Suositukset

“Käyntisi ovat selvästi virkistäneet häntä ja fyysinenkin kunto on parantunut, kun hän kävelee usein ilman rollaattoria ja nousee itse tuolilta. Tilaajana minä olen ollut tyytyväinen kaikkeen mitä olette tehneet yhdessä ja siihen palautteeseen, mitä olen saanut sinulta. Olet mielestäni sopivin mahdollinen henkilö tähän tehtävään! Hänelle käyntisi ovat tärkeitä, vaikkei hän muistaisikaan niitä jälkeenpäin. Seurana-palvelu saa  5/5 pistettä!”

 

“Äiti kummasteli eilen, mistä minä olenkin löytänyt niin kivan kaverin hänelle. Tuntuu, että äiti on todella piristynyt aina maanantaia-iltaisin, kun soittelee. Kun äiti on iloinen, on minullakin parempi olo. Helpottunut.”

 

“Erityisen kiva on ollut meidän kannalta se, että saamme palautetta rakkaamme voinnista. ennen sinun käyntejäsi siinä oli iso musta aukko.”

 

“Palvelu ihmislähtöistä ja työntekijä näyttää pitävän aidosti asiakkaasta ja on saanut äneen kontaktia. Myös raportointi on erinomaista.”

“Vain ruusuja toimivuudesta ja inhimillisyydestä.”

 

Seurana-sina-olet-enkeli

Ota yhteyttä sovi veloituksen tutustumiskäynti!

 

Esimerkkejä asiakkaistamme

Omainen hankki virkistävää seuraa läheiselleen

”Käyntisi ovat selvästi virkistäneet häntä ja fyysinenkin kunto on parantunut, kun hän kävelee usein ilman rollaattoria ja nousee itse tuolilta.
Tilaajana minä olen ollut tyytyväinen kaikkeen mitä olette tehneet yhdessä ja siihen palautteeseen mitä olen saanut sinulta. Olet mielestäni sopivin mahdollinen henkilö tähän tehtävään! Hänelle käyntisi ovat tärkeitä, vaikkei hän muistaisikaan niitä jälkeenpäin. Seurana-palvelu saa kaikkiin kohtiin 5/5 pistettä!”

 

Taru hankki seuraa isälleen lomamatkansa ajaksi

”Suosittelen Seurana Oy:n palveluita! Isäni jäi kotiin minun ja äitini pitkän lomamatkan ajaksi. Hän ei halunnut olla koko aikaa yksin ja halusimme hänelle luotettavaa seuraa piristämään arkea ja saamaan virkistystä ja iloa isälle. Isä selkeästi aktivoitui palvelun aikana ja koki myönteisenä sen, että oli jotain mitä odottaa, kun Mirka Seurana Oy:tä vieraili joka toinen päivä hänen luonaan. Tapaamiset sujuivat mm. valokuvien ja pikku retkien merkeissä. Palvelu toimi!”