy sai alkunsa