Olemme tänä vuonna saaneet nauttia yhteistyöstä ihanan Eino Grönin kanssa. Niinpä olikin ilo osallistua Eino Grönin ja Mari Palon lämminhenkiseen joulukonserttiin marraskuisena iltana.

Ennen konsertin alkua kävimme muutaman Seuralaisemme kanssa nauttimassa joulun ensimmäiset glögit iloisen puheensorinan saattelemana. On meidän Seuralaiset kyllä kaikki niin ihania! Temppeliaukion kirkossa meitä odottelikin jo sitten kahden ensimmäisen penkkirivin verran tuttuja asiakkaidemme, Seuralaisten ja Seuranan matkassa kulkeneiden ihanien henkilöiden kasvoja. Voi miten kiva oli nähdä!

Seurana-Mari-Palo-esiintyy

Sekä Einon että Marin äänet sopivat täydellisesti Temppeliaukion kirkkoon, ne sointuivat kauniisti kiviseinistä. Einon aloittama “Kirkossa” -kappale sai tunteet pintaan meistä monille. Heidän yhdessä tulkitsemansa “Maa on niin kaunis” soi kauniisti sydämiimme ja Einon “Jouluyö, juhlayö” soi kuulemma korvissa upeina sointuina vielä seuraavanakin päivänä.

Konsertin loputtua saimme kiittää Einoa lämpimästi jouluisesta tunnelmasta ja juhlavasta konsertista. Onneksi asiakkaamme Tampereella saavat nauttia hänen tummasta äänestään ensi keväällä Einon siellä konsertoidessa! Kiitokset lämminhenkisestä illasta koko seurueelle!

Mirka

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.