Ajankohtaista

Seurana Oy mukana Hyvä Elämä -messuilla
Tervetuloa keskustelemaan hyvästä vanhuudesta ja vanhustenhoidosta messuille. Messut pidetään Wanhassa Satamassa 17.11.2018.

Länsi liikkuu -tapahtuma
Seurana Oy on mukana Länsi liikkuu -tapahtumassa Munkkiniemen palvelukeskuksessa keskiviikkona 28.3. klo 10-14.30. Tapahtuma on veloitukseton. Tule kuulemaan eri liikuntalajeista senioreille. Seuranan pisteellä kuulet, miten välitämme seuraa ja virkistystä kotiin ja hoivakotiin.

IMG_7885

Hyvää jouluksi – yhteistyö 
Theron Catering käytti joulurahansa tänä vuonna hyvään ja lahjoitti Seurana Oy:n asiakkaille henkilökohtaista virkistystä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kirsikankukkia-blogi
Ihana Kirsikankukkia –blogi kirjoitteli joulun parhaista aineettomista lahjoista. Tutustu vanhuksen iloksi ja piristykseksi kotiin tai hoivakotiin suunnatuihin lahjavinkkeihin.

Mirka ja Seurana Oy Lahdessa pe 27.10.
Tule tapaamaan kahvila Oskariin, Hämeenkatu 7, klo 10.30-13 ja kuulet lisää Seurana Oy:n vanhuspalveluista sinulle tai läheiselle vanhuksellesi.

Lauttasaari-päivät, Helsinki 2.9.2017
Seurana Oy mukana Lauttasaari-päivillä! Tule ja tutustu toimintaamme.

Pääkaupunkiseudun Omaishoitajien tapaaminen 6.9.2017
Olemme Pääkaupunkiseudun Omaishoitajien tapaamisessa kertomassa lisää Seurana Oy:n palveluista.

Seurana Oy Jyväskylässä tapaamassa uusia asiakkaita ja työntekijöitä! 8.9.2017 Tervetuloa tapaamaan meidät ja kuulemaan lisää palveluistamme nyt myös Jyväskylässä. Etsitkö seuraa ja virkistystä vanhemmallesi tai isovanhemmalle? Seurana Oy nyt myös Jyväskylässä! Seurana Oy pitää toimistoa pe 8.9 Jyväskylässä. Tervetuloa tapaamaan ja kyselemään uudenlaisesta vanhuspalvelustamme kotiin ja hoivakotiin. Olemme tavattavissa klo 12-13 sekä 15-16.30 Learning Hubin tiloissa Torikeskuksessa, Yliopistonkatu 36.

Seurana Oy Esperi –hoivakodin kesäjuhlassa Lauttasaaressa 1.6.2017
Mukava meno ja haitarin soittoa ja yhteislaulua.

Seurana Oy mukana vanhusten hyvän mielen lounaalla 21.4.2017 Helsingissä
Olemme mukana tarjoilemassa ruokaa jo kolmatta kertaa järjestettävällä Hyvän mielen lounaalla. Mukana yli 100 vanhusta, jotka saavat nauttia seurasta, hyvästä ruuasta, musiikista ja mukavista juttuhetkistä

Suomi 100 kummivanhus juhlavuoden kunniaksi
Juhlistamme Suomi 100 vuotta lahjoittamalla seuraa ja aikaa yhdelle 100-vuotiaalle vanhukselle. Saimme ihania hakemuksia ja juuri äsken näiden joukosta valitsimme yhden lauttasaarelaisen seniorin. Tapaamme häntä säännöllisesti ja teemme asioita yhdessä toiveidensa ja kuntonsa mukaan

Seurana mukana Lauttasaaren Kevätmarkkinoilla
Seurana Oy Lauttasaaren Kevätmarkkinoilla Lauttasaaren yrittäjien pisteellä 22.-23.4.2017! Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Seurana Oy osallistui Kampin Yrittäjäpäiville
Seurana Oy oli mukana Kampin palvelukeskuksen Yrittäjäpäivillä 30.3. 2017. Lue lisää.

Seurana Oy mediassa

SenioriTerveys 5/2018
”Minulla on ollut ilo nauttia ihanista isovanhemmista sekä naapurin tädeistä ja papoista, jotka ovat hoitaneet ja tarjonneet elämänkokemustaan. Olen saanut senioreilta paljon, ja nyt haluan antaa vuorostani paljon heille.” Lue lisää Seurana Oy:n perustajan Mirkan mietteitä vanhuspalvelujen tulevaisuudesta.

Helsingin sanomien Kultaiset vuodet -liite: Yksinäisyys on monen vanhuksen arkipäivää
Yksin asuminen, aikuiset ja kaukana asuvat lapset sekä heikentynyt toimintakyky pakottavat monen vanhuksen viettämään elämänsä viimeiset vuodet vankina neljän seinän sisällä. Mikä avuksi?

ET-lehti toukokuu 2018 “Isoisän kohtalo muutti elämäni”
Toukokuun ET-lehdessä keskustellaan, miten vanhusten vireyttä voisi edistää ja ylläpitää. Mirka kertoo syistä senioreille virkistystä ja seuraa tarjoavan Seurana Oy:n perustamiseen: “Kun oma pappani kärsi yksinäisyydestä hoivakodissa, en löytänyt säännöllistä, kriteerini täyttävää juttu- ja ulkoiluseuraa hänelle, vaikka olin valmis maksamaan siitä. Ihan samalla tavalla kuin olen ollut valmis maksamaan poikani hoidosta tai muusta tarpeellisesta palvelusta.”

Helsingin seudun Sotaveteraani -lehti 1/2018 
Sotaveteraani-lehti kirjoitti mukavan jutun palveluistamme ja toiminnastamme ja kehotti jäseniään ottamaan yhteyttä joko Mirkaan tai Sotaveteraanipiirin toimistoon lisätietojen merkeissä. Teemme yhteistyötä Sotaveteraanipiirin kanssa, kerron tästä edusta mielelläni lisää.

IMG_8242

Tradenomi-lehti 4/2017 – “Alanvaihto sydämellä”
“Katselen usein taivaalle ja kiitän häntä paljosta.” Mirka Saarisen tarina syistä, joiden vuoksi hän ryhtyi vanhuspalveluita tarjoavaksi yrittäjäksi.

10.12.2017 Helsingin Sanomat – Kultaiset Vuodet
Meiltä saa aikaa niin vanhus kuin omainen. Lue lisää HS:n välissä olleesta Kultaiset Vuodet –liitteestä. Meillä on aikaa.

5.10.2017 Etelä-Suomen Sanomat
“Vanhusten kanssa rupattelusta tulossa liiketoimintaa – ainakin kaksi yritystä aloittamassa Päijät-Hämeessä”

24.9.2017, Talouselämä
“Ennen Mirka Saarinen järjesti luksustapahtumia, sitten elämä meni uusiksi: nyt hän rakentaa bisnestä vanhusten kanssa rupattelusta”

11.6.2017 Helsingin sanomat, Kultaiset vuodet –liite
“Miten virkistää vanhuksen mieltä ja vähentää omaisen huolta?”

13.4.2017, Lauttasaaren sanomat
”Seurana tuo läheisyyttä elämään”

6.4.2017, Osaajia.fi
”Koska isoisä joutui olemaan paljon yksin”

25.3.2017, Ruoholahden sanomat
”Apua vanhusten yksinäisyyteen”

20.3.2017, Yritys Suomi
”Selfiessä Mirka Saarinen”

20.2.2017, Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n Polli
”Hyvä omaishoitaja – tarjoamme sinulle hetken omaa aikaa”