fbpx

Osallistu kilpailuun ja voita luxusyö kahdelle illallisineen hotelli St. Georgessa! (arvo 399€)

Seurana, Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, on perustettu seuraavan neljän laatukriteerin ympärille. Mikä niistä on juuri sinulle merkityksellisin vanhusseurapalvelua tilatessa?

1. Säännöllinen, aina sama tapaamisaika

Vanhus oppii sen muistamaan ja sinun omaisena ei tarvitse tilata tapaamista erikseen. Sinullekin viikon paras päivä, kun vanhusläheisellä on sydämellistä seuraa. ”Viikon paras työpäivä on, kun Raija-Seuralainen on äitini kanssa. Muistisairas äiti ei soittele tylsistyneenä, vaan nauttii päivästään Raijan kanssa.”

2. Aina sama, tuttu +55v. eläkeläinen Seuralaisena

”Tästä syntyy ystävyys. Äitini ihmettelee, miten löysinkin hänelle niin hyvän uuden ystävän ja vieläpä samaa ikäluokkaa.”

3. Kuulumiset joka tapaamisen jälkeen sinulle

”Päivän paras hetki, kun Ulla-Seuralainen laittaa kuulumiset kuvan kera ja tiedän, mitä ovat tehneet ja voin esittää toivomuksia ensi kerraksi.”

4. Säännöllinen palautekysely

Säännöllinen palautekysely palvelun vaikutuksesta vanhuksen mielialaan ja toimintakykyyn. ”Läpinäkyvää tämä Seuranan palvelu on. Hoivakoti ei kysele palautetta eikä kerro kuulumisia, nyt Seuranan myötä olemme osa isän hyvinvoinnin ketjua koko ajan.”

Arvonta on päättynyt, kiitos osallistujille!

Arvonnan ehdot