Antamalla seuraa lahjaksi, saat iloa ja virkistystä läheiselle vanhukselle sekä itsellesi: enemmän aikaa arkeen ja hyvän mielen, kun tiedät että läheisesi ei tarvitse olla yksin. Lisäksi me kerromme yhdessä kuulumisensa sinulle, lahjanantajalle.

Missä tilanteessa viikoittainen, säännöllinen Seuralainen on hyvä lahja? Tässä muutama esimerkki:

1. Äitisi, anoppisi tai isoäitisi toimii omaishoitajana omalle miehelleen. Anna hänelle viikoittainen oma akun lataushetkensä. Kun hän viikoittain säännöllisesti pääsee oman harrastuksen tai ystäviensä pariin ja tietää, että sen ajan aviopuolisolla on seura kotona, hän saa virkistystä ja jaksaa taas paremmin arjen rutiineja.

2. Hän on yksinäinen. On saattanut menettää juuri puolison, ystävän tai jonkun läheisen. Anna hänelle viikoittainen seura ja virkistys. Yhtäkkinen iso muutos elämässä ja vanhuksen yksinäisyys vie alas niin fyysistä kuin henkistä kuntoa. Me juttelemme, kuuntelemme, kahvittelemme, pelaamme, luemme – annamme merkityksen ikäihmisen arkeen.

3. Hän ei pääse ulos yksin. Anna meidän viedä hänet ulos viikoittain, tuttuun puistoon, kahville lähikahvilaan, tai vaikkapa kirjastoon valitsemaan lempikirjoja.

Tämän lahjan voit jakaa sisarusten kanssa – tärkeintä on, että läheisesi saa hyviä hetkiä, iloa ja onnea, sekä merkityksellisyyttä.

Aurinkoista äitienpäivää ja kiitoksia äidit – olette parhaita!

Mirka

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.