Kotitalousvähennys

Voit hyödyntää kotitalousvähennystä palvelun kustannuksissa. Autamme asiakkaitamme täysimääräisen kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 € vuodessa. Tämän ylimenevästä palvelusta asiakas saa vähentää 50 % verotuksessa. Kotitalousvähennyksen vuotuinen yläraja on 2 400 €/hlö. Pariskunta voi siis vähentää vuodessa 4 800 €.seurana-kotitalousvahennys-600px

Kotitalousvähennyksen saa se, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn. Työ on tehtävä joko maksajan omassa asunnossa tai hänen vanhempiensa, isovanhempiensa tai appivanhempiensa käytössä olevassa asunnossa. Vanhempiin sekä appi- ja isovanhempiin rinnastetaan myös heidän puolisonsa.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2017 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) – 100) = 2400 euroa].

Kiinteä pakettihinnoittelu on asiakkaalle selkeä ja tarkoittaa yhtä laskua kuukaudessa, eikä tuota yllätyksiä. Kuluja voi jakaa puolison ja eri omaisten kesken. Kysy toki tarjousta räätälöidystäkin paketista toiveidenne mukaan.

 

Arvonlisäveroton palvelu

Seurana Oy:n palvelun saa arvonlisäverottomana, kun palvelun käyttäjä on oikeutettu sosiaalihuoltopalveluihin iästä tai kunnosta johtuen, ja kun lisäksi olemme yhdessä tehneet palvelusopimuksen ja henkilökohtaisen palvelusuunnitelman.

Tutustu tästä palveluihimme.

 

Kysy lisää Mirkalta! 

highres-c-0601m

Mirka Saarinen
Perustaja
mirka.saarinen@seurana.fi
040 555 3235

Voit myös jättää yhteystietosi yhteystietolomakkeellamme.