#UnelmieniVanhuus-kampanjan säännöt

Järjestäjä

Seurana Oy, Purjeentekijänkuja 9 A 7, 00210 Helsinki

Yhteyshenkilö: mirka.saarinen@seurana.fi, 040 555 3235

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia info@seurana.fi.

Osallistumisaika

8.10.2018 – 8.11.2018

Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

Osallistuminen

Kerro Seuraan Unelmieni vanhuus-julkaisuun Seurana Oy:n Facebookissa tai Instagramissa, millainen on sinun unelmiesi vanhuus 4.11.2018 kello 23:59 mennessä.

Voittajien valinta ja palkinnot

Seurana Oy lahjoittaa jokaisesta yllä mainitulla tavalla ennen 8.11.2018 tehdystä kommentista eurolla aikaa sotaveteraanin hyväksi aina 240 euroon asti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

Palkinnon arvo on 240 euroa, joka lahjoitetaan Seurana Oy:n palveluna suoraan Helsingin seudun sotaveteraanit ry:n kautta arvotulle sotaveteraanille.

Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Seurana Oy:n tietosuojaselosteessa (https://seurana.fi/rekisteriseloste/) esitettyjen periaatteiden mukaisesti.

Muuta huomioitavaa

Seurana Oy ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Parhaat ehdotukset julkaistaan myös Seurana Oy:n verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Tämän lisäksi Seurana Oy ei hyödynnä kilpailuvastauksia kuin voittajien kontaktointiin.

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Seurana Oy. Seurana pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Seurana Oy:lla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Seurana Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Facebook eikä Instagram sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.