Asiakkaiden kokemuksia Seurana Oy:stä

Lue alta asiakkaidemme kokemuksia

Mikko 71 vuotta, eläkeläinen

Mikko on jäänyt aktiivisesta työelämästä pois taannoin. Hän on fyysisesti hyvässä kunnossa ja aktiivinen eläkeläinen. Mikko on tehnyt hienon uran ja antanut aikaansa työlle. Päivät ovat nyt pitkiä, kun säännölliset rutiinit puuttuvat, läheiset ystävät viettävät aikaa etelän lämmössä ja lähiomaisia ei ole jakamassa arjen kuulumisia. Mikko koki yksinäisyyttä ja halusi tutun Seuralaisen arkeensa. Mikko halusi Seuralaisen kanssa rakentaa arjen rytmiä ja tehdä asioita shakin peluusta kahvilakäynteihin ja ajankohtaisista asioista keskusteluun.

Lahja 81 vuotta, palvelutalon asukas

Lahja asuu palvelutalossa omassa huoneessaan. Lahja on kertonut olevansa siellä yksinäinen, koska kunto ei salli osallistumista aktiviteetteihin ja päivät huoneessa ovat sängyllä makaamista yksin. Lahjan kaksi lasta asuvat kaukana äidistään ja haluavat lahjoittaa äidilleen sekä juttu- että ulkoilutusseuraa että kumppania, joka kertoisi myös heille äitinsä kuulumisia ja vointia.

Lapset ostavat palvelun Seurana Oy:ltä. Laskun lapsen maksavat keskenään, lahjana äidilleen. Näin kumpikin saavat maksimivähennyksen kotitalousvähennyksessä.

Liisa 79 vuotta, omaishoitaja

Liisa huolehtii rakkaastaan Jaakosta jo neljättä vuotta. Jaakolla on ollut vakava aivoverenkierron häiriö ja hän tarvitsee apua. Liisa on löytänyt onnekseen läheisestä vanhuksien palvelukeskuksesta viikottaisen seniorijoogan voimavarakseen ja lihaskunnon antajaksi. Liisa halusi joogahetkensä ja sen jälkeisen kahvittelun ystävättäriensä kanssa. Liisa nauttii kerran viikossa oman kolmetuntisensa yksin ja häntä avustavat tässä palvelussa myös oma lapsi, jonka kanssa he yhdessä ostavat Seuralaisen tunnit.

 

 

Ota yhteyttä ja sovi veloituksen tutustumiskäynti. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeemme.

highres-c-0601m

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Seurana Oy
Mirka Saarinen
Perustaja
mirka.saarinen@seurana.fi
040 555 3235