Seurana Oy tuottaa virkistystä, hyvinvointia ja seuraa vanhukselle. Tarjoamme luotettavaa ja säännöllistä seuranpitoa kotiin tai hoivakotiin. Vietämme aikaa yhdessä, seurustelemme ja teemme mukavia asioita seniorin toiveiden mukaan. Autamme vanhuksen ja omaisten yhteydenpidossa.

Yhdessä hyvä tulee

Palvelujamme tilaavat niin yksinäiseksi itsensä tuntevat seniorit, ruuhkavuosia elävät tai kaukana asuvat omaiset, jotka eivät ehdi itse käydä tarpeeksi läheisensä luona, kuin omaishoitajat, jotka kaipaavat säännöllisen oman hetkensä.

Elämäntilanteet muuttuvat ja yksinäisyys voi yllättäen kohdata monen aktiivisen vuoden jälkeen, niin kotona kuin hoivakodissa. Päivät tuntuvat pitkiltä esimerkiksi aktiivisen työuran jälkeen, puolison menetyksestä johtuen, uuteen hoivakotiin sijoittumisesta johtuen tai vaikkapa äkillisen sairastamisen myötä. Me tarjoamme seuraa vanhukselle, koska meillä on aikaa.

Hyödynnä kotitalousvähennys

seurana-kotitalousvahennys-600px

Seurana Oy:n toiminta perustuu säännöllisyyteen, aktiiviseen yhteydenpitoon sekä tuttuun Seuralaiseen. Vakituinen, tuttu ja luotettava henkilö lisää seniorin hyvinvointia. Palvelumme on läpinäkyvää – asiakkaana sinä saat viikoittaiset kuulumiset käynneistämme ja läheisesi saa arvioida Seuralaisen. Tärkeää, että löydätte juuri sen oikean Seuralaisen.

Toimintamme on Valviran ja kaupunkien hyväksymää sosiaalihuoltopalvelua, jota ohjaa asiakkaan palvelusuunnitelma ja -sopimus. Palvelu kuuluu kotitalous­vähennyksen piiriin, lue täältä lisää kotitalousvähennyksen hyödyntämisestä.

Osana seniorin palveluverkostoa

Asiakkaamme ovat usein kotihoidon tai hoivakodin palvelujen parissa. He kuitenkin kaipaavat ulkoilu- ja juttuseuraa, asiointiseuraa ja muuta virkistystä, ja näihin tarpeisiin muut palvelut eivät pysty vastaamaan.

Asiakkaamme usein saavat myös kunnallista palvelua kotihoidon merkeissä, tai sitten asuvat hoivakodissa. Asiakkaamme kuitenkin kaipaavat ulkoilu- ja juttuseuraa, asiointiseuraa ja muuta virkistystä, ja näihin tarpeisiin muut palvelut eivät pysty vastaamaan.

Yhteisen hetkemme voimme käyttää mm.

 • seurusteluun kiireettä
 • lukemiseen
 • ulkoiluun
 • asioilla käyntiin (saattaja-apuna mm. kaupassa, kirkossa, hautausmaalla, kirjastossa, kahvilassa, kauppahallissa, KELAssa jne.)
 • kulttuurielämyksiin
 • kotiliikuntaan
 • ruuanlaittoon ja leipomiseen
 • valokuvien katseluun

Löydä oma palvelutasosi

Tutustu tästä palvelupaketteihimme. Seurana Oy:n palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia (- 50 %).

1. Onni

Mukavaa yhdessäoloa säännöllisesti ja rupattelua myös puhelimitse.

