Ajankohtaista

Seurana järjesti asiakkailleen lämminhenkisen Eino Grönin yksityiskonsertin 24.10.2019

eino-gron-yksityiskonsertti-2019

Eino Grön viihdytti kertomalla tarinoita laulujen välillä ja yleisö eläytyi tuttujen tangojen ja iskelmien tunnelmaan. Ilta-Sanomat kirjoitti hienon jutun illasta:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006284551.html

 

Merkityksellinen työ, missiona Onnellinen vanhuus

Rekrytoimme:
Growth Specialist

Seurana on Suomen ensimmäinen seurapalvelu vanhuksille kotona ja hoivakodissa. Meiltä säännöllinen, luotettava ja kokenut Seuralainen vanhuksen iloksi, omaisille kuulumiset jokaisen kohtaamisen jälkeen sekä säännöllinen asiakastyytyväisyyskysely ja läpinäkyvä palvelu. Seuralaisemme ovat +55 vuotiaita ja eläkeikäisiä, jotka antavat vertaistuellista ja kiireetöntä palvelua.

Toimimme valtakunnallisesti mm. pk-seudulla, Tampereella, Turussa, Kotkassa ja uusia kaupunkeja joukkoomme liittyy tasaisesti. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa myös kansainvälinen toiminta.

Tuotamme yhteiskunnallista hyvää niin vanhuksille kuin Seuralaisillemme, jotka varautuvat vanhuuteen virkistävällä, toimintakykyä ylläpitävällä toiminnalla. Lisäksi autamme kiireisiä, ruuhkavuosia viettäviä omaisiaan arjessa, kun pidämme rakkailleen seuraa silloin, kun he eivät ehdi.

Sinäkö olet meidän kasvua ja uusia asiakkaita tuova Growth Specialist?

Tuot mukanasi ideoita, työkaluja ja suuren määrän intoa ja tuloshakuisuutta kasvattaa Seuranaa. Rakastat liidien metsästystä, kontaktointia, tunnet nykyaikaiset markkinointikanavat ja etsit systemaattisesti keinoja saavuttaa asiakkaat. Haluat tehdä tämän ainutlaatuisen vanhuspalvelun tunnetuksi ja taata onnellisen vanhuuden visiomme 3 000 vanhukselle. Päätehtävänäsi on kasvattaa asiakkaidemme määrää.

Työmäärä alkuunsa on 3 pv per viikko eli pesti on täydellinen sinulle, joka olet valmistumassa ja sinulla on into ja halu nähdä start-up yrityksen yrittäjämäinen tehtävä. Meidän halumme puolestaan on kasvattaa sinusta täysipäiväinen, nousujohtoisen uran Seuranassa tekevä ammattilainen. Tarjoamme mielenkiintoisen työn voimakkaassa kasvussa olevan start-upissa. Maksamme peruspalkan ja myynnin kasvuun perustuvan komission.

Jos omaat edellä mainitut ominaisuudet, oma-aloitteisuuden, korkeakoulutasoisen koulutuksen, intohimon merkitykselliseen työhön ja halun nähdä työsi tulokset, laita hakemus mirka.saarinen@seurana.fi ja kerro miksi sinä olisit meidän asiakasmäärän kasvattaja.

Hakemukset 21.10 mennessä

Seurana-logo-valkoisella

 

Seuranan kesäjuhlissa esiintyi Eino Grön.

Eino Grön esiintymässä.

Seuranan kesäjuhlat vanhuksillemme, perheilleen, Seuralaisillemme ja sidosryhmillemme sai tuvan täyteen keskiviikkona 12.6.2019. Tunnelman takasi lämminhenkiset vieraamme sekä päivän iki-ihana tulkitsijamme, Eino Grön. Kiitos Eikalle kahden tunnin konsertoinnista. Lisää Eikasta sekä kesäjuhlistamme Iltalehdessä 13.6.2019.

Helsingin Sanomat 3.6.2019

Seuranan perustaja Dosentin haastattelussa 28.5.2019. Asiaa onnellisen vanhuuden tavoittelusta, vanhusyksinäisyydestä ja -hoivasta.

http://www.permanto.fi/fi/web/alfatv/player/vod?assetId=15132892

 

Seurana mukana Tampereen Kotitoripäivässä 5.6.2019! Tervetuloa tutustumaan merkityksellisiin palveluihimme seniorin iloksi.

https://www.tampereenkotitori.fi/2019/05/20/astu-suveen-kotitori-paiva-5-6-2019/

 

Onnellista vanhuutta tuottava Mirka Saarinen on Vuoden Asiakaspalvelija

 

”Olen tehnyt koko urani asiakaspalvelutyötä BtoB -sektorilla. Suomen ensimmäistä vanhusseurapalvelua perustaessani asiakaspalvelu sai entistä tärkeämmän merkityksen, kun palvelua saavat yksityiset vanhusasiakkaat, usein muistisairaat. Heille merkityksellisyyden luominen kiireettömien kohtaamisten ja virkistyksen merkeissä on upeaa työtä.”

