Viime sunnuntaina ruoka valmistui uunissa – tarkoitti sitä, että keittiöstä pääsi “karkaamaan” 🙂 Päätin, että tämän hetken annan lapselleni, joka on viime aikoina nähnyt äitiään valitettavan paljon tietokoneen ääressä iltaisin. Eli nyt tunti luvassa laatuaikaa Kimblen merkeissä – Sulon toiveen mukaan.

Mietin siinä pelatessani, että mihin käyttäisin säännöllisen extra-ajan, mikäli tällaista voisi saada. Toki omaan hyvinvointiin, mutta ennen kaikkea sukulaisten ja ystävien kanssa olemiseen. Jos vain välimatka olisi lyhyempi kuin kolme tuntia, suuntaisimme takuulla poikani kanssa isomummun luo. Nauttimaan seurasta, vanhojen muisteluista ja maailman parhaasta pullasta. Tähän ei vain tunti riitä. Ja kuinka useasti arjen kiireissä se yksi tuntikin on pahemman kerran hukassa. Ja sitten bonuksena päälle se huono omatunto, kun taaskaan ei ehtinyt tänään soittaa mummulle ja kysyä kuulumisia.

Pitäisi kääntyä oman yrityksen puoleen siis 🙂 Ostaa läheiselle seuraa ja kuulla itse samalla Seuralaiselta, että miten rakas vanhukseni voi. Tämän ostoksen käärisin kauniiseen lahjapakettiin satiinirusetein ja antaisin lahjaksi mummulleni; kaksi kertaa viikossa tuttu ja turvallinen seuralainen tulisi luoksesi, nauttisi seurastasi, rupattelisi, lukisi ja opettelisi sinulta maailman parhaan pullan valmistusta. Tämä olisi paras lahja myös itselleni tietäisin, että sinulla on mukavaa.

Lahjaterveisin,

Mirka

PS. Tutustu Seurana Oy:n palvelupaketteihin www.seurana.fi ja hyödynnä veloitukseton tutustumiskäynti!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.