Seuranan avoin tilaisuus Seuralaisen työstä keskiviikkona 6.6.2018 kello 15-16.30 Ruoholahdessa! Ilmoittaudu mukaan, jos olet hyväkuntoinen eläkeläinen ja keikkatyö upeiden vanhusten parissa kiinnostaa.

Hei, oletko eläkeläinen, joka haluaa vielä tehdä merkityksellistä työtä ihanien vanhusten parissa? Haluatko tehdä osa-aikaisesti työtä ja nauttia hyvän seuran antamisesta ja vanhukselle ilon tuottamisesta? Haluatko lisätä onnellista vanhuutta ja vähentää vanhusyksinäisyyttä?

Seurana Oy tuottaa seuraa sekä hyvinvointia vanhuksille niin omaan kuin hoivakotiin. Yrityksen idea sai alkunsa, kun sen perustaja Mirka Saarinen etsi palvelua isoisälleen hoivakotiin sitä löytämättä. Mirka halusi tuottaa merkityksellisyyden mahdollisimman monelle vanhukselle seuranpidon merkeissä, säännöllisesti, luotettavasti sekä omaiselle iloa tuoden. Meillä on aikaa. Seuralaisemme, eli säännöllistä seuraa tarjoavat työntekijämme ovat eläkeläisiä – ja myös heidän hyvinvointinsa kasvaa, kun saavat tehdä hyviä asioita vanhuksille, työstään nauttien.

Etsimme uusia, hyväkuntoisia eläkeiän saavuttaneita Seuralaisia pk-seudulla seuraksi ja virkistykseksi kotona ja hoivakodissa asuville vanhuksille. Edellytämme sinulta

 • Suuri sydän ja terve maalaisjärki ja tunneäly
 • Iloinen mieli ja huumorintaju
 • Valmius ja intohimo kohdata vanhus kiireettömästi ja merkityksellisen hetken tarjoten
 • Rehellisyys, täsmällisyys ja luotettavuus
 • Sitoutunut ote, halu olla vanhuksen säännöllinen ystävä. Sitoudut käymään samaan aikaan viikoittain vanhuksen luona – teistä tulee ystäviä. Tai tunnet, että hän on yhtä läheinen kuin äitisi, isäsi tai kummivanhempasi sinulle.
 • Kiinnostus tehdä muutamia viikkotunteja säännöllisesti saman tutuksi tulevan vanhuksen/vanhusten luona
 • Halu rakentaa pitkä ja kestävä ystävyyssuhde vanhuksen kanssa
 • Hyvät sosiaaliset taidot niin vanhuksen kuin hänen omaistensa kanssa toimimiseen
 • Halua ulkoilla, lukea, kahvitella, kuunnella, katsella valokuvia, muistella
 • Kykyä käyttää sähköpostiohjelmaa ja puhelinta kommunikointiin sujuvasti.

Tervetuloa tapamaan Seurana Oy:n henkilökuntaa ke 6.6.2018 klo 15-16.30 ja kuulemaan lisää tästä antoisasta muutama tunti per viikko työstä vanhuksen kotona tai hoivakodissa. Paikkana Ravintola Tähti, Theron Catering, Porkkalankatu 22, 00180 Helsinki.

”Tuntuu kuin menisin tapaamaan omaa äitiäni, kun menen Helvin luokse.”

Leena, Seuralaisemme vuodesta 2017

–        Valitse sinulle sopiva viikkotuntimäärä
–        Valitse sinulle sopiva asiakkaiden sijainti
–        Käytä hyödyksesi hyvää sydäntäsi ja haluasi tehdä hyviä asioita ihanille vanhuksille
–        Me koulutamme tehtävään SeuralaisOhjelmassa
–        Mukava lisätulo eläkkeen päälle
–        Nauti kivoista tapaamisista myös muiden Seuralaistemme kanssa
–        Rakenna yhdessä kanssamme positiviista työyhteisöä, vanhuksia kunnioittaen

Tervetuloa!

Tuo mukanasi vapaamuotoinen hakemuksesi, missä kerrot itsestäsi sekä mainitset, kuka sinua suosittelisi juuri tähän merkitykselliseen tehtävään.

Lisätietoja Seuralaisemme arjesta saat mm. ihanan Seuralaisemme Leenamme blogista.

Ilmoittaudu 4.6.2018 mennessä täällä, jotta osaamme varautua oikeaan tuolimäärään. Voit ilmoittautua myös suoraan Mirkalle: Mirka.Saarinen@seurana.fi

Meillä on aikaa.

2 thoughts on “Sinustako seuraa sydämellä?

 1. Varovainen tykkäys ihan tästä periaatteesta – tämän firman toimintaa en yhtään tunne (enkä oman 98 v. äitini hoivan vuoksi käytettävissä). Vanhusten hoiva kriisissä ja siksi kaikki uudet ratkaisut ovat tervetulleita. Meissä eläkeläisissä varmaan niitä, joilla aikaa, voimia ja jaksamista vanhuksen ilahduttamiseksi riittää.Toivottavasti mukaan lähtevien korvaus ja kohtelu asianmukaista. Oma kysymyksensä se, mitkä ovat tämän hoivan kustannukset apua tarvitsevalle – pelkäänpä olevan vain hyvätuloisten saatavilla.

  1. Hei ja kiitos viestistäsi! Upea ikä äidilläsi, onnittelut! Kyllä meillä Seuralaiset saavat korvauksen ja kohtelu on toki hyvää, hehän tekevät todella tärkeää työtä onnellisen vanhuuden merkeissä. Meillä on palveluidemme hinnat avoimesti näkyvillä nettisivuillamme, tuntihinta on se n. 40 euroa, ja tästä asiakas saa kotitalousvähennyksen eli maksettavaksi jää se 20 euroa per tunti. Vastaan ilomielin lisäkysymyksiin! Ystävällisesti, Mirka, Seurana Oy

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.