Mirka Saarinen, Seurana Oy valittiin perjantaina 10.5.2019 Vuoden Asiakaspalvelijaksi. Saarinen perusti Seurana Oy:n 1,5 vuotta sitten oman henkilökohtaisen tarpeen luotua idean. Hän etsi isoisälleen hoivakotiin luotettavaa, säännöllistä seuraa, joka toisi virkistyksen, ulkoilun ja muistelukaverin hoivakodin yksinäisen ja harmaan arjen piristykseksi. Hän ei löytänyt haluamaansa palvelua ja hyppäsi rohkeasti perustamaan uuden ajan vanhuspalvelua.

”Tämä tunnustus merkitsee minulle ja Seuranalle paljon. Tästä työstä ja positiivisuuden kehästä kuuluu kiitos vanhuksillemme, heidän perheilleen ja etenkin meidän upeille Seuralaisille, jotka kohtaavat jokaisen vanhuksensa kiireettä ja laadulla, kuin oman sukulaisensa.”

Palkinto jaettiin Espoossa Metro-areenalla suomalaisten myyjien ja myyntiorganisaatioiden Myyntipeli -tapahtumassa. Palkinnon valintaprosessissa kiinnitettiin huomiota kolmeen kriteeriin: 1. Aina asiakas edellä 2. Kuuntelu ja aito välittäminen 3. Tahto ylittää odotukset.

 

Yrittäjä perusti vanhusten “Tinderin” – “Tuli halu näyttää, että onnellinen vanhuus on mahdollinen”


https://www.kauppalehti.fi/uutiset/yrittaja-perusti-vanhusten-tinderin-tuli-halu-nayttaa-etta-onnellinen-vanhuus-on-mahdollinen/aa0364f6-a594-45db-927e-6762a2ed0432

Seurana Oy mukana Hyvä Elämä -messuilla
Tervetuloa keskustelemaan hyvästä vanhuudesta ja vanhustenhoidosta messuille. Messut pidetään Wanhassa Satamassa 17.11.2018.

Länsi liikkuu -tapahtuma
Seurana Oy on mukana Länsi liikkuu -tapahtumassa Munkkiniemen palvelukeskuksessa keskiviikkona 28.3. klo 10-14.30. Tapahtuma on veloitukseton. Tule kuulemaan eri liikuntalajeista senioreille. Seuranan pisteellä kuulet, miten välitämme seuraa ja virkistystä kotiin ja hoivakotiin.

IMG_7885

Hyvää jouluksi – yhteistyö 
Theron Catering käytti joulurahansa tänä vuonna hyvään ja lahjoitti Seurana Oy:n asiakkaille henkilökohtaista virkistystä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kirsikankukkia-blogi
Ihana Kirsikankukkia –blogi kirjoitteli joulun parhaista aineettomista lahjoista. Tutustu vanhuksen iloksi ja piristykseksi kotiin tai hoivakotiin suunnatuihin lahjavinkkeihin.

Mirka ja Seurana Oy Lahdessa pe 27.10.
Tule tapaamaan kahvila Oskariin, Hämeenkatu 7, klo 10.30-13 ja kuulet lisää Seurana Oy:n vanhuspalveluista sinulle tai läheiselle vanhuksellesi.

Lauttasaari-päivät, Helsinki 2.9.2017
Seurana Oy mukana Lauttasaari-päivillä! Tule ja tutustu toimintaamme.

Pääkaupunkiseudun Omaishoitajien tapaaminen 6.9.2017
Olemme Pääkaupunkiseudun Omaishoitajien tapaamisessa kertomassa lisää Seurana Oy:n palveluista.

Seurana Oy Jyväskylässä tapaamassa uusia asiakkaita ja työntekijöitä! 8.9.2017 Tervetuloa tapaamaan meidät ja kuulemaan lisää palveluistamme nyt myös Jyväskylässä. Etsitkö seuraa ja virkistystä vanhemmallesi tai isovanhemmalle? Seurana Oy nyt myös Jyväskylässä! Seurana Oy pitää toimistoa pe 8.9 Jyväskylässä. Tervetuloa tapaamaan ja kyselemään uudenlaisesta vanhuspalvelustamme kotiin ja hoivakotiin. Olemme tavattavissa klo 12-13 sekä 15-16.30 Learning Hubin tiloissa Torikeskuksessa, Yliopistonkatu 36.

Seurana Oy Esperi –hoivakodin kesäjuhlassa Lauttasaaressa 1.6.2017
Mukava meno ja haitarin soittoa ja yhteislaulua.