 •  2 tapaamistuntia joka toinen viikko
 • soittoseuraa 30 min joka toinen viikko puhelimitse

195 e/kk (hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 97,50 e/kk)

Ota yhteyttä

2. Ilo

Pidempi yhteinen hetki antaa mahdollisuuden vaikkapa asioiden hoitamiseen ja taidenäyttelyssä käyntiin.
3 tapaamistuntia joka toinen viikko
269 e/kk (hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 134,50 e/kk)

Ota yhteyttä

3. Riemu

Ehditään juttelemaan, pelailemaan ja vaikka leipomaan. Suosituin viikkopakettimme vanhuksen iloksi.
2 tapaamistuntia per viikko
320 e/kk (hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 160 e/kk)

Ota yhteyttä

4. Kumppani

Hyvä paketti, jos olet vaikkapa juuri kotiutunut sairaalasta ja haluat seuraa ja hyvinvointia parantumisen tueksi.
2 x 2 tapaamistuntia per viikko
soittoseuraa 30 min kahdesti viikossa puhelimitse
720 e/kk (hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 360 e/kk)

Ota yhteyttä

5. SoittoSeura

Hyvä paketti sinulle, jos et välttämättä jaksa tavata, mutta haluat päivittäin vaihtaa kuulumisia.
soittoseuraa 5 x 30 min joka viikko puhelimitse
279 e/kk

Ota yhteyttä

SeuraPiiri

Järjestämme myös eri kokoisia ryhmätapaamisia, joissa seniorit saavat nauttia toistenne seurasta ja vertaistuesta. Luvassa naurua, laulua, pelailua ja keskustelua – yhdessä.

Ota yhteyttä

Hyödynnä kotitalousvähennys

Arvonlisäveroton palvelu

Seurana Oy:n palvelun saa arvonlisäverottomana, kun palvelun käyttäjä on oikeutettu sosiaalihuoltopalveluihin iästä tai kunnosta johtuen, ja kun lisäksi olemme yhdessä tehneet palvelusopimuksen ja henkilökohtaisen palvelusuunnitelman.

Kotitalousvähennys

Voit hyödyntää kotitalousvähennystä palvelun kustannuksissa. Autamme asiakkaitamme täysimääräisen kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 € vuodessa. Tämän ylimenevästä palvelusta asiakas saa vähentää 50 % verotuksessa. Kotitalousvähennyksen vuotuinen yläraja on 2 400 €/hlö. Pariskunta voi siis vähentää vuodessa 4 800 €.

Kotitalousvähennyksen saa se, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn. Työ on tehtävä joko maksajan omassa asunnossa tai hänen vanhempiensa, isovanhempiensa tai appivanhempiensa käytössä olevassa asunnossa. Vanhempiin sekä appi- ja isovanhempiin rinnastetaan myös heidän puolisonsa.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2017 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) – 100) = 2400 euroa].

Kiinteä pakettihinnoittelu on asiakkaalle selkeä ja tarkoittaa yhtä laskua kuukaudessa, eikä tuota yllätyksiä. Kuluja voi jakaa puolison ja eri omaisten kesken. Kysy toki tarjousta räätälöidystäkin paketista toiveidenne mukaan.

Tilaa veloitukseton tutustumiskäynti!

Veloitukseton tutustumiskäyntimme ei velvoita sinua mihinkään. Tilaa tutustumiskäynti 040 5553235 tai jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

Kun kaipaat iloa, hyvää mieltä ja seuraa kahvihetkiin, arjen askareisiin, ulkoiluun tai vaikkapa ruuan laittoon, otathan yhteyttä.

Seurana Oy – toiminta pähkinänkuoressa

 • Vanhusten kotihoidossa ALV 0 %
 • Minimityöaika on 2 tuntia kerrallaan
 • Toimimme klo 7-18, myös viikonloppuisin ja loma-aikaan
 • Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen (50 %)
 • Ei erillistä veloitusta kilometrikorvauksista tai parkkikuluista
 • Veloitus tapahtuu vain asiakkaan luona vietetystä ajasta
 • Maksutapa lasku
 • Ota yhteyttä ja tilaa veloitukseton tutustumiskäynti

Miksi Seurana Oy?