Seurana Oy on ei-sairaan­hoidol­linen, seuraa, virkistystä ja hyvinvointia tuottava yritys. Tarjoamme luotettavaa ja säännöllistä seuranpitoa kotona tai palvelutalossa asuvalle vanhukselle. Vietämme aikaa yhdessä, seurustelemme ja teemme mukavia asioita seniorin toiveiden mukaan. Autamme vanhuksen ja omaisten yhteydenpidossa.

Yhdessä hyvä tulee

Palvelujamme tilaavat niin yksinäiseksi itsensä tuntevat seniorit, ruuhkavuosia elävät tai kaukana asuvat omaiset, jotka eivät ehdi itse käydä tarpeeksi läheisensä luona, kuin omaishoitajat, jotka kaipaavat säännöllisen oman hetkensä.

Elämäntilanteet muuttuvat ja yksinäisyys voi yllättäen kohdata monen aktiivisen vuoden jälkeen, niin kotona kuin hoivakodissa. Päivät tuntuvat pitkiltä esimerkiksi aktiivisen työuran jälkeen, puolison menetyksestä johtuen, uuteen hoivakotiin sijoittumisesta johtuen tai vaikkapa äkillisen sairastamisen myötä. Meillä on aikaa.

Hyödynnä kotitalousvähennys

seurana-kotitalousvahennys-600px

Seurana Oy:n toiminta perustuu säännöllisyyteen, aktiiviseen yhteydenpitoon sekä tuttuun Seuralaiseen. Vakituinen, tuttu ja luotettava henkilö lisää seniorin hyvinvointia. Palvelumme on läpinäkyvää – asiakkaana sinä saat viikoittaiset kuulumiset käynneistämme ja läheisesi saa arvioida Seuralaisen. Tärkeää, että löydätte juuri sen oikean Seuralaisen.

Toimintamme on Valviran ja kaupunkien hyväksymää sosiaalihuoltopalvelua, jota ohjaa asiakkaan palvelusuunnitelma ja -sopimus. Palvelu kuuluu kotitalous­vähennyksen piiriin.

Osana seniorin palveluverkostoa

Asiakkaamme usein saavat myös kunnallista palvelua kotihoidon merkeissä, tai sitten asuvat hoivakodissa. Asiakkaamme kuitenkin kaipaavat ulkoilu- ja juttuseuraa, asiointiseuraa ja muuta virkistystä, ja näihin tarpeisiin muut palvelut eivät pysty vastaamaan.

Yhteisen hetkemme voimme käyttää mm.

  • seurusteluun kiireettä
  • lukemiseen
  • ulkoiluun
  • asioilla käyntiin (saattaja-apuna mm. kaupassa, kirkossa, hautausmaalla, kirjastossa, kahvilassa,
  • kauppahallissa, KELAssa jne.)
  • kulttuurielämyksiin
  • kotiliikuntaan
  • ruuanlaittoon ja leipomiseen
  • valokuvien katseluun

Tilaa veloitukseton tutustumiskäynti!

Veloitukseton tutustumiskäyntimme ei velvoita sinua mihinkään. Tilaa tutustumiskäynti 040 5553235 tai jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

Kun kaipaat iloa, hyvää mieltä ja seuraa kahvihetkiin, arjen askareisiin, ulkoiluun tai vaikkapa ruuan laittoon, otathan yhteyttä.

Löydä oma palvelutasosi

Tutustu tästä palvelupaketteihimme. Seurana Oy:n palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Miksi Seurana Oy?