Seurana Oy mukana vanhusten hyvän mielen lounaalla 21.4.2017 Helsingissä
Olemme mukana tarjoilemassa ruokaa jo kolmatta kertaa järjestettävällä Hyvän mielen lounaalla. Mukana yli 100 vanhusta, jotka saavat nauttia seurasta, hyvästä ruuasta, musiikista ja mukavista juttuhetkistä

Suomi 100 kummivanhus juhlavuoden kunniaksi
Juhlistamme Suomi 100 vuotta lahjoittamalla seuraa ja aikaa yhdelle 100-vuotiaalle vanhukselle. Saimme ihania hakemuksia ja juuri äsken näiden joukosta valitsimme yhden lauttasaarelaisen seniorin. Tapaamme häntä säännöllisesti ja teemme asioita yhdessä toiveidensa ja kuntonsa mukaan

Seurana mukana Lauttasaaren Kevätmarkkinoilla
Seurana Oy Lauttasaaren Kevätmarkkinoilla Lauttasaaren yrittäjien pisteellä 22.-23.4.2017! Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Seurana Oy osallistui Kampin Yrittäjäpäiville
Seurana Oy oli mukana Kampin palvelukeskuksen Yrittäjäpäivillä 30.3. 2017. Lue lisää.

Seurana Oy mediassa

Tradenomi-lehti 4/2017

Mirka Saarinen vaihtoi rohkeasti alaa.

SenioriTerveys 5/2018
”Minulla on ollut ilo nauttia ihanista isovanhemmista sekä naapurin tädeistä ja papoista, jotka ovat hoitaneet ja tarjonneet elämänkokemustaan. Olen saanut senioreilta paljon, ja nyt haluan antaa vuorostani paljon heille.” Lue lisää Seurana Oy:n perustajan Mirkan mietteitä vanhuspalvelujen tulevaisuudesta.

Helsingin sanomien Kultaiset vuodet -liite: Yksinäisyys on monen vanhuksen arkipäivää
Yksin asuminen, aikuiset ja kaukana asuvat lapset sekä heikentynyt toimintakyky pakottavat monen vanhuksen viettämään elämänsä viimeiset vuodet vankina neljän seinän sisällä. Mikä avuksi?

ET-lehti toukokuu 2018 “Isoisän kohtalo muutti elämäni”
Toukokuun ET-lehdessä keskustellaan, miten vanhusten vireyttä voisi edistää ja ylläpitää. Mirka kertoo syistä senioreille virkistystä ja seuraa tarjoavan Seurana Oy:n perustamiseen: “Kun oma pappani kärsi yksinäisyydestä hoivakodissa, en löytänyt säännöllistä, kriteerini täyttävää juttu- ja ulkoiluseuraa hänelle, vaikka olin valmis maksamaan siitä. Ihan samalla tavalla kuin olen ollut valmis maksamaan poikani hoidosta tai muusta tarpeellisesta palvelusta.”

Helsingin seudun Sotaveteraani -lehti 1/2018 
Sotaveteraani-lehti kirjoitti mukavan jutun palveluistamme ja toiminnastamme ja kehotti jäseniään ottamaan yhteyttä joko Mirkaan tai Sotaveteraanipiirin toimistoon lisätietojen merkeissä. Teemme yhteistyötä Sotaveteraanipiirin kanssa, kerron tästä edusta mielelläni lisää.

IMG_8242

Tradenomi-lehti 4/2017 – “Alanvaihto sydämellä”
“Katselen usein taivaalle ja kiitän häntä paljosta.” Mirka Saarisen tarina syistä, joiden vuoksi hän ryhtyi vanhuspalveluita tarjoavaksi yrittäjäksi.

10.12.2017 Helsingin Sanomat – Kultaiset Vuodet
Meiltä saa aikaa niin vanhus kuin omainen. Lue lisää HS:n välissä olleesta Kultaiset Vuodet –liitteestä. Meillä on aikaa.

5.10.2017 Etelä-Suomen Sanomat
“Vanhusten kanssa rupattelusta tulossa liiketoimintaa – ainakin kaksi yritystä aloittamassa Päijät-Hämeessä”

24.9.2017, Talouselämä
“Ennen Mirka Saarinen järjesti luksustapahtumia, sitten elämä meni uusiksi: nyt hän rakentaa bisnestä vanhusten kanssa rupattelusta”

11.6.2017 Helsingin sanomat, Kultaiset vuodet –liite
“Miten virkistää vanhuksen mieltä ja vähentää omaisen huolta?”

13.4.2017, Lauttasaaren sanomat
”Seurana tuo läheisyyttä elämään”

6.4.2017, Osaajia.fi
”Koska isoisä joutui olemaan paljon yksin”

25.3.2017, Ruoholahden sanomat
”Apua vanhusten yksinäisyyteen”

20.3.2017, Yritys Suomi
”Selfiessä Mirka Saarinen”

20.2.2017, Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n Polli
”Hyvä omaishoitaja – tarjoamme sinulle hetken omaa aikaa”